Даниел Вълчев: Не успяхме да убедим хората, че сме различни от другите

  • 14 май 2013 14:38

  • 1679
  • 5
Даниел Вълчев: Не успяхме да убедим хората, че сме различни от другите
©

"Разчитахме на по-голям резултат, мисля, че и заслужавахме по-голям резултат. Но така или иначе числата са такива, каквито са, и въпреки че изборите не бяха най-честното нещо, което се е случвало в България, все пак ние сме хора, които търсим отговорността главно в самите себе си. Така че предстои да направим анализ",  каза Даниел Вълчев от "Движение България на гражданите" в предаването "12+3" по БНР.

"Проблемът е, че ние не успяхме да убедим хората, че сме различни от останалите политически партии и не можахме да ги убедим, че политиката може да се прави в България по различен начин. Големият въпрос е възможно ли е в България да има един нормален политически субект, който с нормално говорене и нормално държане, да има по-широка подкрепа. Надяваме се, че това е възможно", каза Вълчев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1679 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Wizard

2013.05.20 | 16:41

5
Движение България на гражданите заслужаваха да са в парламента! Наистина нямам обяснение за техния резултат. Разчитах, че има повече нормални и интелигентни хора в тази страна, които да пуснат своя глас за партията на Меглена Кунева.
Е Радев

2013.05.15 | 09:33

1
Това мое би значи,че сте като другите партии.Защо си мислите ,че хората са толкова тъпи и трябва много да им се обяснява.Замислете се защо за няколко месеца изгубихте толкова гласове.Магарета да бяхте вкарали в листите си щяха да спечелят 6-7%и то защото нямаше да могат да говорят.А не като вас да се вкарате в руслото на БСП с това анти говорене и с тъпата идея,че няма с никой да се коалирате.И ако сега бяхте в парламента от вас нямаше да има полза, щото нямаше да се коалирате с никой т.е.нямаше да поемете своята отговорност за бъдещо управление било то ляво, дясно или каквото и да било.А най-голямата ви стратегическа грешка беше ,ЧЕ НЕ УЧАСТВАХТЕ В МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!
ДВГ

2013.05.15 | 10:56

4
И кое ти е различното, че разваляше седянката по време на учителската стачка, при управлението на тройната коалиция? Не искаме такива "различни" да ни управляват....
Now burd AK

2013.05.15 | 10:56

3
Ако бяхте нови, непознати, човек да ви гласува доверие на сляпо, но хората още усещат миризмата на развалено кексче и кулави преговори.
Великия

2013.05.15 | 10:56

2
Много си прав , вие сте по зле....

Добави коментар

Водещи новини