Лютфи: Нито един бизнесмен не е поставял условия на Ахмед Доган

  • 13 април 2013 10:12

  • 3102
  • 9
Лютфи: Нито един бизнесмен не е поставял условия на Ахмед Доган
©

"Политиката не е всичко в този живот, макар че за мен политиката е неразделна част от моя живот", каза в ефира на БТВ и предаването "Тази събота" Юнал ЛютфиЮнал Лютфи Юнал Саид Лютфи е роден в Харманли. Завършва Френска езикова гимназия във Варна, а висшето си, бивш депутат от ДПС.

"Оттеглям се от политиката по няколко причини. Първо, обществото в България желае нови лица. Политиката е в криза, парламентаризмът е в криза", смята той. "В крайна сметка трябва да отстъпя на по - младите, въпреки че имаме примери в политиката, в които е имало партии с нови лица, а сега тях ги няма в Народното събрание", каза Лютфи.

"Трябва да се даде път на по - младото поколение", категоричен бе отново той.

Относно това, че Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в остава в политиката,  Лютфи заяви, че Местан има капацитета да изведе партията до едни нови по - добри резултати. Според него Местан има капацитет.

Юнал ЛютфиЮнал Лютфи Юнал Саид Лютфи е роден в Харманли. Завършва Френска езикова гимназия във Варна, а висшето си заяви, че е разговарял на четири очи с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от относно желанието си да се оттегли от политиката. По думите му тогава Сокола му е казал: "Продължавай да бъдеш доайен в политиката. Благодаря ти!".

Лютфи разказа за семейството си и родното си място. Той сподели, че е силно привързан към Харманли, където е роден.

Бившият депутат сподели още, че той не е излязъл все още напълно от политиката и допълни, че 23 години е бил отдаден на ДПС и няма как сега да се отдели от Движението.

Лютфи разказа още, че нито един бизнесмен не е поставял условия пред Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3102 9

Коментари 9

Добави коментар
престъпник

2016.06.06 | 14:28

9
На конгреса на дпс, целия свят видя и чу истинското лице на мафията! Виковете от залата "УБИЙ ТЕ ГО, ГЯУР" никога няма да бъдат забравени(все още не знаех те за етноса на Октай) ! А извратеният призив към екзалтираната тълпа в залата към омраза срещу българите беше потресаващ! Рано или късно, ще дойде и вашият час, шайка разбойници!

2016.06.06 | 14:28

8
Свърши се времето на ДйеПйеСйе. Няма вече никога да цуцат толкова много. Убиха ги турците.
dps

2016.06.06 | 14:28

7
Този човек го гони деменцията, защо му давате правото да се изказва!
5454

2015.12.12 | 14:02

6
Че кой ще е той лудия бизнесмен да го стори ? По добре сам да си тегли коршума предварително защото Доган така или иначе ще го затрие.

2015.12.12 | 14:01

5
"нито един бизнесмен не е поставял условия пред Ахмед Доган" Това пък откъде дойде? Ясно е, че е било обратното.
ПАТРИОТ

2015.12.12 | 14:01

4
Брех,нагъл анадолски мафиот. Ама безсрамник голям. 23 години разсипаха държавата,окрадоха я заедно с БСП и СДС /Иван Костов/ и сега ще ни говори за морал. Ченге на ДС който е тормозил собственият си електорат. А те горките само могат да гласуват по заповед и да работят като волове по полето. Такъв гьонсуратлък няма никъде. Цялата шайка разбойници от ДПС не само че трябва да напуснат политиката но са и за раирани ризи.
и

2015.12.12 | 14:00

3
какви нови резултати? автония ? тоя тъпак не може да разбере че живее в страна със закони които важат за всички ,да заминава в анадола там да си ги прави !изведе партията до едни нови по - добри резултати,тая партия е ненужна на страната анти българска!и тия дето гласуват за нея непроумяват че облагодетелстват опрделен брои депутати и нищо повече!
СМЪРТ ЗА МАНГАЛИТЕ

2015.12.12 | 13:59

2
СМЪРТ ЗА ЦЯЛОТО ДПС И ВСИЧКИ ЧИТАЦИ И МАНГАЛИ ДО КРАК ЩЕ ВИ ИЗБИЕМ МИРИЗЛИВИ ЛИЦЕМЕРНИ БОКЛУЦИ.
Българин

2014.09.26 | 15:25

1
Защо след толкова години от демокрацията съществува партия за права и свободи. Такова нещо го няма никъде в света,но България не е нормална държава всичко в нея е ненормално ( цените на всичко са много високи,не се спазват никакви трудови право отношения,заплащане и колко много друго).

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини