БСП продължава консултациите с политическите сили

  • 24 май 2013 07:45

  • 1910
  • 11
БСП продължава консултациите с политическите сили
© Булфото

"Коалиция за България" продължава консултациите за съставяне на правителство с политическите партии, информира Нова телевизия.

Лидерът на социалистите Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на анонсира в четвъртък срещи с „Атака”, ВМРО и „България на гражданите”.

Първият кръг официални консултации беше проведен с Движението за права и свободи. Двете политически сили си казаха принципно "Да" за бъдещо партньорство. ДПС и "Коалиция за България" се обединиха около три приоритета - укрепване на държавността, развитие на икономиката и постигане на социална справедливост.

Различията във визията на двете партии за управлението на държавата, ще се изглаждат в поредица от работни срещи.

Все още не са обявени министрите в кабинета Орешарски.

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в обаче постави условия за техния избор. Той очаква те да са експерти, но също така и политически обвързани. Пламен Орешарски се ангажира до вторник да е готов със състав на кабинета си, който да отговаря на тези критерии.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1910 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.05.25 | 14:46

11
Кви консултации бе - с ДПС сте едно и също - все агенти на ДС.Сега обработвате ага Сидер и ще му турите фес срещу известни облаги!А после ще крадете съвместно - нова Тройна ограбителница!само се чудя това ли искаше народа - ДПС и Атака в една ясла? Тотална деградация на ценности и идеи!

2013.05.25 | 14:45

10
БСП И ДПС не са по различни.Пак започват да си правят техните схеми за източване на парите от държавата.Как ни държат в заблуда.Преставете си как под формата на помощи за ток ще се раздават едни пари в държавата и как никой не може да следи потока им и къде и колко ще са раздадени.Защо тези партии не са заинтересовани цената на тока да падне а ще се раздават пари от държавата които пак излизат от нашия джоб.Единственото смислено обяснение е че ще излезе че фирмите в енергетиката са обвързани с тях и ако паднат цените няма да могат да си пълнят джобовете.Не стига където искат да ни превърнат в просяци да се редим по опашки с циганите които вечно смучат държавата с помощи а ми и колко хора ще могат да се вредят преди да им писне и да се откажат.Защо е това делене на хората.

2013.05.25 | 12:12

6
бе не знам кой краде и върши противозакония но първите осъдени министри ще са от ГЕРБ,така че тихо,вторачили сте се в БСП и ДПС защото лидера ви така заповяда,само че през 2006 -2007 не работеше само който го мързи,а след 4 години половин България не работи
dido

2013.05.25 | 14:44

9
кви са тия глупости дето ги говориш бе. аз осигурявам 50 работни места и никой не иска да дойде да работи. давам 20лв. надник за 8 часов работен ден от 6.00 до 14.00 със транспорт до местоработата и обратно и никой не иска. защото всички ги мързи да копат с мотика, а иначе работа има за целия китайски народ. има толкова изоставени земи че просто сърцето ме боли като ги гледам. оня ден даваха една жена дето нямала какво да яде и бяха събрали помощи от партия атака, като я снимаха къща с няколко декара двор целия в бурени ами вземи една мотичка, вземи от някоя комшийка семена па си засади домати краставици и др., а тя седи и чака наготово. та ето такива ми ти работи драги ми андрешко

2013.05.25 | 08:55

5
Това е съвършено невярно!!!!!! Поне за нещата, които се случват с нас и покрай нас няма как да се спори. Безработица имаше и преди. А увеличението на безработните не означава непременно, че е заради управлението. Аз в рамките на управлението на ГЕРБ и загубих и намерих работа. Същото ми се случи и преди ГЕРБ. И не само на мен. Въпросът е накъде вървим. Към Европа или назад. И друго сме видели с очите си -разхищението на БСП.
Гражданин

2013.05.25 | 12:16

8
Народе давайте да ги почнем тия разбойници докато не са почнали отново да си разпределят порциите. Няма да ги чакаме дори и 100 дни. Какво ги събира тези мафиоти? България ли? НЕ ! Събира ги единствено краденето и разпределянето на порциите. Сърбали сме им попарата !
Слаба памет

2013.05.25 | 08:55

4
За какви 100 дни говориш? Още в понеделник трябва да окупираме парламента, за да не допускаме и един ден мандат на правителството на БСП, ДПС и люспите на ДПС партия ЮРУШ!!!

2013.05.25 | 12:12

7
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ДАЛИ НЕ СТЕ СИ ДАЛИ ГЛАСА НАПРАЗНО!!!ПЛАНЪТ ЗА РАЗГРАБВАНЕ И КОЛОНИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ:Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции (в енергетиката). Да създадем удобна и контролеруема опозиция(СДС,БЗНС,ДПС).Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се контролират малцинствата с раздаване на помощи.Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи (ВИС,СИК,МУЛТИГРУП,Корона инс,ТИМ) на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани(Васил Илиев,Георги Илиев,Илия Павлов,Иво Карамански и др.) .Да се създаде алтернативен синод(отец Христофор Събев) с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията която да се намали и да се разпродаде техниката и сграденият и фонд като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!! Насъскаха глупаците от двете страни да гласуват и сега пиесата продължава за да може народа да се разделя и владее. Айде няма нужда, това му дай на българина агитки, тъпунгери и месии.

2013.05.25 | 08:55

3
"укрепване на държавността, развитие на икономиката и постигане на социална справедливост" -ей такива "конкретни" и ясни преоритети не сме чували от времето на Живков -" построяване на развит социализъм-начален етап на комунизма".
БСП-ДПС-АТАКА

2013.05.25 | 08:53

2
ПО СЛУЧАЙ 24 МАЙ БЪДЕЩИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ ПОЗДРАВЯВА УЧИТЕЛИТЕ,ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА С РАЗВАЛЯНЕ НА СЕДЯНКАТА. ПОЗДРАВЯВАТ ГИ СЪЩО И НОВАТА ТРОЙКА-СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ,ЛЮТВИ МЕСТАН /ПОЗДРАВЯВА ГИ НА ТУРСКИ/ И ВОЛЕН СИДЕРОВ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТ 24 МАЙ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ. ПРЕДСТОЯТ ОЩЕ МНОГО ПОЗДРАВЛЕНИЯ. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОЧАКВАЩИТЕ ДА СЕ СТРОИ АЕЦ БЕЛЕНЕ,ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РЯЗКО ОВЕЛИЧАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ,ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЛОСКИЯТ ДАНЪК,ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА......И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОБЕЩАНИ ЛИЧНО ОТ ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ. ДА НИ Е ЧЕСТИТО ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ.

2013.05.25 | 00:25

1
БСП продължава консултациите с Москва КАК ДА СЕ КРАДЕ

Добави коментар

Водещи новини