Цветанов: Станимир Флоров е назначен лично от Михаил Миков

  • 19 март 2013 09:51

  • 1815
  • 3
Цветанов: Станимир Флоров е назначен лично от Михаил Миков
©

Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна е назначен за директор на ГДБОП от януари 2009 г. лично от министър Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Това каза пред журналисти председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Припомняме, че миналата седмица на среща с министър-председателя Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на заяви, че в МВР продължават да работят хора, близки до Цветанов, като директорът на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

"Когато съм бил министър на вътрешните работи, просто съм продължил да работя с този професионален екип, който реално беше назначен от предшественика ми и от предшествениците, защото когато съм бил министър, съм се ръководил само и единствено от професионализма на хората. Понеже Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на се чуди как да изнесе дебата и проблемите от неговата политическа формация, той гледа да го прехвърли към политическо говорене извън политическата му формация”, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Ася Петрова, в качеството си на окръжен прокурор, е изнесла най-тежкото дело за тежка организирана престъпност", отговори той на въпрос за зам.-главния прокурор Ася Петрова, която ще ръководи звеното за борба с изборните престъпления, и която беше окръжен прокурор на Шумен и обвинител по делото "Килърите". Цветанов посочи, че Ася Петрова, в качеството си на окръжен прокурор, е изнесла най-тежкото дело, което е гледано, и което е имало като разследване в България за тежка организирана престъпна група, която е извършвала поръчкови убийства в България. "С какво съм нарушил, с оценката, която съм давал, и защо това трябва да се тълкува като близък човек на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа? Много са българските граждани, които подкрепям в тези им усилия, когато работят в интерес на държавата”, каза той.

Цветанов изтъкна, че е помагал на много жертви на престъпления и това е било основният акцент в работата му като министър на вътрешните работи. Той попита -каква е пречката да има мнение за определени личности в България. "За представителите на организираната престъпност – няма да чуете моята подкрепа. Докато в минал период от време точно политиците и политическите партии бяха тези, които разговаряха с подобни лица и бяха част от всичко това, което се случваше. Чувате какво е мнението в момента на някои политици с говоренето на някои представители, които в момента са подсъдими по знакови дела", допълни заместник-председателят на ПП ГЕРБ.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1815 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Gigi

2013.11.22 | 22:35

3
аз вече на гербер не вярвам - дизертираха безсрамно като никой не им искаше оставката, а сега си правят пиар за втори мандат

2013.03.20 | 20:03

2
комунист ли е - утепан е!комуниста знае само да лъже и маже!Гейчето умира от страх ,че и този път ще загуби изборите и почва предварително да се презастрахова , като лъже безподобно! Но народа знае , че с манипулации се занимават първи и главно комунисти!Смърт на комунизма - свобода на народа!
ТТ

2013.03.20 | 00:50

1
още по лошо ако е прав

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини