БСП: Флоров е гръбнакът на полицейщината на Цветанов

19 април 2013 15:26

БСП: Флоров е гръбнакът на полицейщината на Цветанов
© Булфото
4172 15

БСП поиска премиерът Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май и министърът на вътрешните работи Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12 веднага да освободят от длъжност директора на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

„Тe не могат да бъдат безучастни, след като Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна за такова тежко престъпление, като получаване на подкуп в особено големи размери”, пише в позиция на социалистите, разпространена от пресцентъра на партията.

От БСП припомнят, че още преди месец лидера на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на предупреди, че шефът на ГДБОП е гръбнакът на полицейщината на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и изпълнител на неговите поръчки. Освен това социалистите настояват президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да излезе с позицията, защото носи пряка отговорност за работата на служебното правителство.

Припомняме, че по-рано днес прокуратурата образува досъдебно производство за даване на подкуп срещу директора на ГДБОП Станимир Флоров. В сряда обвинението получи по имейла сканирани копия от материали от оперативно дело, водено срещу Флоров и съдържащо класифицирани документи с гриф „Строго секретно”. След анализ и събиране на допълнителни доказателства, прокуратурата е преценила, че та са достатъчно достоверни за започването на разследване срещу шефа на ГДБОП.

Константин Тодоров
4172 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
ред

2013.04.23 | 17:46

15
Станишев изобличи най-вредната престъпна група в България. Само БСП имат воля да се справят с истинската мафия..Всичко друго е симулиране. Герб иска властта за параван
асикс

2013.04.23 | 17:46

14
Департаментът на САЩ никой не гго е информирал, но от там излезе доклад, с който България е обявена за страна, в която гражданите нямат достатъчно права, защото правителството на ГЕРБ ги е ограничавало. Това е много показателно, защото Цецо се кълнеше, че го обичат в Щатите. Явно са го разлюбили
БЕЗПАРТИЕН

2013.04.23 | 12:12

13
Я да видим кой толкова силно крещи по темата подслушване? Еми това не са ли познатите политици от прехода-Първанов,Станишев,Доган,Местан,Костов, Овчаров,Петков,Кунева-Пръмова и ред други пропаднали политици с криминално минало. Да си зададем въпроса защо ги е страх от подслушване? Ами да не са прегрешили Другарите нещо? Дали някой обикновен човек се вълнува от подслушването? Ами НЕ,защото спазва законите на държавата. Ето затова ревът Господа-Другарите !

2013.04.20 | 11:06

2
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЯТ ДРУГАРИТЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ИЗЛИЗАТ ЧИСТИ И РЕЙТИНГА ИМ РАСТЕ! БСП ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ КАТАСТРОФАЛНО!
много учил

2013.04.23 | 12:12

12
Крумеее, както и да пишеш номератата ти са като за средностатистически МАЛОУМНИК!!! Не се ядосвай, Круме-доносник БУДА и измекярара му ЦЕЦО-СЛУШАЛКАТА-КУМЕЦО, пък и сега ФЛОРОВ никога няма да са начело на правителство!!! Виж какво казва и Президента/който е отпГЕРБ/

2013.04.23 | 12:11

10
ТАКА ЛЕ ХА ХА ХА ХА НОВИЯТ РЕЙТИНГ НА ГЕРБ ВЕЧЕ ПOД 12% ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ГЕРБАРИ !!!!ВИЖТЕ СПРАВКА В НЕЗАВИСИМАТА CNN +!!!
Гюро Михайлов

2013.04.23 | 12:11

11
ГЕРБ се издигат в очите на слепите!
ех БСП и ДС !!

2013.04.23 | 12:11

9
Толкова ли е сложно,БСП извади от анонимен "агент", папки за подслушване с гриф-строго секретно! Целта - да се спре подслушването на организираната престъпност и циганските барони които събират гласове с/у заплащане за БСП!!! Новата коалиция АТАКА помярите с Червените мърши -да ама нема да стане ...
Ясни сте ни

2013.04.23 | 12:11

8
БКП/БСП от 1989 г. насам не е политическа партия, защото тогава претърпя идеологическия си крах и загуби основната си програмна цел – "ПОСТРОЯВАНЕТО НА КОМУНИЗМА! От тогава БСП е една престъпна котерия, която обслужва личните и груповите интереси на комунистическите фамилии. Първата цел след 1989 г. бе да бъдат спасени от наказателно преследване комунистическите мождове за престъпленията извършени от тях в периода 1944–1989 г.! Тази цел те постигнаха! Втората цел на котерията БСП бе да се осигурят икономически позиции на върхушката на Комунопартията! За тази цел бе разработен детайлен сценарии от лицата Лилов и Луканов, който включваше разграбване под различни форми на националното богатство/бандитска приватидация, заграбване на задгранични дружества и т.н./ достигащи до раздаване на пари в куфарчета! За тази цел бяха създадени от "наши момчета" и първите бандитски групиравмки СИК и ВИС на които ДС прехвърли контрабандните канали! Така върви и до ден днешен! Затова е ясно за всеки нормален български гражданин, че БСП е гръбнакът на организираната престъпност! Затова и истерията им е толкова гщоляма, защото още един мандат извън властта и с тях е свършено!!

2013.04.22 | 10:36

7
Всеки може да бъде отстранен временно, докато се провежда разследване или проверка срещу него, но освобождаването от длъжност трябва да бъде при доказана вина. Тези сталинистки мерки с предварителен разстрел и награждаване посмъртно, трябва вече да сме ги надживели.
Пурко

2013.04.22 | 10:35

6
Последните 4 години в България е същото, като по мое време.

2013.04.22 | 10:35

5
To4no tezi se vazmu6tavat ot polizai6tina ??!! Kakvo nahalstvo !!! 1989 - "ami ste izkarame tankovete kato se bontuvat..." NE SME ZABRAVILI GADNI KOMUNISTI

Добави коментар

Водещи новини