Прошко Прошков: Няма разнобой и скандали за листите

  • 26 март 2013 14:03

  • 1133
  • 4
Прошко Прошков: Няма разнобой и скандали за листите
©

Няма разнобой и скандали в "Движение България на гражданите", свързани с листите за народни представители, заяви пред журналисти говорителят на предизборния щаб на партията Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, след като Движението внесе документите си за регистрация в ЦИК.

Той уточни, че в момента се получават номинациите и вероятно в началото на следващата седмица ще бъдат готови и самите листи, предаде БТА. Те са съставени предимно от хора с дълъг професионален стаж, които не са участвали в избори, защото ние вярваме, че трябва да си извървял сериозен път и да знаеш къде отиваш, коментира той.

Партията внесе близо 58 хиляди подписа - най-много от всички подали документи за регистрация досега. Тръгваме с увереност, че подкрепата расте, когато подхождаш искрено, когато искаш да донесеш промяна, посочи Прошков. Той отново подчерта, че "Движение България на гражданите" ще се яви самостоятелно на изборите и няма да прави никакви договорки нито преди, нито след вота. "Всички политически програми са безсмислени, ако продължи практиката "ние, тарикатите, срещу тях, гражданите". Ние се учредихме със заявката, че ще назовем болестта, срещу която никой не е имунизиран и от която страда цялата политическа система, коментира той. Ще се борим за това да бъдем различните, допълни Прошков.

Отиваме с очаквания за много широка подкрепа и да бъдем първа политическа сила, а ако това не се случи - да бъдем смислена такава, заяви той. Движението иска да бъде алтернатива на всякакви популистки идеи, които завладяха левицата, която е наш основен опонент, както и популизмът, който ни докара дотук и накара хората да излязат на улицата, отбеляза Прошков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1133 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
SS

2013.03.26 | 17:05

4
Тоя прошляк Прошко където мине трева не никне!Няма парламент за ДБГ!След изборите-няма ДБГ!
Wizard

2013.03.26 | 17:03

3
Меглена Кунева премиер!
krassimir

2013.03.26 | 17:03

2
И последния сериозен кандидат на предстоящите избори внесе документите в ЦИК. ДБГ е сериозна алтернатива на гласуващите в дясното пространство и единственото ни спасение за скорошно и безболезнено излизане от кризата, в която ни насадиха ГЕРБ. Герберите се скриха бързо от позорното си напускане на властта, но това не им попречи пак да се кандидатират. Надявам се на благоразумието на българите.
svejarov

2013.03.26 | 17:03

1
Партията на Меглена Кунева - Движение България на гражданите е шанса да премахнем ченгетата и крадците от власта.

Добави коментар

Водещи новини