ДСБ: МВР е обслужвало ГЕРБ

  • 16 април 2013 14:25

  • 1322
  • 9
ДСБ: МВР е обслужвало ГЕРБ
©

МВР е обслужвало ГЕРБ, се посочва в позиция на ДСБ-БДФ по скандала с подслушванията, разпространена от пресцентъра на ДСБ.

Според коалицията разкритията на прокуратурата нямат прецедент в демократичната история на България. Безспорните факти за фрапиращи нарушения, липсата на писмен регламент, многобройни злоупотреби със служебно положение и СРС водят до неизбежния извод - МВР е обслужвало партия ГЕРБ, нарушавайки основните права и свободи на българските граждани, правят извод двете политически формации. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа съзнателно са създали режим на работа, в който мръсните политически поръчки се задават устно, без писмен документ, се посочва още в позицията. ДСБ и БДФ смятат също, че "паническото изявление на бившия вътрешен министър, че не е давал писмени нареждания за незаконно подслушване, разкриват целия цинизъм, но и страх на един човек, който знае, че многократно е нарушавал законите, за да облагодетелства своята партия и своя лидер".

Няма човек с демократични ценности и десни убеждения, който да не се възмути от тези действия, толкова близки до практиките на политическата полиция при комунизма, заявяват от коалицията. Това не е нито дясно, нито демократично, нито европейско, е заключението на ДСБ и БДФ. Затова, посочват от двете партии, призивът да се гласува за ГЕРБ, за да се спре БСП, е обида за българските демократи.

Последвайте канала на

БТА
1322 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
прочел

2013.04.17 | 11:07

9
Да не гласуваме за партията на доносник БУДА и неговия подгласник ЦЕЦО-СЛУШАЛКАТА!!!! Станахме за смях и показ на цяла европа!!!!

2013.04.17 | 10:41

8
„Иван Костов е основоположникът и родоначалникът на подслушването у нас“, заяви пред Нова телевизия бившият главен прокурор Никола Филчев Бившият главен прокурор обясни, че е могъл като главен прокурор да обвини и свали от власт премиера Костов и тогавашния шеф на НСС Атанас Атанасов за подслушването.

2013.04.17 | 10:41

7
„Атанасов пропя и натопи Костов, че е наредил подслушването ми“, посочи Никола Филчев. Той си припомни и думи, казани му от тогавашния президент Петър Стоянов: „ В държавата двама души могат да наредят да те подслушват – аз и той (Костов, б.р.). Кой мислиш че е?” Отговорих: Не си ти“.

2013.04.17 | 10:41

6
Никола Филчев цитира и свой разговор с тогавашния премиер, в който са говорили за шефа на контраразузнаването Атанас Атанасов. Иван Костов заявил, че не е проблем да уволни Атанасов, но жена му била много алчна и щяла да пита и говори.

2013.04.17 | 10:41

5
Филчев обясни, че след разкриването на СРС-тата Иван Костов лично му се е молил да не разгласява нещата, „за да не разбутваме държавата”. “Тогава се съгласих“, призна Филчев и посочи, че по настояване на министър – председателя е дал интервю пред БНТ.

2013.04.17 | 10:41

4
то само като погледнеш снимката горе "ДСБ и три сeнки на анонимни люде" Е ясно че Костов и Атанасов са баш ченгетата от държавна сигурност - и умело се представят за "Демократи" Иван Костов -човека в сянка - Главата на Октопода
apartagon

2013.04.17 | 09:01

3
какви демократи има в БГ ООД? ------------------------------------------------
КАКА

2013.04.17 | 09:01

2
да бе и радко с отверката ще тича да спасява на цецо гъза....мирише ми на кинти на много кинти

2013.04.17 | 09:01

1
Ало,ДСБ и другите неизвестни с вас. Вие сте живи-умрели , така че вас никой не е подслушвал.Вие сте независими (от вас нищо не зависи,така че се скрийте )

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини