Хакери проникнали в пощата на Йорданка Фандъкова

  • 10 април 2013 19:55

  • 1345
  • 0
Хакери проникнали в пощата на Йорданка Фандъкова
©

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска каза пред медии днес, че кампанията на червените общински съветници срещу отделни нарушения в столичните райони се базират на информация от нейната електронна поща.

Според софийския градоначалник тя е получила сигнала за кмета на „Витоша” в петък и този сигнал е получен не от Георги Кадиев, а от зам.-кмета на район „Витоша, който също е от ГЕРБ.

Още в понеделник Фандъкова е възложила проверка на „Чистота-Искър" ЕООД на Ботьо Ботев, който е председател на звено „Вътрешен контрол” в Столична община. Щом бъде готова проверката резултатите ще бъдат изнесени публично, обеща тя.

„Този път колегите от БСП са закъсняли малко с четенето на пощата ми. Пощата аз си я чета. На ден получавам около 150 писма лично до мен, от които поне 40 са жалби и сигнали. Възлагам проверки на всеки един от тях и включително и на тези, които изнася всяка седмица общинският съветник от БСП”, обясни Фандъкова

Последвайте канала на

Novini.bg
1345 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини