Цветелин Кънчев и Бареков: Фидосова стои зад фекалиите в Монтана (видео)

  • 31 май 2013 08:17

  • 9794
  • 44
Цветелин Кънчев и Бареков: Фидосова стои зад фекалиите в Монтана (видео)
©

Искам да кажа, че много се срамувам от това, което стана вчера в Монтана. Тези двамата не са цигани. Те са гнусни мангасари и ще бъдат преследвани от нас. Имам информация, че двамата са от Лом и са докарани в Монтана, където са били покрити от местни мутри. Зад всичко това стои известен общински съветник от ГЕРБ в Лом.

Това заяви в студиото на TV7 Цветелин Кънчев, лидер на Евророма. Прякорът на този съветник е Финци. На тези двамата мангасари им е платено по 300 лева. Зад Финци, с много голяма вероятност стои Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после. Те двамата са в много добри отношения, категоричен беше Кънчев. Това е информация от членове на Евророма в Лом. Фидосова иска да си прикрие собствените ла*на, защото се е омазала много. Няма да използвам думата екстременти, защото хората ще си помислят, че ги псувам, каза още той. Не трябва да се връзваме на провокации. Аз лично ще одържам до край опитите за саморазправа. Не трябва да допускаме ескалация на напрежението, категоричен беше Кънчев. Новият вътрешен министър трябва да се захване с шефовете на полицията в Монтана. Фидосова командва полицията.

Това е посегателство срещу българската журналистика. Представете си, че в тези пликове вместо екстременти имаше нещо, което гърми, допълни журналистът Петьо Блъсков. Лошото е, че наистина много да се стигне до много тежки проблеми. Напрежението в парламента се вижда и с просто око. Убеден съм, че тези, които са организирали това вчера, ще бъдат уцелени със същите неща, каза още Блъсков.

Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва също се включи в разискванията по темата. Още вчера съобщих в полицията в Монтана, че имам сигнал за провокация от страна на Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после. Тя е платила на няколко цигани, които да замерват сцената с ла*на, яйца и домати. Полицията дойде, но само, за да гледа сеир, продължи Бареков. Извършителите на постъпката имаха отцепка. Пенсионер от публиката хвана едно от циганетата, но отцепките се заеха с работата си и набиха възрастния човек. Снощи ми съобщиха, че двете нещастни деца са задържани, съобщи Бареков. Дори и те самите са били омазани с ла*на. Гнусно е да се използват бедни и нещастни деца, за да прикриваш собствените си ла*на. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после се опитват да вкарат страната в гражданска война. Техният символ са ла*ната, разгорещи се Бареков. Имам информация, че днес в Русе също ни очаква подобна провокация. Призовавам всички граждани да дойдат на площада и да дадем отпор на мутрите от ГЕРБ, призова Бареков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9794 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
КАКА

2013.06.10 | 18:19

44
не е фидоска тя ако се изсере барека до зимата не може да се изкопае. така като ги гледах- лайната де -....на архонски ни мязат ....е може и мишо шамара да е цръцнал
Най-верният коментар

2013.06.10 | 18:19

43
БАРЕКОВ,НЕ САМО С ЛАЙНА ЩЕ ТЕ ЗАМЕРВАТ ,АМИ КЪДЕТО И ДА ОТИДЕШ ПО ГРАДОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЯДЕШ И ТОЯГИТЕ. И НЕ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НЯКОЙ Е ОТ ГЕРБ ИЛИ МУ Е ПОРЪЧАНО ОТ БОРИСОВ ,ЦВЕТАНОВ ИЛИ ФИДОСОВА,А ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ ОБИЧАТ ПОМИЯРИ И ЛАКЕИ. А ТИ СИ ТОЧНО ТАКЪВ.ТАКА БЕШЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОСТОВ,ТАКА БЕШЕ ПРИ СТАНИШЕВ,ТАКА БЕШЕ ПРИ БОРИСОВ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ И ПРИ ОРЕШАРСКИ. ТА РАЗБРА ЛИ ЗАЩО ХОРАТА ТЕ ЗАМЕРВАТ? ЗАЩОТО СЕ ПРОДАДЕ НА ОЛИГАРСИ ПОП КРЪСТЬОВЦИ/ЛОЕНИ ТОПКИ/,ПРОДАДЕ СЕ ЗАРАДИ ПАРИ. БАРЕКОВ,ТИ НАИСТИНА СИ ЕДИН ПОМИЯР.
читател

2013.06.02 | 11:27

42
Хайде, къде сте платена измет ,защо се бавите .....почвайте с цинизмите си към Бареков. Нещастници....
нндаа

2013.05.31 | 15:30

8
Недей да се пенявиш толкова другарю!!Платения до капута е джоревеца Кънчев!!Откъде и тоя мангал се включи?Явно иска да отчупи парче от баницата!!Нищо че същите тия го бяха вкарали в панделата!!А дудука кво го бърка че го замерили с говна?Че той и без това е омазан целия!!Що не си седи в конака ами е ръгнал из държавата да плюе?И не сме платени като вас другарю..ние бачкаме и си изкарваме парите!!

2013.06.02 | 11:26

41
Мангали са мутрата Д. Пеевски, блюдолизците Слави Трифонов и Бареков
аrhar

2013.06.02 | 11:25

40
Според Капутин гражданското общество се представлява от следните лица : Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов, Гоце, Станишко, свинаря, цацата , сестра Галева, Олигарски , Трактора, Слави Бинев, Вальо лимонадата, Болен Лидеров, Д. Пеевски , А. Гагаузов, Данчо Ментата , Плевнелиев, ИзбеГалевите, Маргините, Пешо сумиста, Чолата и др. кадри на ДС/КГБ ... Да ни е честита Коалицията ЗА Белене !

2013.06.02 | 11:25

39
дудука и циганина се изказали в циганската си тиви
ало

2013.06.02 | 11:24

38
Барек-капутски, лайната , компроматите, където и да отидеш си ги поръчваш самият ТИ, от твои поставени хора, за да се изкарваш жертва.....хората не можеш да заблудиш.....лайната са от вашият шеф на ТВ7.....няма по долно същество от теб, отвратителен помияр....
аrhar

2013.06.02 | 11:24

37
Аз също смятам, че Капутин и Д. Пеевски сами са си сътворили фекалния сценарий, за да дискредитират ГЕРБ ! Какво ли не би направил Капутин за пари ? А и вече попитах дали Д. Пеевски разкрива престъпления в НСлС или ги прикрива, но ни дума, ни вопъл, ни стон от неговата уста по този въпрос ... Мълчи и за отстрелванията на Е. Кюлев и М. Велев, а това определено буди подозрения !?

2013.06.02 | 11:21

36
Сами си пишат сценария,сами си го играят, после и сами си го съобщават
Логика

2013.06.02 | 11:21

35
Щом знае, че са поръчани от Фидосова, защо не го каза 5 минути преди да ги хвърлят и да ги хванат, ами го съчини след това... Смърдиш, Бареков, смърдиш! Смърдеше преди това, сега още повече!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини