Див скандал! Мая Манолова към Цецка Цачева: Правите се на папарак от балкона

  • 07 юни 2013 08:21

  • 28834
  • 77
Див скандал! Мая Манолова към Цецка Цачева: Правите се на папарак от балкона
©

Напуснахме заседанията на НС, защото протестираме срещу популистките и демагогски обещания. Това заяви бившият председател на НС Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Искаме открито да бъде заявено, че в момента страната се управлява от Атака, ДПС и Коалиция за България, тъй като БСП и ДПС не могат да имат 121 депутати.

Много ви е дълга мисълта, репликира колежката си Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Дълга ми е мисълта, потвърди Цачева и дори направи комичен лапсус като се обърна към Манолова с думите „Ако не ме прекъсвате ще разбера за какво говоря“.

ГЕРБ се регистрират, за да вземат надница, след което отиват да пият кафе, да обядват и да си говорят. Хората не са пратили депутатите в сградата на парламента, а да работят за справянето на проблемите им, заяви Манолова. Хората не гласуваха за вас за да бездействате и лентяйствайте. Това ли ви казаха избирателите да не работите и да вземате пари, атакува социалистката. Да, съвсем се обърка Цачева, но контраатакува, че БСП излъгала избирателите си за плоския данък. Не ви отива да се държите като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, продължи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Вие сте последната, която може да ме съдите мен, отсече Цачева. Тя разкритикува Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за бездействието по време скандала между Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета. Защо не ги наказахте, попита Цачева. Ами защото си седнаха на местата и се успокоиха, отговори Манолова. (Видео от скандала може да видите ТУК)

Тя дори извади снимка на социалиста Атанас Пъдев от БСП, който бил много сръчен с дясната ръка и гласувал с две карти едновременно. Имате характеров проблем, вие прекарахте деня на балкона, заедно с Менда Стоянова, подвиквахте и снимахте с телефон, каза Манолова. Не е вярно, снимката е от пресцентъра, отговори Цачева. Манолова обаче не издържа, хвана снимката и я подметна пред бившата шефка на парламента. Цачева говори от мое име, аз изглежда съм излишна, почти се предаде социалистката. Накрая тя го удари на молба да си довърши изречението. Цачева се превърна в парламентарен папарак, това е е доказателство докъде може да стигне бивш председател на НС, каза Манолова. За кви се мислите, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като не е премиер, като не сте председател сега се чувствате унизени, продължи социалистката. А вие за какви се мислите като малки партии се изживяват като управляващи, отговори Цачева.

ГЕРБ може да си направим 9 парламентарни групи, да си разделим депутатите по десет в група и да имаме повече време при изказванията, каза Цачева. Накрая децибелите стигнаха още по-големи висоти, когато Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на вдигна фалцета и попита дали Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 ще остане в група, която се е оказала частна собственост на човек, който е замесен в престъпления. Престанете да правите манипулации, няма да ви отговоря, отсече Цачева и попита кога Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е била искрена – когато й е казала, че я уважава, или когато заяви, че се е провалила.

Последвайте канала на

Novini.bg
28834 77

Свързани новини

Коментари 77

Добави коментар
пенсионер

2013.06.08 | 20:35

35
Сестра Галева е най-комичният лапсус на нашето съвремие. И всяка друга неволна езикова грешка е детска закачка пред факта, че в България, избрала на първо място друга политическа сила, управляват каки с протекциите на руските енергийни интереси, цоцарци, капути, фесове и бесове.
Realist ot DNES

2013.06.08 | 20:39

47
Големи сте отворковци,нали сте най-голямата сила - 97 депутата,що не работите в пленарната зала.Защото народа ви изхвърли и ви каза;ЧУПКА. Нямате право да ръководите ни НС,нито държавата.Поне се засрамете,повечето сте били с партийни книжки,а сега най големи демократи,не ТАРИКАТИ.Регистрация-заплатка.Горе на балкона,вие сте свикнали все да сте отгоре,я,я,там долу кво се вижда,мравки,май са гладни,безработни,искат на улицата-да одат,ние ще гледаме отгоре.
МАФИЯ ЕТО ТОВА Е ГЕРБ !

2013.06.08 | 20:35

36
Цачева , МНОГО СИ НАГЛА - А ЗА ПОДСЛУШВАНЕТО НА ЦВ ЦВЕТАНОВ СИ МЪЛЧЕШЕ В 41 НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! ЩОМ ИСКАТЕ МЕТЕЖ - ЩЕ ГО ИМАТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
нндаа

2013.06.08 | 20:37

41
Плашиш ни с метежи ли другарю?Като онзи дето скалъпихте ?Чакаме ,да го направите ,другарю!!Само,че тоя път много ще ви боли и ще изчезнете от политическата карта!!

2013.06.08 | 20:35

37
каза комуниста и се омете

2013.06.08 | 20:36

38
За комунистите, както е казал поета, РАЗСТРЕЛ и след разстрела червей.. Само че те са си червеи и по принцип
МАФИЯ ЕТО ТОВА Е ГЕРБ !

2013.06.08 | 11:00

21
ПРАВИЛНО ЗА ВАС ОТ ГЕРБ - Р А С Т Р Е Л !!!!!!!!!!!!!!!!
Алекс2

2013.06.08 | 20:36

39
Ако ми падне Майчето ич нема да я бава...оня червения капитан явно не си върши работата след като винаги е така възбудена...

2013.06.08 | 20:36

40
За това пък виж Вигенин колко е спокоен. Там явно си я върши
oxo

2013.06.08 | 20:38

42
MAnolova taka kakto maha6 s race i kak plue6 i se nadyva6 kato govori6 si kato po4nata pa nedovar6ena
недоволен

2013.06.08 | 20:38

43
Това са комунистите смучат до последно кавото има !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
mij

2013.06.08 | 20:38

44
Taj Manolova ne moze6 da j nadprikazva6-po-nagla zena ot nej ne sam vizdala!Da pazi Gospod Balgarij ot komunisti!Dano se ometat po-barzo!!!

2013.06.08 | 23:12

66
Евала на Цачева, много е проста, но май само тя може да надприказва това нагло крадливо недоразумение Галева
уууу...

2013.06.08 | 11:02

23
в тая смотана телевизия е имало „Мисис баба яга„как ще ги съберат и двете хубавици.....? ама на тая снимка Цецето изпъква пред другия урунгел!малииии,тез от бсп ще плашат хората с ВИЗИЯ!
SERVIT..RKATA NA VODA

2013.06.08 | 20:39

45
HORA MANOLOVA I KOMPANIQ I V MOMENTA KRADAT OT PARVIQ DEN ZAPOCHNAHA DA KRADAT NA VOLEN SIDEROV MU DADOHA DUMA CHE SHTE MU BADAT DADENI NQKOLKO ZAMESNIK MINISTERSKI POSTOVE I MNOGO PARI S USHITE SI GO CHUH AKO ISKAITE VERVAITE AKO ISKATE NE.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини