Даниел Вълчев: ДПС ще се промени

  • 22 януари 2013 08:02

  • 1389
  • 4
Даниел Вълчев: ДПС ще се промени
© Булфото

Министерският съвет, например, половината служители са подмененеи - 212 души без конкурс, а с конкурс - петима. Това каза в сутрешния блок на БНТ Даниел Вълчев от сдружение "България на българите". Колегите от Националния съвет на България на гражданите са направили питания до министерствата и МС за числеността на персонала, назначенията по време на мандата, а и заплатите и ще изнесат тази информация днес.

Той каза, че не е против да се увеличат заплатите на лекарите. По отношение на инцидента около ДПС Вълчев коментира, че след като партията си смени лидера, тя ще се промени и ще участва в изборите като някаква друга партия, за да може ГЕРБ да спечели в коалиция. Вероятно ДПС ще се яви на изборите не като ДПС, а като нещо като синьо-розова коалиция заедно със СДС или друг политически субект и ще даде възможност на ГЕРБ да участва в следващото управление в една коалиция уж без ДПС, каза Вълчев. По думите на политика след опита за покушение над Ахмед Доган прекалено много се акцентира върху него, не и върху политическите послания, които следват от оттеглянето на лидера и основател на Движението.

Вълчев заяви, че "България на гражданите" няма да влиза в коалиция с която и да било партия. Искат да гласуваме за нещо, за което нямаме никаква информация" - така коментира Вълчев референдума. Според него независимо как се гласува, управляващите ще направят каквото искат.

Последвайте канала на

1389 4

Коментари 4

Добави коментар

2013.01.22 | 13:53

1
И този ли, прекрасен човек, е в "България на българите"? Кунева хич не подбира!

2013.01.22 | 13:53

4
Човекът е интелигентен и го бива. Може да е на неправилна позиция, според теб, но го бива. Слабостта му е, че е интелигентен. Такива не виреят тук. Тук се арчи чалгата.

2013.01.22 | 13:53

3
От монархията към гражданите, някакво диво лутане ...
1

2013.01.22 | 13:53

2
Освен Даньо Седенката, да чакаме ли Милен Яхтата и Симеон Имотите да се върнат във властта? НДСВ2... Пребоядисани политически проститутки.

Добави коментар

Водещи новини