БСП: Докладът за подслушванията е само върхът на айсберга

  • 16 април 2013 08:16

  • 2103
  • 5
БСП: Докладът за подслушванията е само върхът на айсберга
©

Нямам основание да се съмнявам в доклада на прокуратурата, която констатира някакви нередности в МВР. Две теми обаче винаги се търкалят в публичното пространство преди избори - купуването на гласове и подслушванията. В останалото време тези теми не са на дневен ред. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият зам.-министър на вътрешните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

"Разследването ще установи кой е разпоредил подслушването. То започна едва вчера. Преди разследването да приключи всякакви изводи ще са изключително прибързани. Не смятам, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа трябва да се оттегли от политиката и да не участва в изборите. Обвиненията към него бяха, че той лично е нареждал подслушване на политици, магистрати и бизнесмени. Това е почти невъзможно да се случи и съм убеден, че не е така", посочи Вучков.

По думите на Младен Червеняков от БСП докладът на прокуратурата е само върхът на айсберга. "Извън обхвата на прокуратурата е стационарната техника за подслушване на МВР. Не мога да се съглася, че за СРС-та и купуване на гласове се говори само преди избори. Това са две огромни язви на българското общество. Борисов обеща да промени закона за СРС-та след скандала "Ало, Ваньо", но това не се случи. Става дума за системен проблем. Когато по време на един мандат имаме 115 000 искания за използване на СРС и когато те се превръщат в царица на доказателствата, резултатът е такъв. Резилът е голям, той ще има и международен отзвук. Трябва да помислим какво трябва да се направи занапред. Трябва да има по-добра система за контрол върху СРС-та", заяви Червеняков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2103 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
умен

2013.04.17 | 01:23

5
Към номер 1- Глупако, с това си действие ЦЕЦО-СЛУШАЛКАТА сложи началото на края на олигархичната партия на доносник БУДА!!!! Ама само как добре Станишев го начука на ГЕРБ!!!!!! И кой ще бъде първа полит. сила на изборите ? А !!!!!

2013.04.16 | 22:22

1
Дрисльо! Този път забрави да пишеш че си гласувал за Г Е Р Б.

2013.04.17 | 01:22

4
Комунисти мръсни не разбрахте ли че си заминавате като партия
вили

2013.04.17 | 01:22

3
Браво Червеняков!Щом като вие представител на вашата "голама "партия категорично казвате в ефир,че сте сигурен за Цветанов,че не може да е в дъното на всичко това измислено от станишката,това ви прави чест.Лек ден!!!!
Марлин

2013.04.16 | 22:23

2
Ти къде го прочете това? Тя стана : На свинарюва майка все свини и се причуват.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини