Станишев: Борисов докара България до разруха и се скри

  • 25 март 2013 14:36

  • 13491
  • 135
Станишев: Борисов докара България до разруха и се скри
© Булфото

Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и представители на партията внесоха документи и подписи в ЦИК за регистрация на партията за участие в предстоящите парламентарни избори.

Днес е Благовещение - хубав и светъл християнски празник, който винаги вдъхва надежда, надявам се така да бъде и за обществото ни на предстоящите избори, заяви Станишев, цитиран от БТА. Внесохме над 21 000 подписа - три пъти повече от необходимото, защото наблюдавам в последните дни една надпревара кой повече подписа ще внесе, отбеляза той. Очевидно партии като ГЕРБ не са разбрали, че няма нужда да внесат подписите на всички, които ще гласуват за тях, за да бъдат регистрирани, коментира Станишев.

"Когато съберат 750 000 подписа, както ние събрахме за националния референдум, тогава ще можем да се състезаваме като равни", добави лидерът на БСП. Той отбеляза, че са внесли подписите в ЦИК заедно със 122 млади членове на БСП, на колкото години е партията и гледат напред. Най-важното на тези избори е да бъде отстранена една власт, която беше вредна, и която продължава да бъде фактически на власт днес и чрез служебното правителство в голяма степен, заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. По думите му важно е хората да излязат да гласуват, за да се реализира промяната - социална, икономическа и политическа.

След като три и половина години Борисов всеки ден излизаше по всички медии от сутрин до вечер, сега се скри, прави се, че не е управлявал и не е докарал България до тази разруха, която оставя, коментира пред журналисти лидерът на БСП Сергей  Станишев.

България има нужда от правителство - програмно, правителство на националната отговорност, на националното спасение след това разрушително управление, заяви социалистическият водач. В отговор на въпрос той каза, че има на ум политически сили, с  които би могло да бъде съставено такова програмно правителство, но отказа да ги назове.

Попитан дали ще работи с Бойко Борисов и с ГЕРБ, Станишев каза, че с тях не е възможно да се прави коалиция и го е  заявявал хиляди пъти. Техният модел на управление е политически и икономически монопол, задкулисие и разпределение на  обществените блага в интерес на малка група хора, отбеляза той. Трябва да спасяваме България именно от наследството на правителството на Борисов и няма какво те да се крият от своята отговорност, добави лидерът на БСП.

Ние се борим за това да бъдем първа политическа сила, да има ново управление, което е различно, което няма да замита нещата  под килима - злоупотребите и престъпленията на властта, която си отиде, и което ще реализира ефективна промяна в страната, заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той съобщи, че утре на заседание на Националния съвет на БСП ще бъдат обявени предложенията за водачи на листите, ще бъдат утвърдени и местата за коалиционни партньори и гражданската квота. Следващата седмица Националният съвет ще подреди окончателно листите. По думите на Станишев в листите ще има баланс, междуприемственост и промяна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13491 135

Свързани новини

Коментари 135

Добави коментар
stoiko

2013.04.29 | 15:10

135
Dr. Stanisev se e pobarkal,komunistite ste spasjavat Balgaria,nepoklatima vjara che ste uspejat v izborite,narode ne slusajte tezi kradci i mochenici,obchvasta gi strach ot vas.
stoiko

2013.04.29 | 15:00

134
Dr. Stanisev vie raskradochte Balgaria,a sega ste chuknali da ja spasjvate,dolnoprobna naglost,ne razbrachte li,che vasijat kraj dojde,naroda vi mrazi i chakajte negovite ritnici.Chao mazna mutro.
stoiko

2013.04.29 | 14:57

133
Dr. Stanisev vie raskradochte Balgaria,a sega ste chuknali da ja spasjvate,dolnoprobna naglost,na razbrachte li,che vasijat kraj dojde,naroda vi mrazi i chakajte negovite ritnici.Chao mazna mutro.
.......

2013.03.27 | 23:27

132
Сергей-Гей-Еврей, нали вие ко накарахте да "се скрие" ,бе п*утко ? Месеци наред тва говорихте в парламента - карахте го да си подаде оставката и накрая като я подаде и почна друга песен да пееш... Толкова си долен,че само изкукуригали 80 годишни баби биха гласували за твоето БСП ;)
дядо

2013.03.27 | 23:10

131
Чета за Пиночет.Верно е.Но там имаше армия,която се е клела в Бога,знамето(народа) и Родината.Та имаме ли армия?Нашата армия е двуполово образувание-посмешище и гавра с героичното минало на БГ войник.Така че, гответе се за гражданска война,защото пак ще бъдем излъгани в предстоящите избори.Станишев,Костов,Доган,царчето,Мигленчето и още за когото се сетите -доживотна трудова повиност.Не е трудно да ме разберете,нали?
GT

2013.03.27 | 23:09

130
Гей за бой се стяга !!!!!!!!!!!!!!!
bobo

2013.03.27 | 23:09

129
Станишчо, Станишчо никав чеп нестава от теб. И за портиер не бих те назначил , ти се натискаш държавата да управляваш и да ми зависи биснеса от такива паразити като теб. Айде моля ти се, видяхме ви колко струвате, бягай да раздаваш акъли на фенките на Бузлуджа. Цялата ви партия е от демагози като теб и всичките ви издънки като Болен например. Спрете се бе, за държава става дума, не за кварталния ОФ клуб
qwe

2013.03.27 | 23:07

127
ЕЙ ТУКА ИМА ЕДИН КЕЛЕШ КОЙТО ПИШЕ АНИЩО НЕ ЗНАЕ ЗА ВРЕМЕТО ПРЕДИ 89 ГОДИНА.ТОВА БЯХА НАЙ ХУБАВИТЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИНА.ВСЕКИ РАБОТЕШЕ ВСЕКИ СЕ ЗАБАВЛЯВАШЕ ВСЕКИ СИ КУПУВАШЕ АПАРТАМЕНТ ВСЕКИ ИЗБИРАШЕ КЪДЕ ДА РАБОТИ ВСЕКИ СИ КАРАШЕ РАБОТАТА И ЖИВЕЕШЕ ДОБРЕ.НЯМАШЕ МИЛИАРДЕРИ НЯМАШЕ МИЗЕРИЯ НЯМАШЕ ПРОСЯЦИ ДОРИ И ЦИГАНИТЕ НЕ КРАДЯХА ЗАЩОТО И ТЕ РАБОТЕХА .ИМАШЕ РЕД И ДИСЦИПЛИНА В ТАЗИ ТОГАВАШНА ДЪРЖАВА.А НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА ТЕЗИ ПСЕВДО ДЕМОКРАТИ И КРАДЦИ Е ЧЕ ТЕГЛИХМЕ ЕДНА МАЙНА НА РУСИЯ И КАЗАХА ЧЕ ЩЕ ЛАПАМЕ НА ЗАПАДА.АМА ЗАПАДА НИТО КРАСТАВИЦИТЕ НИТО ДОМАТИТО НИТО ПИПЕРА НИТО ЯБЪЛКИТЕ НИ НИТО ПРАСКОВИТЕ НИ НИТО КОНСЕРВИТЕ НИ НИЩО НЕ ИСКАТ ОТ НАС.А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МОЖЕШЕ ДА РАБОТИ САМО ЗА ЕДИН ГРАД В РУСИЯ И БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕШЕ ДА Е НИЩОЖНА.ПРОСТ Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ТАКИВА ЩЕ СИ УМРЕМ ЩОМ ПОЗВОЛИХМЕ НА 10-15 ЧОВЕКА ДА РАЗГРАБЯТ И ПРОДАДАТ ДЪРЖАВАТА.
имало едно време

2013.03.27 | 23:08

128
Айде моля ти се бе цървулко!!! Много добре си спомням какво беше тогава.Хич недей говори от името на всички българи, кой ти дава това право питам аз?Хубаво беше за някои, и то за тия дето ни внушаваха че от наща държава по-хубаво място няма, на запад живеят долни капиталисти и в СССР са построили комунизма, чакайки и ние да свършим таз работа. Много добре си спомням, че в края на месеца имаше хора дето търсеха пари на заем отприятели да имат за храна до заплатата или до пенсията.Случваше се и в нашето семейство . Не отричам , че сега е тежка ситуацията.Яд ме е , че такива платени драскачи като теб, пишат врели некипели и хората им се връзват без да си дават преценка защо стигнахме датук.Аз ще ти кажа на теб и работодателите ти-защото в Б-я се краде, няма друга такава държава в която да се краде така.Крадеше се и при любимеца на народа Т.Живков, и скоро това занимание няма да секне. На българина му дай да се оплаква ,да завижда и чака някой друг да му свърши работата.
анонимен

2013.03.27 | 23:07

126
Ако живееше и сега като преди 89год.нямаше да имаш и компютър,на който да си пишеш комунистическите излияния ,ами щеше да си четеш още ''Работническо дело'' и ''Отечествен фронт''.В крайна сметка не забравяй,че все още те управляват наследниците на онези ''мили и честни хора''от преди 89г.
анонимен

2013.03.27 | 23:06

124
Много добре си живеехме.Докато комунистическите ти лидери и целите им фамилии си живееха животеца на запад с твоите пари,ти чакаше 2-3 пъти в годината на безумни опашки за портокали и банани;влизаше в магазин в който нямаше какво да си купиш,освен едното сирене ,хляб,мляко,салам''Кучешка радост''.Ако ти се иска нещо по добро-в корекома,с долари на черно.И за твое сведение и тогава имаше милионери и милиардери в България,ама простия народ нищо не знаеше.Че държавата беше фалирана -пак нищо не знаехме.И колко години чакаше,за да си купиш телевизор,кола апартамент,след като предварително си дал заявка?Поне 10.Е сега сърбаме попарата на великите комунисти.Има безумно много за писане по тази тема ,но няма смисъл .Заклетите комунисти няма как да си променят комунистическото мислене.Само ще ти кажа:ако не си гледал филма ''Маргарит и Маргарита''-гледай го.Там доста нагледно са показани основните функции на ''бай Тошовото''време
милко великов

2013.03.27 | 23:04

119
Много добре живеехме.Чакахме за 60киложрамови телевизориПо 15години за кола а за апартаменти да не говорим.Перфектен живот.Зле живееха децата на бившите ком.лидери и сега искат да наваксат.

2013.03.27 | 23:03

114
хубаво беше,да,хубаво беше,че такива като теб не стояха зад компа а ги обличаха с ризи с дълги ръкави и ги прибираха в психодиспансерите,ненормалник за режим ли плачеш,пак ли искаш майка ти да прави свирки на партийния секретар,за да завършиш с висок успех..

2013.03.27 | 16:33

94
Mnogo si tap prijtelio..izvinjvai..dokato 4akaxme na opashki za motori ,televizori..po 20 g za Giguli..komunjgite si izu4ixa dezata v 4ugbina i sega te ni opravljvat,,a nie umnite..s obrazovanie v Balgarij se prasnaxme po sveta da sluguvame na Evropata..

2013.03.26 | 08:21

10
i da dopalnj..4e nie taka se zabavljvaxme..4e po4ivkata si neznaexme..kade po lozj po nivi vse se blaskaxme..kompoti pravixme..zimninana da ozeljvame..a xorata giveexa po evropeiski..nikoga njma da gi stignem....zatvoreni granizi..ne trjbvashe da znaem kakvo stava navan..sega znaem..naste zaplati.. pensii..i vse edno Bai Ganio se meri s Evropata
Обзървър

2013.03.27 | 23:06

125
Вари го, печи го, наглият и миризлив комунист си остава такъв.Оправия няма.Гейчето много бърза забрави, как го изпратихме и него от властта като се беше разпищовил с Доган и царчето .Егати цървула нахален!!! Тия наглеци са оперирани от чувството за срам май.Чувствам как след изборите ще търсят нов класов враг, те без такъв не могат да живеят, все някой им е виновен, те щот са самата перфектност.
До всички с АМНЕЗИЯ

2013.03.27 | 23:05

123
За избори май се готвим? А Дръндарския ти партньор где е? При такива тежки обвнения от ББ би ли се подложил на полиграф? Гласуваш за БСП -получаваш Местан?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини