Муравей Радев: Марин Райков не може да вземе на босия цървулите

  • 22 март 2013 08:14

  • 2341
  • 6
Муравей Радев: Марин Райков не може да вземе на босия цървулите
©

Очаквам на тристранния съвет да постъпят по-рационални предложения от страна на синдикатите от тези, които досега чухме относно увеличение на доходите. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия финансовият министър в служебния кабинет на Ренета Инджова - Христина Вучева. За тези два месеца служебният кабинет не може да направи нищо освен предвиденото в законодателството, т.е. планираното от 1 април повишение, добави тя.

По думите на финансовия министър в правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - - Муравей Радев, служебният кабинет е поставен в много тежки условия. Има огромно недоверие към които и да е управляващи. Освен това държавата е изтощена от продължителната икономическа криза, която прерасна в социална. Маневреността на служебния кабинет е нищожна в такава ситуация, посочи той.

Идеята на служебния премиер Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май бизнесът да помогне на бедните Муравей Радев коментира с думите, че трябва да се уточни за кой бизнес става дума - дали например за този, на който държавата не изплаща дължимите му пари четвърта година. Според него, ако премиерът е имал това предвид, идеята е наивна. Все едно да вземеш на босия цървулите, коментира Радев. По думите му, друго е, ако става въпрос за парите на олигарсите.

Според икономиста Георги Ангелов нещата трябва да бъдат разделени на две. "Краткосрочно нищо не може да се направи освен да се дадат еднократни помощи на бедните. В средносрочен и дългосрочен план обаче държавата трябва да да работи с бизнеса за трайно разкриване на нови работни места", заяви Ангелов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2341 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.03.22 | 15:38

6
Ами, Софарма , например. Те достатъчно се нагушиха със скъпи лекарства, продавани в БГ. Сега да направят нещо. Ама О.Донев и Любо пъпката са хора, от които сняг не можеш взе посред зима!
Naroda

2013.03.22 | 13:55

5
Parite na BB i Zv Zv triabva da se varnat pri naroda. Biznesa ne moze da pomogne na nikoi. Na biznesa mu triabvashe pomost srestu gorespomenatite. Dnes mu triabva pomost za problemite s banki, NAP, NOI i lizingite. Marin Raikov da ne govori gluposti.
До №1-и той ръсещия жалък мозък

2013.03.22 | 13:55

4
НЕ ПИПАЙ ДУМАТА НАРОД-ИЗДРОДЕ!
До №2-ръсещия жалък мозък

2013.03.22 | 13:55

3
Най-краткосрочното-Муравей Радев да си подари хотела, който построи от крадените пари по негово време на пистата на курорта ПАМПОРОВО!Аз него го знам А брат му-пак от това време-да си върне на народа хотелите на Черноморието-на пясъка на морската ивица-това всички го знаят! Бойко не е крал! Муравей и брат му са крали-ама като има такива ГЪЗОЛИЗЦИ като ръсещия жалък мозък-жална му майка България
Do n3

2013.03.22 | 12:31

2
Ti mai si ot grupata na tezi koitoste vrastat pari na horata?
Kratkosrochno

2013.03.22 | 12:30

1
Gn Angelov edinstvenoto kratkosrochno nesto koeto moze da se napravi e na izborite horata da ne dopusnat Boko da se gavri v sledvastia mandat s bisnesa i izbirateliте.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини