Цветелин Кънчев: Презирам комплексираните ганьовци във форумите

  • 20 март 2013 07:18

  • 4902
  • 38
Цветелин Кънчев: Презирам комплексираните ганьовци във форумите
©

Не бива да се говори за напрежение в национален мащаб. Вчера разговарях с ръководството на партията и с всичките си местни структури. Не бива покрай сухото да гори и мокрото. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев по повод кървавата баня в столичния квартал "Димитър Миленков" и протестите на съкварталците на убитите от Иван Калмуков цигани.

"Не трябва да вадим от контекста само заканите на хората от квартала. Те казват и много разумни неща. Мога да ви разкажа и други случаи - преди две седмици работник от чистотата беше прострелян в кв. "Лозенец". Мъж го гръмнал в бузата от балкона си, може би за забавление. Съвсем скоро пък в трамвай маскирани са пребили безпричинно циганско семейство", добави той.

"Във форумите комплексирани драскачи подклаждат напрежението. Аз духовно и генетично съм свързан и с българи, и с цигани. Не мога да ги деля. Боли ме и за едните, и за другите. Когато съдят цигани обаче, ги съдят така, че да не видят бял свят. А за убийство на циганин българин получи две години и половина условно. Това не е нормално. Най-много ме е страх от това, че насилието предизвиква насилие. Ако МВР беше хвърлило такива сили като в кв. "Димитър Миленков" да арестува драскачите във форумите, които подстрекават към насилие и се хвалят с извършено насилие над цигани, тогава напрежението може да бъде туширано. Обичам българите, но не понасям ганьовците. Презирам тези ганьовци, които с зад компютрите си успяха да опорочат тези светли протести в квартала", каза още Цветелин Кънчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4902 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2015.05.23 | 14:03

38
ако нчмаяе комунизъм 70 години вече,друго щеяе да е,но уви.Проблемите с циганите ги създават циганинските босове ,назначавани от комунистическте си господари.Ако искат могат да ги интегрират за година две.

2015.05.23 | 14:02

37
samo tuka e ostanalo shapkari glupavi da razdavat pravosadie i tova im prechi tova sa mnenia i vijdania na obiknoveni xora koitto nesa lumpeni i golema chast ot nas nexodat daje i na protesti do dnes ne sam xodil nikoga na protest ot predi 89 veche sam na42 ipisha zatova e demokracia i tato gonema ostana sama garda mu

2015.05.23 | 13:58

36
А бе БОКЛУК такъв, ти и племето ви гадно дето ми/ни ядете парите, дето ни крадете и живеете за наша сметка, няма ли някой да ви поръси с напалм най - после????

2015.05.23 | 13:58

35
какво означава подстрекаване към насилие????? Кънчев току има няма и цъфне с някой гениален коментар..... само тука може да се случи да не си плащат тока,водата,данъците и какво ли не и държавата да не прави нещо по въпроса.....ама защо и да прави...то ние българите плащаме за това.....циганин да си в тая държава наща.....ако някой се опита да окраде нещо някъде си из европа и гард го застреля,най-вероятно на пазителя ще му връчат награда....май не знаете какво означава посегателство върху частна собственност.... ако циганин ме напсува на улицата и го набия,най-вероятно ще отговарям за расизъм...няма по-нагло държание от това на псевдолидера на мангасарите в България от Кънчев.... изкъпете се,облечете се,поработете малко да се пообразовате и тогава може би ще се наречете българи.....

2015.05.23 | 13:56

34
Сърцето ме боли като гледам коментарите. Не мога да я разбера всичката тази злоба и как може толкова да искаш да нараняваш други човешки същества. И аз съм си патила от цигани, обирали са ме на няколко пъти, а бой са ми скачали, но съм си патила и от българи. Искам да се наказват точно тези които са извършили престъпленията, а не всички. Защото дори и да не ви се вярва има и такива цигани които си работят и си живеят спокойно, без да пречат на никого - защо да наказваме и тях за грешките на събратята им?

2013.04.02 | 23:36

33
ха ха и аз защото не съм по форумите !
Л.О

2013.04.02 | 23:36

32
ШИБАН МИРИЗЛИВ ЦИГАНИН.МАНГАЛ ГНУСЕН.УМРИ.
666

2013.04.02 | 23:36

31
У.м.р.и бе МАНГАЛ!!!!!
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.04.02 | 23:36

30
ЦЕНЗУРА
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.04.02 | 23:36

29
ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ..И БЕЗ ДА ТИ КАЗВАМ КАКВО МИСЛЯ ЗА ТЕБ ТИ СИ ЗНАЕШ..ВЪРНИ ОТКРАДНАТИЯ ДЖИП НА ЧИТАКА ОТ ТУРЦИЯ БЕЗ ДА МУ ИСКАШ ОТКУП ТОЗИ ПЪТ ..МРЪСЕН ПРЕСТЪПНИК ЦИГАНИН.

Добави коментар

Водещи новини