БСП скочи срещу ДПС

  • 15 юни 2013 14:50

  • 22826
  • 47
БСП скочи срещу ДПС
©

БСП оттегля номинациите си заместник-областен управител и секретар в администрацията в Благоевград, ако не бъде отменено решението на МС за назначаване на Муса Палев от ДПС за губернатор. Това потвърдиха от местната структура.

Решението е взето снощи на Областен съвет на социалистите в Кресна с 30 гласа "за". "Подобно нещо е недопустимо", коментират от редиците на партията, предаде Дарик. Предстои становището да бъде официално депозирано в 15:00 часа пред Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

По повод назначението на Палев за областен управител на Благоевград, вчера местните социалисти излязоха и с гневна декларация до лидера си.

Ето и част от нея:

"Общинската организация на БСП Благоевград е възмутена и категорично не приема оповестеното решение на Министерския съвет от 13 юни 2013 година за назначаване на областен управител на област Благоевград.

Контактната група на НС на БСП грубо погазва решението на Областната и общинска организации и демократичните принципи на партията за назначаването на Юлиян Гошев за областен управител. Това е сериозен удар върху авторитета на нашата организация, подкопава доверието на хилядите наши членове и симпатизанти, които застанаха зад нашата кауза на парламентарните избори от 12 май 2013 година."

Последвайте канала на

Константин Тодоров
22826 47

Свързани новини

Коментари 47

Добави коментар
Алекс2

2013.06.18 | 13:36

47
Браво на хората които протестират...все пак тоя български народ ще го има !!! БСП скочи на ДПС ?Ама там честните останали още хора едва ли ще надвият парите на Станишев.Все пак по добре късно отколкото никога...
mos

2013.06.18 | 13:35

46
Разочарован съм, ще ви кажа и защо, докато БСП е в съюз с доган ,ние винаги ще сме за смях и съжаление. Един път за винаги трябва да се разграничим от тях, така аз смятам.
до мислете

2013.06.18 | 13:35

45
Много сте прав,повечето са на площада за да има сеир и дори не знаят какво искат-свалят правителството,после нови избори купени от Герб и пак народа зле.Ясно е ,че Герб подклаждат протестите.не съм от БСП,против назначаването на Пеевски съм,но не желая Герб.

2013.06.18 | 13:34

44
Не искам да защитавам никои, но като се замисля за събитията от последните месеци и се питам дали с тръбенето за подслушването от страна на ГЕРБ не е било с цел отново да ни заблудят? Уж се подслушваше всеки и всичко и много често споменаваха, че са подслушвани медии и е налагана цензура , а изведнъж хоп медиен магнат шеф на ДАНС..... Кой кого е подслушвал като СТС-тата бяха само срещу ГЕРБ и такива с които да може да бъде свалено от власт.Дали вестниците са подслушвали политиците? Аз сега се поразрових и уж ГЕРБ а не излезе и един компромат срещу политик от друга партия а компроматите бяха само срещу тях т.е. те сами са се подслушвали и сами са искали да паднат от власт. Така ли? Много се замислях да дам шанс на Атака, но последните действия на Сидеров ме учудват. Атака да се вземат в ръце, ако искат тотално да не се сринат да спрат с пазарлъците в парламента за места в комисиите. Станишев също не го чака нищо добро защото позволява на ДПС да му извиват ръцете и да си назначават хора и з цяла България.Те така малко по малко ще превземат държавата ни и вместо да се обединим като нация, започна да се плюе Бойко Борисов. Как Пеевски го е уволнил Станишев, а сега е зад гърба му? Бил си изчистил името, ами ако целта е да се очерни наистина Цветанов (не знам, само разсъждавам). Като си помисля, че медиите са много пестеливи за сегашните протести( но нали знаем в чии ръце са ), които са доста по-цивилизовани и защитават истински националния интерес. Чета и недоумявам защо БСП за няколко дни подари половината България на ДПС. Министерствата които би трябвало да защитават най-вече интересите на хората, на нацията като цяло (Министерство на соц. политика - колко българи живеят на помощи а се чу по време на изборите че са обещани да се раздадат 200 милиона на циганите, Министерство на образованието - по 4 часа от септември децата ще учат турски, арменски и цигански) са дадени на ДПС. Вестниците 8-9 големи вестници и телевизии като ТВ7 а се чу и за БТВ са на Пеевски и сега и Държавната агенция за НАЦИОНАЛНА сигурност? Какво направи БСП? Атака къде се обърка в тия задкулисни действия. Бойко Борисов каза, че всичко ще излезе на яве. Не го оправдавам, в никакъв случаи и най вече заради недоразумението Дянков и крадливият Найденов, но вижте фактите и как можаха да предложат човек от ДПС да управлява ДАНС. Повечето от нас знаят, че в строго секретно поделение не се допускаше да има човек от др. етнос , а сега направо им даваме нацията и сигурността в ръцете на ДПС. Сега чета за гневно писмо на БСП към ДПС, е не можело човек на ДПС да е начело на Благоевград. Смятайте докъде са стигнали и щяха да стигнат, ако не станахме всички срещу Пеевски. НАРОДЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

2013.06.18 | 13:33

43
Малко по малко излизат на яве истините за манипулациите на БСП в конбина с ДПС за изборите и завземане на властта за да си върнат изгубените позиции в държавата.За мен кукловода който дърпа конците е Доган.Добър ход беше направен с бюлетините и ТВ7 с участието на БАРЕКОВ.Този ход беше добре измислен като за бюлетините имаха подкрепа и от Цацаров за да пусне съобщение в дена на изборите че е наистина има иззети 10 палета с бюлетини и така потвърди казаното от Бареков.Видя се и какво се случи в парламента и по какъв начин си осигуриха кворум за да вземат властта и да направят правителство.Сега е наред превземането на всяка институция и държавата за да могат да си върнат загубените позиции които ГЕРБ и беше отнела.Ако е имало грешки направени от ГЕРБ и по скоро от Борисов това беше недоразумението Дянков и крадливия предател Найденов но във всяко стадо има и мърши.Друг проблем беше и грешката Цветанов да стане шеф на МВР защото сега е много лесно да се обстрелва и да се изкарва виновен за всичко.Не казвам че и ГЕРБ не са правили далавери но те са бели кахъри сравнени със злините причинени от БСП и ДПС.Та да се върнем на думата ГЕРБ колкото и зле да управляваха бяха започнали борба с фирмите на БСП и ДПС затова и беше този рев по всички медии.Най много ги заболя за Белене и защото искаха всичко да се направи по управлението на ГЕРБ и после да излязат сухи от водата.Да ама не господа от БСП и ДПС.Сега стъпка по стъпка ще излизат на яве истините за манипулациите ви.Затова и Бойко се смееше на наглостта ви да назначите Делян Пеевски за шеф на ДАНС защото вие сами се убивате и разкривате намеренията си за които иззехте властта.Сега Пеевски никой няма да го възпрепятства да вземе властта над фирмите в цигарения бизнес заради които беше изгонен от Станишев, съден и оправдан поради липса на достатъчно доказателства(което знаем как става щом си плащаш).Продължавайте в същия дух и до никъде няма да стигнете.Лаком гъз глава затрива.

2013.06.18 | 10:46

42
Всичко което се случва показва истината за партии от рода на БСП и ДПС които не се интересуват от недоимъка на народа а само как да богатеят на наш гръб.Не че и ГЕРБ се различават особено от БСП и ДПС но по голямо зло от партия като ДПС която се самозабрави и иска да се намесва в управлението на държавата няма.Дори и АТАКА с плана Сидеров се знаеше че се бори само за повече места в парламента за да се разчита на нея за гласуването на следващият кабинет и да може да се пазари за облаги но поне не се намесва в управлението на държавата и да я руши както прави ДПС.Без метла няма да мине и този път Станишев ще го махнат собствените му хора от БСП защото позволява да му извиват ръцете.
Мила Родино продадоха те за жълти стотинки и те ог

2013.06.18 | 10:45

41
Искаме будните хора от м.февруари които излязоха на протест да управляват страната същите които неможаха да прескочат 4% за да се кандедатират за депутати.Тези сегашните започнаха пак да си разпределят България. Не искаме и ГЕРБ.Те не помислиха през тези 4 години как живее и как ще живее българина.Всички вън!

2013.06.17 | 10:29

40
Забелязвате ли ,че парадоксално най-големите защитници на ДПС и Пеевски са привържениците на Атака????А до вчера искаха да се забрани етническата партия ДПС! Което ме навежда на мисълта ,че както си купи TV7 и почти всички вестници въпросната лоена топка Пеевски си е купил и още една партия - Атака!Че болен Волен се е продал за пари е ясна , но и лумпенчетата му така да лаят явно е признак , че Пеевски и ДПС дърпат конците в Атака!Което означава ,че истината излезе наяве - АТАКА Е СЪЗДАДЕНА ОТ ДПС ЗА ПРОВОКАЦИИКЪМ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР И ПРОТИВ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ! s
123

2013.06.17 | 00:41

9
Bravo,sabudihte se veche,tova ne e vsichko.tepatva predstoi glavniyat film.
Атакист

2013.06.17 | 00:39

7
Все бях чел коментари,но по-глупав от този не бях виждал с очите си.Този,който го е писал вероятно е мислил за нещо друго.Атака си остава твърда в своята позиция и членовете и ще се множат за разлика от другите партии.С партия АШАКА винаги ще сме НАПРЕД.А тези,които ходят пред клубовете и скандират и хвърлят са само едни лупени,които не подлежат на коментиране,а на презрение.

2013.06.17 | 00:38

6
Забелязвам, че ти липсва интелект, и в противовес на това коментарът ти изобилства от мантри, които са ти внушени. Но това е обяснимо-там където мисленето отсъства, царува внушението.
amarin

2013.06.17 | 08:46

39
защо говорят за благоевград само имаме валии в 17 града ашколсум бугари
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2013.06.17 | 01:00

38
VSIHKI TbRTEI VbN NQMA VREME , NARODA NE TbRPI PhELITE SbShTO NE GI OBIhAT ................

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини