Октай: Новината за атентат срещу Борисов, подготвян от Доган, ще остане черно петно

  • 15 март 2013 08:11

  • 1283
  • 0
Октай: Новината за атентат срещу Борисов, подготвян от Доган, ще остане черно петно
©

"Много е грозен сценарият за атентат срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, подготвян от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Тази новина от устата на министър - председател звучи обаче много служебно. Независимо от всичко, тя ще остане като грозно петно върху държавата", каза в ефира на Нова телевизия бившата дясна ръка на Доган - Осман Октай.

"Тя показа за пореден път, че има коридори в службите, които имат за цел да изнервят различни партии", заяви още Октай. Според него,  трябва да се потърси отговорност на ръководителите на службите, изкарали този мухлясал лист с информацията за атентат.

"Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент изчезна изведнъж, а беше непрекъснато до Лютви Местан", каза Осман Октай. По думите му, причината за това е, че Бисеров е предизвикал Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от не е знаел, че това ще стане. "Това може да му коства мястото в следващия парламент", смята Октай.

Според него не може да има коалиция между ГЕРБ и ДПС след всичко, което се е случило.

Октай припомни, че от много години бие камбаната, че антидоганизма набира сила.

Осман Октай каза още, че ПП "Атака" помага на ДПС на изборите.Той обясни, че всяко едно нападение към мюсюлманите ги обединява още повече на изборите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1283 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини