ГЕРБ напуснаха и се върнаха в пленарна зала (обновена)

  • 22 май 2013 13:52

  • 8033
  • 26
ГЕРБ напуснаха и се върнаха в пленарна зала (обновена)
©

Парламентарната група на ГЕРБ напусна пленарната зала в знак на протест срещу воденето на председателстващата Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Бившият здравен министър Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, възрази срещу това, че зам.-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, която водеше заседанието, направи изказване от председателското място. „По коя точка от правилника вие си позволихте да влезете в ролята на ментор и да държите подобен тон”, попита Атанасова. Според депутатите от ГЕРБ Манолова е нарушила правилника, тъй като, ако иска да взема отношение по същество, трябва да го направи от парламентарната трибуна и да бъде заместена на председателското място от друг заместник-председател.

Малко по-късно в залата се върнаха Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на Манолова призова да бъде пуснат звуков сигнал, с който депутатите от ГЕРБ да се върнат в залата. Веднага след това думата взе отново Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. "Групата на ГЕРБ е в залата, лидерът ни е в залата, къде е Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, къде е Лютви Местан. Добре, че от тройната коалиция само Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е тук”, каза Атанасова. Тя заяви, че председателстващата заседанието Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на продължава да нарушава правилника за работа на Народното събрание. „След като поискахме процедура, вие да държите менторски тон на всички народни представители, на министър-председателя и министъра на икономиката и да излагате имиджа на Народното събрание, дайте на председателя на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно да председателства”, каза Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на заяви, че това изявление е било в нарушение на процедурните правила. Цветомир Михов от ГЕРБ призова за спазване на правилника.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8033 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
КАКА

2013.05.22 | 22:42

6
не приемайте моратотиума на волен - това е отлагане в времето и договорки под масата ----ИСТИНАТА СЕГА И АРЕСТИ---цацаров къде си - бюлетини ли броиш

2013.06.01 | 21:43

26
Еми да, не приемайте мораториума на Волен. Вдигайте цената на тока с 40%. Чухте ли, герб?

2013.06.01 | 21:43

25
Мораториум на цени е много страшна дума. Това означава, че не се решават проблемите, а се отлагат докато избухнат. Виждали сме го вече.

2013.05.22 | 21:24

3
Еми да ги вдигат не по два пъти, а по три пъти в годината цените на тока. Щом е по-добре.
:)

2013.05.23 | 07:04

24
Уж щяха да констроктивна опозия, но като гледам ГЕРБ май само карат и се заяждат, до кога? Миналия парламент, когато ГЕРБ нарушаваха правилника всичко беше наред? Стига с дребнавост трябва да се работи за народа!!! Като тези който в момента в парламента не им се работи за благото на хората, да изчезват има мн мн други който ще ги заместят!!!

2013.05.23 | 07:01

23
Май схванах каква е целта на Бсп.Мая Манолова с нейната уста,ще накара бедния избирател изобщо да не се интересува от политика и от заседанията в народното събрание и те да си разиграват коня.Както знаем и медиите им помогат в манипулирането така,че хора новия националсоциализам настъпва с бързи темпове.Опаковайте си багажчетата и бягайте докато все още сме с отворени граници!
o&k

2013.05.23 | 00:27

22
След като сте гласували эа тройна коалиция,ще си плащате жестоката цена.Няма да има лентички,няма да има асфалт эа ядене,няма да има субсидии эа с.стопанство,които да вдигат рентите,ще има хрупане на шума и осмисляне на нещата.А по нова година като ви опре оная работа до г...,ще ви видя пред нар.събрание эагърнати с одеала в снега да викате с цяло гърло "ГЕРБ - върни се!".Нищо лично нещастници:)

2013.05.23 | 00:26

21
Ама на Мая правила не и трябват! Тя само трябва да говори! Иначе ще се пръсне!
Гарантирано от БСП+ДПС=ДС

2013.05.23 | 00:26

20
Започна се с беззаконието, а още дори не са съставили правителство!

2013.05.23 | 00:25

19
ИЗБОРИ..ИЗБОРИ..ИЗБОРИ..ИЗБОРИ..ИЗБОРИ..

2013.05.23 | 00:25

18
Стачка,бунт!!!Няма друг изход
mitko

2013.05.23 | 00:25

17
Четири години й разгонваха фамилията-Цецка и компания.Сега тя ще си го връща не тъпкано,а претъапкано.Не прави на хората това,коет не искаш да ти го правят

2013.05.22 | 20:46

2
браво бе...народното събрание за избиване на комплекси ли трябва да служи?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини