Бинев: Сицилия бледнее пред това, което се случва в България

  • 26 април 2013 08:14

  • 3389
  • 11
Бинев: Сицилия бледнее пред това, което се случва в България
© Булфото

Резултат от този скандал ще има в Европа. ГЕРБ не са политическа партия, а криминална групировка. Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и Емил Димитров трябва да станат европейски защитени свидетели. Аз бях противник на Сотир Цацаров, но след вчерашните действия на прокуратурата, вярата ми в тази институция се завръща. 

Това каза Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на, евродепутат, в предаването "Гореща точка" по TV7. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са съмишленици в престъпленията, продължи той. Те трябва да напуснат политиката веднага. Двамата водят България към гражданска война. Такова нещо като в България, няма дори в Сицилия. В МВР трябва да бъдат уволнени всички ръководни кадри, защото те са назначени от Цветанов и ще попречат върху разследването на този скандал, категоричен беше той.

За Европа този скандал е прецедент и точно поради това до сега нямаше реакция. От Европа ще се намесят, защото тези случки в България са опасни и от Брюксел ще искат да предотвратят повтарянето на такива инциденти, обясни Бинев. Ако Борисов и Цветанов влязат в парламента веднага трябва да им бъдат отнети имунитети и да бъдат съдени, завърши Бинев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3389 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2014.06.30 | 09:40

11
ВЕЧЕ СЕ НАСИТИХМЕ НА МУТРИ.ТРЯБВА НИ НЕЩО МНОГО ПО СТОЙНОСТНО ОТ ТЕБ,А И ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ.ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТИВАТ В МРЪСНИЯ КАНАЛ.
ДО негово Дрисльо-светейшество

2014.06.30 | 09:40

10
АРХОНТЪТ НА СИЦИЛИЯ И СТОЛИПЕНОВО т.е ФАКУЛТЕТО!
щък

2014.06.30 | 09:40

4
на събранието в Добрич на Горд,присъстваха всички бивши мутри и настоящи престъпници от града,а координатор му е съден за връзки с наглите .какво да говорим повече!

2014.06.30 | 09:40

9
На бандюгите Бойко им пречи. С БСП и СДС се разбираха прекрасно. Развиха се, забогатяха и сега искат властта официално. Разбирам ги. Нищо чудно, че се стремят по всякакъв повод да го омаскарят. Проблемът им е че хората не са чак толкова глупави и знаят, кой съсипа България. Знаят кои са мутрите, кой ги създаде и кога. Да живее БСП. То СДС сдаде багажа и ептен се осра. Ако не спечелят изборита в БСПто ще стане клане. Хората на Първанов отдавна точат ножове но Станишевци. Ще се изпоизядат. Трябва Бойко яко да ги притисне след изборите и да им изкара всичките кирливи ризи на показ, без жал! Тези предатели, готови да хвърлят страната в безредици и гражданска война не могат да имат нито моята нито на приятелите ми подкрепа. Аз съм за този, който е против БСП и СДС, защото според мен те онищожиха моята Родина. В тая обстановка бандюгите реват за демокрация и са против МВР и всички, които не са като тях. Ако вземат мластта, такава демокрация ще извъртят, че свят ще ви се завие. Затова трябва силно правителство, което да ги смачка, въпреки писъците им, че ги натискат недемократично. Те и демокрацията нямат нищо общо.

2014.06.30 | 09:40

8
И кой го казва това - един от най-гадните мафиоти, осрал държавата, както е могъл. И иска да гласуват за него. Много пари трябва да плати за да получи нужния му 1%, който го прави легитимирана партия. Не вярвам да намери нужното количество глупаци, за да влезе в парламента. Поздравявам Станишев и хората му, че не се занимават с него. В същност те са съюзници. И винаги са били в разграбването на държавата. Гласувайте за БСП или Слави Бинев, ако мразите Родината си.
theblackangel

2014.06.30 | 09:40

7
Трябва да си много болен мозък за да си дадеш гласа за човек като този на снимката !!!
Бонд

2014.06.30 | 09:40

6
Тая мутра Бинев-бивш келнер - се опитва да се издигне "духовно" и явно добре е подплатен с тлъсти пачки от мутрите на Ал. Петров, за да плюе срещу Бойко. Този трябва да бъде в затвора, а не да обикаля по медиите и услужливо да грачи, за да си заслужи 30 сребърника ( метафора) дадени му от Станишев и от олигарсите,- ченгета от ДС ограбили пенсиите и сложили парички в офшорките
Бати

2014.06.30 | 09:40

5
Ама че отвратителна, космата, компроматска свиня, гражданска война за някакви си подшлушвания... Дреме ми на сайдера дали ме подслушват или не ама като няма за какво по-стойностно да се хванете. А пък и далаверите вървят по-трудно вече май а ?
отвратен

2014.06.30 | 09:39

3
Терминологията нещо ми напомня Станишев с неговите въъзможни недемократични методи.
отвратен

2014.06.30 | 09:39

2
Тоя изобщо трябва да се махне от публичното пространство!
д

2014.06.30 | 09:39

1
Значи щом този отявлен престъпник иска да заличи Цветанов и Борисов това означава ,че са си вършили работата както трябва...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини