Служебният премиер: Бедността е моя мисия

  • 21 март 2013 11:36

  • 2846
  • 9
Служебният премиер: Бедността е моя мисия
©

В продължение на консултациите се срещнах със съпредседателите на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Основни теми на нашите разговори бяха изборите и бедността, която е моя мисия и основен център на този кабинет.

Служебното правителство има за цел да организира честни и демократични избори и прави всичко възможно това да се случи. Тепърва предстоят срещи с неправителствени организации, интелектуалци, да създадем граждански борд. Това заяви служебният премиер Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май пред журналисти, предаде репортер на novini.bg.

Костов допълни, че основните теми, които са обсъждали, са бедността и антимонополите. Предложили са му конкретни мерки, които целят да се спре самозапалването на отчаяни хора. Друга тема, която обсъждахме с министър-председателя, бе провеждането на честни избори. Конкретните неща, които се предложили, са били Информационното обслужване да излезе извън броенето на гласове, а самото броене да се извърша от НСИ, софтуерът да бъде качен на страниците на ЦИК, за да може всеки, който иска, да го следи. Протоколите да бъдат в режим онлайн. Също така районните управленията да проведат срещи с РИК, на които да има участници от всички партии и да обсъдят как ще противодействат на купуването на гласове, уточни Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на заяви, че трябва да се вземат спешни мерки да бъде подкрепен малкия и среден бизнес, да бъде спрян рекета върху него и държавата да се разплати с него. Работата с европейските фондове да бъде насочена към допълнителна заетост и да се повлияе на КЗК да започне да си върши работата и да се борят с монополите. Ако комисията не започне да работи – да подаде оставка, категоричен е той.

Накрая Райков
допълни, че КЗК трябва да даде ясни отговори на конкретни въпроси. Еврофондовете подлежат на задълбочен анализ и те трябва да имат мултиплициращ ефект върху обществото. Бюджетът е доста консервативен, но ще се потърсят резерви, за да се реши проблемът с бедността, каза временният премиер на България. Той заяви, че има една ценност, наречена солидарност и трябва да се научим да си помагаме.

Последвайте канала на

2846 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2013.03.26 | 00:39

7
24 години лъгаха и крадяха. Сега народа ще гласува тогава, когато направят доходите като в ЕС щом цените вече надвишават тези там.
хаха

2013.03.26 | 00:39

9
Чакай да ти направи дохода европейски, ако си нямаш друга работа, има да чакаш още 25 години най-малко.

2013.03.26 | 00:39

8
В продължение на консултациите се срещнах с съпредседателите на Синята коалиция Иван Костов и Мартин Димитров.Oлеле Иван Костов ще оправя батака че по голям батак от неговият има ли????
!!!!

2013.03.26 | 00:38

6
Изявленията на Марин Райков са точни. Той отдавна работи с Иван Костов за РАЗШИРЯВАНЕ на бедността в България.......Сега има за задача да СПАСИ ГЕРБ и да им помогне отново да се пробутат във властта- за да унищожат изцяло България.....
666

2013.03.26 | 00:38

5
Този май е спал на отворен прозорец!!!!!
Аз питам

2013.03.26 | 00:38

4
АБЕ МАРИНЕ, АБЕ РАЙКОВ-ти имаш ли акъл, нямаш ли? Какво си се засъветвал бе човек! За 2 месеца си -вече мина 20% от времето ти-ИЗТИЧА ТИ ВРЕМЕТО ВИКАМ В СЪВЕТВАНЕ С ТОЗ И ОНЗИ! АКО НЕЯ МОЖЕШ-СЪВЕТВАЙСЕ АКО Я МОЖЕШ КАРАЙ, ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ТЕ "МЕТНАТ ПРЕЗ ПЛЕТА ЗАЕДНО СЪС СЪВЕТНИЦИТЕ ТИ
Гюро Михайлов

2013.03.26 | 00:38

3
Герб е най- арогантната партия, с "най- интелигентните лидери", с "най- културните симпатизанти". Герберите са с "най- богат" речник. Герберът никога не краде. На герберът винаги някой му е виновен.... Кой може да ме опровергае?
Гюро Михайлов

2013.03.22 | 05:44

2
Експертите определят като неадекватна и аматьорска икономическата политика на Бойко Борисов и Симеон Дянков. За четири години фискалните резерви намаляха с около 4 млрд. лв., а дългът бе увеличен приблизително с още 4 млрд. лв. Фискалната позиция е влошена с 8 млрд. лв. за един мандат. Според експертите икономическата ситуация в България е по-страшна от тази след управлението на Жан Виденов през 1997 година
Възможно най-рационално

2013.03.22 | 01:26

1
В случай на астероидна заплаха, НАСА съветва: "Молете се!"

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини