Миков: Ако получим донос, че Бойко Борисов е марсианец, няма да го разследваме

  • 29 март 2013 10:11

  • 1667
  • 5
Миков: Ако получим донос, че Бойко Борисов е марсианец, няма да го разследваме
©

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е ръководил схема за подслушване от септември 2009 г. досега. Това заяви на извънредна пресконференция лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, позовавайки се на получен сигнал.

Станишев твърди, че Цветанов е подслушвал политици като Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, както и него самият. Схемата е била ръководена лично от Цветанов чрез началниците на СДОТО, които са били трима в периода от септември 2009 г. досега.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обаче заяви категорично, че подобни данни са абсолютна лъжа и помоли Станишев "да не дискредитира българските институции, задоволявайки политическите си пристрастия като лидер на българските социалисти."

Такава информация до нас стигаше и преди. За пръв път обаче тя бе изложена конкретно и затова сезирахме главния прокурор и изнесохме данните в публичното пространство. Това обяви в студиото на "Добро утро, България!" на ТВ 7 Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, министър на вътрешните работи в Тройната коалиция.

В сигнала има конкретика за хора, техниката и апаратурата, така че е добре да бъде проверен, смята той.

Разрешените подслушвания ужасно се увеличиха - за три години три път, подчерта Миков. Според него свиването между политическото и професионалното ръководство при ГЕРБ е стигнало висотата си. Оттам насетне използването на структурите за политическа дейност се превърна в една обичайна практика.

Спомняте ли си какво каза Борисов преди три - четири години: "Ще подслушвам всички, ще подслушвам и министрите". Сега се оказа, че Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на също е бил порядъчно слушан и записван. Отличникът министър на Борисов в бил нагледно документиран. Така че кое да изключва възможността сигналите да са верни, смята бившият шеф на МВР.

Не отива на 100-годишна партия да хване доноса и да тича при главния прокурор, обяви водещият, на което Миков попита какво й отива - да го пусне в кошчето за боклук. На въпрос: "Ако утре дойде нов сигнал при вас, в който пише, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е марсианец и е председател на марсианските служби, ще отидете ли да го занесете на прокурора да го разследва", Миков отговори отрицателно, но според него на писмо със споменаване на конкретни имена и технически средства трябва да се реагира.

Той потвърди наличието на сигнали за подслушване на известни личности, но отказа да назове конкретни имена.

Последвайте канала на

1667 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.03.31 | 01:15

5
Като се погледнеш сутрин в огледалото,изпитваш ли желание да се изплюеш на физиономията си?
До 1

2013.03.31 | 01:15

4
По твойта да!

2013.03.31 | 01:15

3
Как пък точно на БСП, дето не харесват герб, им се изпращат сигнали. Те нито са разследващ орган нито нищо. Човек ше ги изпрати на прокуратурата ако са истински, а не на политическа партия, която да прави кампания с тях.

2013.03.31 | 01:14

2
тоя би стотици протестиращи 2009-та

2013.03.31 | 01:14

1
Миков е прикрил атентат срещу йордан цонев, докато беше шеф на мвр. Забранили са на всички да разследват случая, а който е проявил желание да се спази закона е бивал уволняван или преместван. Й. Цонев даже е заплашвал редакции, подушили за взрива на входната му врата.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини