Румен Петков: Не съм очаквал от Станишев такова падение

  • 16 юни 2013 16:58

  • 14771
  • 41
Румен Петков: Не съм очаквал от Станишев такова падение
©

Не знам да е започнала подписка за оставката на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Това каза в предаването "Всяка неделя" по Нова телевизия Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от БСП. Бившият вътрешен министър е един от хората в партията, които настояват лидерът на столетницата да се оттегли.

"Поехме ангажимент, че ще обсъждаме публично решенията си. Въпреки това промените в Закона за ДАНС и назначаването на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на минаха без дебат, което беше удар по самочувствието на всички наши народни представители. Освен това вече 20 дни нямаме зам.-министри и областни управители. Трябва да получим отговор кой води преговорите за това от името на БСП", добави той.

"Вчера на среща с областните управители са отправени нападки към Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в и семейството му, към Младен Червеняков, към мен и други колеги от страна на Станишев. Такова падение не съм очаквал от него – да очерня хора с методи от 50-те години. Очевидно той е майстор на задкулисните игри", посочи социалистът.

"Голямата задача пред нас сега е да бъде запазено правителството. Тази задача обаче е много тежка, защото лидерът на партията ни не иска да поеме своята отговорност. Падането на кабинета ще бъде много лошо решение за страната ни. Бесен съм, защото върнахме ГЕРБ на сцената. Имах срещи в страната и никога не съм виждал толкова разочаровани и омерзени наши активисти. Ако не проявим воля, партията ни отива към своя край", категоричен бе Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14771 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар
ахм

2013.06.21 | 09:53

41
този ми е противен, но в случая е прав! сега осъзнах каква грешка съм направил като си помислих че ще направите нещо за БГ. та вие самата си партия не можете да оправите. агентите от ДПС ви командват какво да правите! срам за нацията!!!

2013.06.18 | 01:08

31
Долу ръцете от другаря Станишев – виден теоретик и деец на международното соц.движение, предсадател ва ПЕС-овете, радетел на дружбата между БСП и ДПС. Народа масово се е вдигнал в защита на здравите сили в БПС и на др.Станишев. Първи излезнаха на протестен митинг циганите от Раднево, последваха ги трудовите колективи от от Мала и Голяма Фуча, Горно и Долно Уйно, Горно Долно Нанагорнище, в заводи и фабрики / има ли още/, по площади, улици и кози пътеки.Борбата в защита на другаря Станишев получи международен отзвук. Утре започват предупредителни стачки в Долна, Горна, Средна, Екваториална и Френска Гвиана, на Изток, на Запад, на Север, на Полюсите. Но пасаран. Долу империалистите и техните слуги от ГЕРБ. Да живее др. Станишев ага, др.Местан ага и Сидеров ага. Вечна дружба между ДПС и БСП. Де Пе Се, БеСеПе.
Бат Станчо

2013.06.18 | 01:46

40
Ох,ще му стискам палци да си стои още ,да се резили,че ако дойде Гоце, ще си помислят че са се реформирали и кошмара ще продължи!

2013.06.18 | 01:45

39
Колко работи ще обещае БСП сега като започна да им пари под краката!!! Не е вярно че договорите с ЕРП-тата не могат да се развалят.Могат да се обявят че застрашават националната сигурност а то с тези митинги си е така и да се направят нови.Ако има желание всичко може!!!

2013.06.18 | 01:44

38
Малко по малко излизат на яве истините за манипулациите на БСП в конбина с ДПС за изборите и завземане на властта за да си върнат изгубените позиции в държавата.За мен кукловода който дърпа конците е Доган.Добър ход беше направен с бюлетините и ТВ7 с участието на БАРЕКОВ.Този ход беше добре измислен като за бюлетините имаха подкрепа и от Цацаров за да пусне съобщение в дена на изборите че е наистина има иззети 10 палета с бюлетини и така потвърди казаното от Бареков.Видя се и какво се случи в парламента и по какъв начин си осигуриха кворум за да вземат властта и да направят правителство.Сега е наред превземането на всяка институция и държавата за да могат да си върнат загубените позиции които ГЕРБ и беше отнела.Ако е имало грешки направени от ГЕРБ и по скоро от Борисов това беше недоразумението Дянков и крадливия предател Найденов но във всяко стадо има и мърши.Друг проблем беше и грешката Цветанов да стане шеф на МВР защото сега е много лесно да се обстрелва и да се изкарва виновен за всичко.Не казвам че и ГЕРБ не са правили далавери но те са бели кахъри сравнени със злините причинени от БСП и ДПС.Та да се върнем на думата ГЕРБ колкото и зле да управляваха бяха започнали борба с фирмите на БСП и ДПС затова и беше този рев по всички медии.Най много ги заболя за Белене и защото искаха всичко да се направи по управлението на ГЕРБ и после да излязат сухи от водата.Да ама не господа от БСП и ДПС.Сега стъпка по стъпка ще излизат на яве истините за манипулациите ви.Затова и Бойко се смееше на наглостта ви да назначите Делян Пеевски за шеф на ДАНС защото вие сами се убивате и разкривате намеренията си за които иззехте властта.Сега Пеевски никой няма да го възпрепятства да вземе властта над фирмите в цигарения бизнес заради които беше изгонен от Станишев, съден и оправдан поради липса на достатъчно доказателства(което знаем как става щом си плащаш).Продължавайте в същия дух и до никъде няма да стигнете.Лаком гъз глава затрива.
Рени

2013.06.18 | 01:41

37
Каква лисица си Петков,всички те знаем цяла България. Станишев сбърка но се извини и всичко стана пред народа,а ти вършеше всичко зад кулисно ,тайно ,хитро и нагло.Не го управдавам,но и ти не си цвете.Всички сте умърсени искате и нас българите да вкарате в мръсните си игри но ситото от тук на татък ще е здраво и голямо няма да допускаме политици-боклуци без морал,лъжливи и крадливи запомни го за да не се изненадаш пак и пак.
44

2013.06.18 | 01:41

36
Петков ,изправете се пред народа и кажете имената на всички които обраха България и продължават,знаете ги защото сте хванати на едно хоро с тях.Мълчите и се правите на хрисими но ние българите го усещаме от живота който ни устроихте,мизерния.Това ли заслужава този добър,доверчив и способен народ.Тръгнете сред хората без охрана ,без луксозните си автомобили да видим дали ви стиска. Престанете да харчите парите на българите за охрана, автомобили и екстри нищо няма да ви стане Щом ние живеем мизерно вследствие на вашето управление направете същото иначе няма как да ни разберете.
Пременил се Илия

2013.06.18 | 01:40

35
Колко е прозрачно, другарю Петков! Колко е подло и долно всичко, което всякакви клонинги на младата ви по дух, но на вековна възраст партия! Не си мислете, че иде вашето време отново! Младите хора са мислещи, смели и решени да ви няма!
БРАВО !!!!

2013.06.18 | 01:40

34
ДР.ПЕТКОВ....ИМАТЕ И ОПИТА И ВОЛЯТА НАЙ ПОСЛЕ ЗА НЕЩО ПОЛЕЗНО (ЗА ВАС И ЗА НАС) ИЗМЕТЕТЕ ГО ТОЗИ ДРУГАР СТАНИШЕВ.БОЙКО БИЛ АВТОРИТАРЕН..А ТОЙ КАКЪВ Е...ПРЕД РИСКА ДА СВАЛИШ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО...ПРИ ТВОЯ ВИНА 100% В КОМБИНА С МЕСТАН И ОРЕШАРСКИ КОГОТО НАКИСНАХТЕ И ЧЕСТ МУ ПРАВИ ЧЕ НЕ ВИ ЗЛЕПОСТАВИ..ДА СТОИ И ДА КАЗВА ОСТАВКА НЕ ДАВАМ Е ТАКОВА ЕГО ЗА ВЛАСТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ И ЧУВАЛ...А ИНАЧЕ БОЙКО ВИ СПРЕТНА ПРЕКРАСЕН КАПАН...АЗ ТОЗИ АСВАЛТ НЕ СЪМ ГО ПОЛАГАЛ ДА СЕ ЛЕЕЕ КРЪВ ПО НЕГОИИ СЕ ОТТЕГЛИ И ХОП ШАРАНЧЕТАТА КЛЪВНАХА. НЕ СЪМ ВАШ ФЕН...НЕ ОБИЧАМ БСП...НО СЪМ ВЪЗПИТАН КОГАТО ВИДЯ В НЯКОЙ ПРАВИЛНИЯ ИЗКАЗ ДА УВАЖА ТОВА МНЕНИЕ. НАПРАВЕВЕТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА КОЕТО И ИЗБРАХА ВАШИТЕ ХОРА..НЕ ПРОВАЛЯТЕ ШАНСА ДА ПОМОГНЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ...ИЗГОНЕТЕ СТАНИШЕВ !!! П.П. А ВСЪЩНОСТ НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ДА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА МЕСТАН.....

2013.06.18 | 01:09

33
vashata partia pravi prevrati grabi ryshi reketira i manipolira naroda ,edin vid teroristichna grypirovka i ymyshlen genocid na balgarskia narod ,da se razpadne tazi stryktora ot prestapnici.

2013.06.18 | 01:09

32
след СДС ред е и на тези комуняги да се натриват от парламента

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини