ГЕРБ: Не сме на мегдана

  • 06 юни 2013 11:17

  • 2542
  • 6
ГЕРБ: Не сме на мегдана
©

"Много малко време ни трябваше, за да станем свидетели на най-позорното нещо в българския парламент – гласуването с чужди карти. Тъй като кворумът е много висок – 99 души, колегите от т.нар. управление ще имат доста проблеми. От балкона се видя, че има хора, които гласуват с чужди карти", каза на брифинг в парламента зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев.

„Неслучайно се чуват гласове, че би било нарушение на човешки права, ако се използва биометрия, но същите тези хора, които говорят за нарушение на човешки права, според мен имат международни паспорти и е интересно как приемат да им се нарушават човешките права, като пътуват в чужбина? На още доста неща ще ставаме свидетели в този измислен вид на парламента, който не отговаря на интересите и очакванията в обществото. Ние наистина няма да участваме в гласувания от подобен род. Ние ще участваме в гласуване, което е свързано с дневния ред на хората, когато се отнася за техните доходи”, добави Главчев.

„Вчера се върна участието на агенти, свързани с „Държавна сигурност”, в ръководството на парламента, което е абсурдно за всички наши евроатлантнически партньори. Ще ставаме свидетели на още доста срамни неща. Ръководещите заседанията не взимат елементарни мерки да вкарват дебата в Народното събрание в русло, което е нормално за парламентаризма”, заяви още той.

„Има колеги народни представители, които си се обръщат на малки имена. Председателството подсказа услужливо на г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа как се казва народният представител – Гошо. Не сме на мегдана, в което и да е българско градче, за да се говори по този начин”, каза депутатът.

„Вчера имаше нескопосан опит да ни се преподава българска граматика. Ако всичките им експертни познания са такива, не ни чака нищо добро. Ставаше дума за риторична фигура и лекцията, която се изнесе, беше неприложима за случая. Аз разбирам затрудненията на господина, който преподаваше тази лекция и се оказа, че Цветков беше прав, но на Цветков това му е майчиният език”, добави Главчев във връзка с вчерашното изказване на председателя на ПГ на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, в което той обяснява разликата между „риторичен” и „риторически”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2542 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.06.06 | 23:52

6
Гербаджии мили , време ви е да разберете , че сте cвалени от власт и ще сърбате това ,което сте надробили.Свиквайте,по-леко ще ви е ,а най-добре захвърлете тази мафиотска партийка !Тя отива на бунището !Затворът за върхушката е неизбежен !!!

2013.06.06 | 23:52

5
"Ние ще участваме в гласуване, което е свързано с дневния ред на хората, когато се отнася за техните доходи"... и това ако не е наглост- здраве му кажи! Еб.ха мамата на народа, ама сега мнооого загрижени го дават, боклуци нещастни!!!
Vqra

2013.06.06 | 17:57

1
Да сега всичко е пак в ръцете на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ,начи майка ни е жална,а да не забравяме,че парите са в тях. В далечни времена ни биеха като кучета,а и ни вкарваха в лагерите на БЕЛЯНЕ, заради политическите си възгледи,а някой останаха там за винаги.Лека им пръст и да не допускаме повече това да се случва.
w.

2013.06.06 | 23:52

4
Кога порасна толкова бързо че знаеш кой те е биел по улиците или за лагерите в Белене. много приказки са ти разказвали баба и дядо за лека нощ. Аман от вчерашни пилци тук.
Vqra

2013.06.06 | 23:51

3
DO 4:Еи келеш, 55 набор съм и ако не си ги чувал тия неща бих ти разказвал с седмици,а моя вуйчо лежа затова,че като пи една ракия и ги псува на партийна принадлежност,за това си деяние лежа 3 години,а после цял живот унижаван. А наистина имаше хора които от там излизаха с краката на пред.

2013.06.06 | 23:51

2
От известно време в публичното пространство се върти ' една ' снимка, на която Станишко и Вигенин са на едни шезлонги на някакъв плаж ... Разбра се, че снимката е от 2008 г., но не се разбра на кой плаж са били - във Виетнам или в Куба . Трябва да се направи анкетна комисия , която да установи следното : Кой е направил тази снимка ? На кой плаж е правена снимката - в Куба или във Виетнам ? С какви пари са отишли Станишко и Вигенин на този плаж , сиреч техни собствени пари или с пари от джоба на българския данъкоплатец ? Защо е важно да се сформира анкетна комисия , за да се изясни този случай ? Ако снимката е направена от Трактора и кукловодите му от ДС, то какви ли още снимки и филми имат в филмотеката си и дали от това не произлизат съответните зависимости ? През 2005 - 2009 г. , докато Станишко беше премиер, от ' Кремиковци ' бяха източени / законно откраднати / 700.000.000 лв от джоба на българския данъкоплатец. Станишко странно мълчи по този въпрос и дали не се е облажил и той от тези пари и респ. с тях да е платена въпросната туристическа дестинация ? Ако Станишко и Вигенин смятат, че излежаването по шезлонгите в Куба или Виетнам е външна политика, то тогава ние наистина сме си бананова република ...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини