Прошков: Хората водят постоянна борба заради грешките на политиците

  • 14 май 2013 17:56

  • 1348
  • 3
Прошков: Хората водят постоянна борба заради грешките на политиците
©

"Убедени сме, че е имало фалшификации на изборите. Няма усещането в гражданите за справедливо провеждане на изборите", заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е от Движение България за гражданите.

Резултатът не Движение България за гражданите не се дължи на фалшификации, заяви той и добави, че иска да поясни това заради думите му за фалшификации на изборите.

Според Прошков, големият грях на всички е, че хората не ходят до урните. 

На въпрос дали е имало план за разбиване на ДБГ и на десницата, той отговори, че най - вероятно е имало и то на няколко пъти е усещано от членовете на партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е обаче обясни, че никой не се е задълбочавал в това.

"Грешките на политиците доведоха до борбата за постоянно оцеляване на хората. Това доведе и до оскотяването на българите", заяви Прошков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1348 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
A

2013.05.21 | 13:30

3
Смешко Смешко - политическа проститутка.Вчера ДСБ , днес "България на гражданката"...

2013.05.21 | 13:30

2
Прошко дай прошка на Кунева че не те вкара в парламента.
anonimen

2013.05.15 | 16:30

1
koi e toq proshko propkov, sigurno imate predvid proshko proshkov

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини