Татяна Дончева: Действията на Станишев са малоумни и налудничави

  • 18 юни 2013 08:16

  • 11840
  • 26
Татяна Дончева: Действията на Станишев са малоумни и налудничави
©

"Без да премахнем куклите и кукловодите не става. Аз съм "за" протестите", заяви в ефира на "Тази сутрин" по БТВ Татяна Дончева.

"Кукловодите са известни в тясната си част, а може би не толкова известни в широката. Те имат възможност да диктуват партийни ръководства, депутатски листи, министри, министър - председател. Има ключово влияние на две бизнес групи - ТИМ и Корпоративна банка. Те са в много тесни връзки с БСП, ДПС и може би с "Атака". Те имаха тесни връзки и с ръководството на ГЕРБ", заяви Дончева. "Връзките диктуват не кой да е министър на транспорта или на здравеопазването, а кой да поеме МВР, ДАНС и така нат. Вече групировките искат да използват държавния ресурс", поясни тя.

"Семейство Станишеви са много близко до Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Корпоративна банка. Там връзките са много тесни и много финансови. Става въпрос за много пари", поясни Татяна Дончева.

"В БСП има голямо разделение на това кое е добро и лошо, а не "за" Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на или против него", заяви още тя.

Дончева изказа за пореден път възмущението си от БСП: "Няма такава партия като БСП. Заместниците на  Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на са го попитали за някои участници в кабинета и той не им е отговорил. БСП е в мъртва хватка. БСП е печелила и губила избори, но никога с мръсни крадци. Каквото и да говорите за Жан Виденов, не може да се каже обаче, че той е крадец. Станишев е закачен като куче за каишка, действията му нямат никакво логично обяснение. Той не разбира каква е всъщност грешката му. Действията му са малоумни, налудничави".

Според Татяна Дончева, Орешарски е като пластелин в ръцете на някои хора.

Тя също така е на мнение, че Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в трябва да се върне в управлението на БСП, но не и да застава начело на партията. По думите й, Първанов и Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в разбират много повече от протести, отколкото Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Въпреки това според нея, Станишев няма да подаде оставка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
11840 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2013.06.20 | 18:10

21
Другарко дончева оставете станишев моля ви,комунизма си отива бавно но сигурно.
ПРИЯТЕЛ /НЕ ИНТИМЕН ,РАЗБИРА СЕ/

2013.12.26 | 22:31

26
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТАНЕТО СИ ОТИВА БАВНО И СИГУРНО - НИЕ ОЧАКВАХМЕ МНОГО ОТ НЕЯ ,НО ЯВНО "ДЕМОКРАТИТЕ " -ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ,СА Я ЯХНАЛИ ЗДРАВО ! НЕ В ОНЯ СМИСЪЛ ,ЗА КОЙТО СИ МИСЛИТЕ !
Специалитет

2013.09.22 | 20:08

25
Критикуването е специалитет на г-жа „Тишината в спалнята“, както и липсата на аргументирани алтернативи !
ГербеХейтър

2013.09.22 | 20:07

24
Дончева не се ли усеща, че доброволно и безплатно върши работа в услуга на мутрата Борисов или не е толкoва безплатно!?
ДалайМама

2013.09.22 | 20:07

23
Натискът върху правителството и протестната вълна са преди всичко от насъбралото се недоволство и мизерията, в която живеем, особенно през последните 4 години. Тоест Орешарски плаща не толкова за кадровата си грешка, колкото за високото социално напрежение породено от батакът който Бойко остави.
ТАШАКТИВИСТ

2013.07.16 | 17:59

22
Ще ви съсипя манипулативната ви и подкупена партия, АТАКАфесове черни. Внимание хора, тука има платени хора на АТАКАфес. Които се опитват да ви манипулират, и да ви убеждават, че сте хора на ГЕРБ за да може и другите АТАКАфесове да ви намразя и да се стигне до гражданска война. АТАКАфес си борави само с манипулация. Вчера на протеста имаше хора с маски от АТАКАфес, нима ако не са платени ще са там ? Подпишете петицията за сваляне на имунитета на Болен Шмиргелов. Достатъчно е да напишете в google "За сваляне на имунитета на Волен Сидеров". Моля, кажете на възможно най-много хора за тази петиция. Колкото повече са подписите, толкова повече внимание ще получи петицията от медиите и отговорните лица.
zdrasti

2013.06.19 | 07:57

20
...edin madrec e kazal: Narod,koito ne znae istoriata si,e obrecen da ja izzivee otnovo.."...Ne im obrastajte vece vnimanie i ne komentirajte provokativni statii.Tova se ocakva ot "mediata",za da mogat mutrenskite organizacii da izpolzvat nesite iskania PROTIV NAS!!!
bsp

2013.06.18 | 12:27

2
И кава стана сега ДРУГАРИ?

2013.06.18 | 23:12

19
Тая от злоба ще се пръсне,че в БСП не я бръснат за слива.Та тя е толкова устата,че и Мая бледнее пред нея.

2013.06.18 | 23:10

18
За тези, които не са гледали интервюто, Татяна Дончева каза, че всички назначения идват от ТИМ, КТБ и Моника Йосифова.
либен

2013.06.18 | 23:08

17
Да бе, сигурно. Ако бяха само те, добре ще да е. Много ясно, че ще говори само за тях и ще прикрива своите помпачи. Виж, КТБ държат парите на държавата, значи държат и държава.
Невпечатлена

2013.06.18 | 23:05

16
Тя Танечка така си говори открай време. И все не се решава да я напусне тази престъпна партийка. Има свян значи.
Елица

2013.06.18 | 23:03

15
Тая какво се прави на говорител на народа!?! Хората и сами разбраха кои са най-големите престъпници в тая държава - Певески, ДПС, БСП, Станишев и марионетката му Орешарски, Цветан Василев покрай първия... - и в момента са по улиците, за да се бунтуват срещу истинските виновници за състоянието на тая държава!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини