Цветанов: Станишев извърши национално предателство

  • 26 април 2013 21:18

  • 11268
  • 79
Цветанов: Станишев извърши национално предателство
© Булфото

В България 20 години ние наблюдаваме, че когато дойдат избори, започват компромати. Тогава икономическите и олигархичните структури започват да вземат връх, защото всеки владее определени политически субекти или партии. Това каза в интервю за "24 часа" зам.-председателят на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Мога да кажа, че всички тези твърдения за подслушване са абсолютно безпочвени. Аз винаги съм се ръководил от върховенството на закона и СРС са прилагани към български граждани, които са нарушили закона, или български граждани, които подготвят да извършат корупционни схеми, добавя той.

На въпрос дали някой от членовете на кабинета “Борисов” го е питал като вътрешен министър дали е подслушван, и дали му е казвал, че подозира, че е следен или подслушван, Цветанов казва: "Никой по никакъв повод не е споделял с мен подобни неща. А смятам, че когато човек работи в интерес на държавата, не би трябвало да се притеснява, дори и да бъде подслушван, ако има, разбира се, законови основания за това. Аз винаги съм казвал, че когато работиш в интерес на държавата, никога не можеш да бъдеш в полезрението на правоохранителната система или на разследващите и никога няма да попаднеш в тази хипотеза".

Бившият вътрешен министър категорично отрича обвиненията за следене или подслушване на министри или политици от ГЕРБ или друга партия. "Няма и такава възможност, защото знаете, че правителството и парламентарната група на ГЕРБ бяха единствените, които за последните 23 години желаеха и успяха да въведат парламентарен контрол". "В предизборна кампания. Всеки решава под някаква форма да регулира поведението си", казва Цветанов по повод твърденията на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Зам.-председателят на ГЕРБ коментира и гръмналия днес СРС-скандал със записите на разговор между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и Николай Кокинов. "Когато се прилага едно СРС, заявителят е този, който борави с класифицираната информация. В случая не знам за какво точно става въпрос, но винаги трябва да подлагаме на съмнение за евентуални манипулации и спекулации, които могат точно в предизборна кампания да бъдат използвани. Аз не знам какво е съдържанието на едно прилагано специално разузнавателно средство, защото това не е работа и не е в компетентността на вътрешния министър. Това е работа на наблюдаващия прокурор и на оперативните работници от службата, която работи по конкретното дело", посочва Цветанов.

"Най-голямото предателство към националната сигурност и към България направи лидерът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. С цената на запазване на позиции след загубата си на парламентарните избори е в състояние да жертва всичко, дори и националната сигурност на страната ни",  каза зам.-председателят на ГЕРБ и добави, че всеки подобен скандал „работи много услужливо за тежката организирана престъпност” и коментира, че не се учудва, защото „знаете, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на загуби 9 секретни материала, които бяха точно по теми, свързани с организираната престъпност, което значи, че той ги предостави на организираната престъпност. Това предполага и неговото поведение днес”.

"Може да има някаква договорка за системна атака към партията, която промени статуквото в последните 23 г. От началото на управлението на ГЕРБ виждате, че има консолидиране на диаметрално противоположни партии. Незнайно по какви принципи се обединиха и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Това дава отговор на всичко, което се е случвало 20 г., и тези огромни дефицити, които имаше в съдебната система и заради липсата на ефективна борба с организираната престъпност. В началото на прехода е била създадена изкуствена опозиция от лидери, които са оглавили демократично мислещите български граждани и после са злоупотребили с тяхното доверие. Затова днес виждате, че ДСБ и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - имат 1-2 % от електоралната подкрепа. Тази изкуствена опозиция в момента се събира и работи заедно. Силната страна на ГЕРБ е, че тя се изгради в опозиция и влезе в управлението, без да бъде зависима от икономически, от политически интереси или субекти, от бившата Държавна сигурност, от всички, които генерираха компромати и си правеха скрита толерантна политика и към изкуствените си опоненти", убеден е бившият вътрешен министър. Той отрича твърденията, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г иска да го отстрани чрез скандала с подслушванията. "Мога да кажа, че с лидера Борисов работя от 2001 г. и сме минали през много трудни периоди", заявява Цветанов.

"Нямаше да има партия ГЕРБ, ако го нямаше лидера Борисов. Всеки трябва да си знае мястото и трябва да бъде екипен играч. Аз съм много коректен и всеотдаен колективен играч. И когато съм тръгнал с лидера Борисов и напуснах системата 2005 г., тръгнах с него, защото съм видял и вярвам в това, което говорим на хората и се стараем да правим като политики. Мога да кажа, че ние взаимно се допълваме. Той си има своите лидерски качества, той е истинският лидер, който може да даде кредит на доверие, но всеки трябва да знае, че това е допълнителна отговорност, така аз съм възприемал през цялото време неговото доверие към мен. Никога не съм спирал да работя за държавата и за партията и няма нещо, от което да се притеснявам от това, което съм правил като вицепремиер и министър на вътрешните работи", казва още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Реванш от страна на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на заради повдигнатото му обвинение за корупция вероятно стои зад скандалните му разкрития за подслушванията, предположи зам.-председателят на ГЕРБ. Той определи като смехотворни твърденията на Найденов, че се страхува за живота на семейството си, а на въпроса дали възнамерява да съди бившия си колега, отговори: "Много са лъжите, които се говорят в една предизборна кампания. В момента имам толкова много ангажименти, днес съм в Берлин, утре ще бъда в Димитровград, Симеоновград, Хасково. И така ще бъде до 10 май. След 12 май, когато приключи изборният ден, нека тогава да се отрезвят всички тези агресивни, арогантни политици и тези, които смятат, че с компромати и интриги могат да правят политики. България се нуждае от уважение и на политическия опонент".



 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11268 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар

2013.05.12 | 18:23

79
Идва времето за АТАКА . последни прогнози 55 % !!!!
жоро

2013.05.12 | 18:23

78
ХА,ХА,ХА...НЕЩАСТНИ, ТЪПИ ГЕРБЕРИ, СВЪРШЕНО Е С ВАС И БОkЛУЦИТЕ ВИ-ПОМАГА4И.. МАФИЯТА ВЪРВИ КЪМ ЗАТВОРА И ВЕ4Е НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА НЕЯ И ШЕФОВЕТЕ И..!

2013.05.12 | 18:22

77
Мале тука пишат само някакви хейтъри и националсоциалисчета с пъпки още на фейса;)И ти очаквай от такива малоумни същества силна държава!
...търсете вазелин...

2013.04.29 | 20:56

68
Прав си.Станишко превърна цяла държава в "бигбрадър".Да му се не надяваш че толкова си падал по простотиите.По-лошото обаче е че му вярват като на месия...Сещам се че така вярваха и на един друг месия 2001г. с "царска" кръв дето обещаваше да ни оправи за 700дни!...Е , оправи ни и то без вазелин....Изводът е търсете вазелин от аптеките , пак ще ви е нужен!!!....
Кирил Добрев

2013.05.02 | 10:31

76
Ало, маечка ,тайм аут!!!Дай малко почивка на нашите драскачи, че ще им изпушат лаптопите!!!Час почивка ,смени им хаповете и да дращят още по злобно!!!
Емилен Стоманов

2013.05.02 | 10:31

75
ГЕРБ е най-малкото зло за момента.Че не се справят по най- добрия начин е от ясно по-ясно,но е факт, че поне се опитват.Всички други са доказали, че са готови на всякакво предателство спрямо българския народ.А тези които управляваха по време на прехода,са за бесене и линч.Да се надяваме,ако ГЕРБ спечели,да реформира успешно най-важните сектори,както и да смачка тотално монополите и организираната престъпност.Но за това се иска доста яко дупе.Да се надяваме,че Бойко го има.
Таня

2013.05.02 | 10:30

74
Какно да пиша за тази гадост искам да кажа та Бойко Борисов защо като беше министар не осъди Станишев,Петков,Костов ,Доган той се скри в миша дупка моля да се извадят всички имоти и каде са внесани банковите им сметки в кой държави .Също и Сидеров този пияндурник няма дар слово и култура какъв министър може да баде.Моля приди излорите да се раследват да знае народа за кого да гласиват
Граф Монте Кристо

2013.05.02 | 10:29

73
Прости,прости ,та чак герберасти се стекоха да защищават мутрата-комунист-милиционер,явно добре платени от наркотрафика му!
uzunow

2013.04.30 | 21:33

72
Ne wjrwaite na komunistite te izbiha inteligenzijta na stranata sled 44 ta \30000\ tjhnoto weruy diktatura na proletariata\oznazawa nasilie na edna partiy nad naroda\ SERGEIZO OT KOMUNIST STANA SOZIALIST -FURNADZIISKA LOPATA
Forest

2013.04.29 | 20:57

71
Не ми харесва крайния негативизъм който се ползва в коментарите.Отнего личи че всичко излиза от БКПБСП и производните им. Нищо лошо да критикуваш опонента си,но когато превръщаш опонента в противник или още по-лошо, враг,това означава че си изгубил всякаква мярка за самосъхранение. А когато противник атакува с неистова злоба,това означава че е настъпен яко,че са засегнати жизненоважни за него интереси. По-лошото е когато две коренно пртивоположни партии се ухажват и хвалят една друга - това за мен , като обикновен гражданин, ще е сигнал че има нещо нередно,че въртят заедно далавери и са доволни...Станишко явно знае че неуспехът му на тези избори ще му коства кариерата и за това си изпуска нервите, и съвсем е озверял. Злобата ,обаче, е лош съветник и тя е тази която ще го погуби. Да си пожелаем това да се случи по-скоро защото това ще е истинското спасение на България. Да се отърве веднъж за винаги от комунизма...
Forest

2013.04.29 | 20:57

70
Да ,потвърди се че са писачи на Станишко. Любопитен съм, обаче, ако излезат СРСта за разговори на Станишко с Овчаров,с Местан,с Моника ,и т.н и т. н...Там е истината за грабежите в България...Истината ,обаче ,не се нуждае от СРСта ,тя винаги излиза наяве-както излезе наяве за Мариците....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини