Валентин Николов: Поведението на Сидеров е лицемерно

  • 26 юли 2011 08:45

  • 1439
  • 2
Валентин Николов: Поведението на Сидеров е лицемерно
©

Поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е абсолютно лицемерно, виждате, че той се обърна на 180 градуса и причините са ясни – доста институции го проверяват в момента заради офшорните фирми, заяви Николов.

Като цяло положителните неща, които се случиха в сектор „Сигурност“ са доста повече от минусите, категоричен е независимият депутат.

Той също не одобрява полицейщината, но битката с престъпността не е лека, но никой не може да отрече положителните резултати – няма отвличания, няма убийства, което не е никак малко.

В една тежка битка, като тази с престъпността не може да не се допускат грешки и сигурно ще се допускат и занапред, заключи Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,.
 

Последвайте канала на

1439 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.07.28 | 10:35

2
Е как да няма убийства? Бе този къде живее. Ще подкрепя Бойко, защото при нови избори може и да не влезе в парламента. Пък като му гледам дебелият врат му е добре.

2011.07.28 | 10:35

1
тоя говори за мафиотските убииства .... ми как да има те останаха само хора на Боко и Цуки ... Тангра да пази хората от президент на ГЕРБ .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини