Депутат от БСП: Срам ни е от нашите ръководители

  • 16 юни 2013 15:29

  • 11710
  • 34
Депутат от БСП: Срам ни е от нашите ръководители
©

На заседанието на Парламентарната група на Коалиция за България в петък сутринта за кандидатурата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС гласувах „против" заедно с още 16 души, заяви депутатът от левицата Страхил Ангелов. Ангелов е председателят на Районния съвет на БСП в район „Витоша". Днес районната организация на социалистите поиска оставката на лидера на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

След избора на Пеевски в пленарна зала Страхил Ангелов се почуствал като "нищожество": "В личен план се почувствах като нищожество. Въпреки че в рамките на заседанието на групата, което се проведе рано сутринта, аз гласувах против заедно с още 16 други. Осем бяха „въздържали се". И това, което ме шокира, бе че 50 души бяха „за". И съгласно правилата на парламентарната група в зала трябваше да гласуваме „за", защото такова е решението."

В декларацията на районния съвет на БСП в район „Витоша" Ангелов е порицан за това, че е гласувал в пленарна зала за кандидатурата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС. „В настоящата декларация другарите ми, които са ме избрали и изпратили в това Народно събрание (аз съм станал народен представител в една пропорционална листа, не съм мажоритарен кандидат), както виждате в трета точка ме порицават за това, което съм направил. И искат в такива ситуации друг път аз да се ръководя от клетвата, която съм дал като народен представител - да се прави това, което е добре за държавата, а не да обслужваме интереса на трима души, както излиза. И както очевидно смята цялото общество - аз наблюдавам протестиращите", каза Страхил Ангелов.

Срам ни е от нашите ръководители, заяви още Страхил Ангелов.  По думите му в БСП има свестни, честни хора, които се довериха и избраха представителите на левицата. „Те не заслужаваха да получат това от нас", каза Ангелов. Аализът на ситуацията показва, че решението Пеевски да бъде предложен и избран за председател на ДАНС е подготвяно по-отдавна, смята 35-годишният социалист.

„Когато се направи анализ на хронологията - промените в Закона за ДАНС, всичко това, което се гласува в пленарна зала преди кандидатурата да бъде предложена, сочи, че това е едно добре планирано мероприятие. Това не е решение, което те са взели в четвъртък вечерта. Но ние трябва да покажем на хората, на българския народ, че не може трима души да се събират вечер, в късна доба, да взимат някакви решения, които да ни сервират на другия ден сутринта, и които трябва да подкрепяме. Това няма повече да се случи, казвам го съвсем отговорно", каза Страхил Ангелов.

Според него БСП трябва да даде ясен сигнал към българското общество, че в тази партия има хора, които мислят по друг начин: „Че има хора, които имаме готовност да изведем държавата от хаоса, в който тя е хвърлена в момента. Виждате, че едва две седмици след като избрахме правителство, хората вече са на улицата, защото им беше предложено едно такова скандално решение."

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11710 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар
залп

2013.06.24 | 14:20

34
вие от бе се ка пе сегали разбрахте че цигани ви командват мръсници мръсни сте сите

2013.06.24 | 14:20

33
МИНАЛАТА ГОДИНА ДПС ОТКАЗА ДА ПРИЗНАЕ ГЕН. ВАСИЛ ДЕЛОВ ЗА ПОЧЕТЕ ГРАЖДАНИН НА КЪРДЖАЛИ, ЗАЩОТО БИЛ ВОЮВАЛ ПРОТИВ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ! КАК МОЖЕ БСП ДА СЕ КОАЛИРАТ С ТАКАВА ПАРТИЯ? КАК МОЖЕ БСП ДА ОДОБРЯТ ЗАМ МИНИСТЪР ОТ ДПС, КОЙТО СЧИТА ЛЕВСКИ ЗА "ЗАКОНОНАРУШИТЕЛ". ТАКОВА НЕЩО ДОРИ ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА НИКОГА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ! БСП НЕ Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ВЕЧЕ!

2013.06.24 | 14:19

32
А мен ме е срам, че има хора дет вярват на БСП и ДПС!

2013.06.24 | 14:19

31
БСП вече е турска партия.Тя върви заедно с ДПС.

2013.06.24 | 14:19

30
искаме оставката на Тройната коалиция!

2013.06.17 | 08:57

7
давайте ми минуси резаци шибани.Вървете си в анадола,сган мръсна.Вървете в Истанбул да ви шибат полицаите в главите докато ви дойде акъла!

2013.06.24 | 14:18

29
припомнихте ли си 2005-2009-та? Виждате ли как се упралвлява от подземия и от извънпарламента? бсп са кукли на доган!

2013.06.17 | 22:34

9
Не, припомних си 2009-2013, когато некомпетентни мутри ни се предлагат като "експерти".

2013.06.24 | 14:17

28
Не искам да защитавам никои, но като се замисля за събитията от последните месеци и се питам дали с тръбенето за подслушването от страна на ГЕРБ не е било с цел отново да ни заблудят? Уж се подслушваше всеки и всичко и много често споменаваха, че са подслушвани медии и е налагана цензура , а изведнъж хоп медиен магнат шеф на ДАНС..... Кой кого е подслушвал като СТС-тата бяха само срещу ГЕРБ и такива с които да може да бъде свалено от власт.Дали вестниците са подслушвали политиците? Аз сега се поразрових и уж ГЕРБ а не излезе и един компромат срещу политик от друга партия а компроматите бяха само срещу тях т.е. те сами са се подслушвали и сами са искали да паднат от власт. Така ли? Много се замислях да дам шанс на Атака, но последните действия на Сидеров ме учудват. Атака да се вземат в ръце, ако искат тотално да не се сринат да спрат с пазарлъците в парламента за места в комисиите. Станишев също не го чака нищо добро защото позволява на ДПС да му извиват ръцете и да си назначават хора и з цяла България.Те така малко по малко ще превземат държавата ни и вместо да се обединим като нация, започна да се плюе Бойко Борисов. Как Пеевски го е уволнил Станишев, а сега е зад гърба му? Бил си изчистил името, ами ако целта е да се очерни наистина Цветанов (не знам, само разсъждавам). Като си помисля, че медиите са много пестеливи за сегашните протести( но нали знаем в чии ръце са ), които са доста по-цивилизовани и защитават истински националния интерес. Чета и недоумявам защо БСП за няколко дни подари половината България на ДПС. Министерствата които би трябвало да защитават най-вече интересите на хората, на нацията като цяло (Министерство на соц. политика - колко българи живеят на помощи а се чу по време на изборите че са обещани да се раздадат 200 милиона на циганите, Министерство на образованието - по 4 часа от септември децата ще учат турски, арменски и цигански) са дадени на ДПС. Вестниците 8-9 големи вестници и телевизии като ТВ7 а се чу и за БТВ са на Пеевски и сега и Държавната агенция за НАЦИОНАЛНА сигурност? Какво направи БСП? Атака къде се обърка в тия задкулисни действия. Бойко Борисов каза, че всичко ще излезе на яве. Не го оправдавам, в никакъв случаи и най вече заради недоразумението Дянков и крадливият Найденов, но вижте фактите и как можаха да предложат човек от ДПС да управлява ДАНС. Повечето от нас знаят, че в строго секретно поделение не се допускаше да има човек от др. етнос , а сега направо им даваме нацията и сигурността в ръцете на ДПС. Сега чета за гневно писмо на БСП към ДПС, е не можело човек на ДПС да е начело на Благоевград. Смятайте докъде са стигнали и щяха да стигнат, ако не станахме всички срещу Пеевски. НАРОДЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!ИЗБЕРЕТЕ ПО МАЛКОТО ЗЛО И ТО ТОВА КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАНО!!!
js

2013.06.24 | 14:14

26
Приятелю истината е точно такава каквато ти я описваш Но за съжаление ГЕРБ толкова ги окаляха че няма измиване.Това е една блестящо скроена манипулация от партията столетница.Те са се доказали от години с тези политически трикове.Ама човек като се позамисли истината излиза на яве.И сега тази злоба която те изсипаха срещу ГЕРБ се връща трикратно повече.

2013.06.17 | 22:34

11
Вече всички знаят че държавата задкулисно се ръководи от кукловодите а не от политиците. Следователно за да стигне България до тук излиза че на кукловодите толкова им е акъла.
гражданин

2013.06.24 | 14:15

27
Кукловодите нямат национални интереси.Те си мислят че те са всичко и от тях зависи всичко.Те имат собствени лични интереси.Защото си мислят че ние сме плах овчи народ.Но те не са изпитали народния гняв и си мислят че вечно ще сме разединени.

2013.06.17 | 08:55

6
По-интересно е , кои са кукловодите

2013.06.17 | 01:29

1
Който дърпа конците, той прави представлението.
Linda

2013.06.24 | 14:13

25
Точно тези, които до преди месец, че и сега дори ни обясняват как в ГЕРБ се взимали решенията еднолично, сега абсолютно по същият начин го правят - "Не може трима души да се събират вечер, в късна доба, да взимат някакви решения, които да ни сервират на другия ден сутринта, и които трябва да подкрепяме". Свалиха си маските тези лъжки и манипулатори и то много по-бързо отколкото очаквах, за което се радвам.

2013.06.24 | 14:13

24
Явно това правителство е ялово и не става, Орешарски е кукла на конци и трябва да си ходи! Народа ги видя колко струват - същия стар бардак ,като при Станишев- а уж щяха да бъдат експерти - само пушилка!Единствения избор е НОВИ ИЗБОРИ- ТИЯ ЯВНО НЕ МОГАТ И НЯМА СМИСЪЛ ДА ГИ ОСТАВЯМЕ ДА НИ ДОКАРАТ ДО ОЩЕ ПО-МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНИЕ! ЯВНО БСП-ДПС НЕ Е АЛТЕРНАТИВА, ИЗЧЕРПАНИ СА ОТВСЯКЪДЕ И ИСКАТ САМО ДА КРАДАТ - НА БОКЛУУУУУУУУУУУУКА!НОВИ ИЗБОРИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДПС ВЪВ ВЛАСТТА!А ПОДЛОГИТЕ ОТ АТАКА С КАМЪНИ ДА ГИ УБИЕШ - ВИДЯ СЕ ЧЕ СИДЕРОВ Е ПРОДАЖНА КУРВА - ДА ХОДИ В ПСИХИАТРИАТА ,КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини