Каролев: Сидеров е шампион по празно говорене (видео)

  • 12 март 2013 09:02

  • 3887
  • 25
Каролев: Сидеров е шампион по празно говорене (видео)
©

Никой заем не създава доход. Идеята да се теглят някакви пари, за да се стимулират най-бедните хора в държавата, е безумие. Който предлага тези идеи е за лудницата.

Това каза пред камерите на TV7 икономистът Емил Хърсев. Той и Владимир Каролев коментираха злободневните икономически и политически теми. По данни на синдикатите 23% от семействата в България са под прага на бедността. Това са близо милион и половина души. Ако изтеглим 3 млрд. евро заем, на всеки един беден ще се паднат грубо по 3 000 лева. За колко ще време ще стигнат тези пари? За месец, за два, за три? И какво правим после? Теглим нов заем? Това не е решение на проблема, категоричен беше Хърсев. Няма възможност валутния борд да се провали. Българите не могат да си въобразяват, че само ще си лежим и ще внасяме всичко. Не мога да повярвам, че Министерството на икономиката не е знаело за дългосрочните договори с ТЕЦ Марица 1 и 3. Това говори много лошо за самата институция, категоричен беше той..

Тези, които искат да вземат заем се надяват, че няма те да го плащат, каза Владимир Каролев. Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи никога не е бил реформатор и напоследък плаши гаргите с тезата, че някой клати валутният борд. Това са празни приказки. В България има много специалисти по празно говорене. Това са Дянков, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Списъкът е много дълъг, каза още той. Няма никакъв шанс бордът да падне. Идеята да се тегли заем е поредната лъжа на Сидеров. Той лъже непрестанно и това ще му помогне да влезе в парламента. Той ако не е там, няма какво да прави, продължи с нападките Каролев. Бях на един от митингите на "Орлов мост". Нали хората искат да става по-добре? Защо тогава си хвърляха бутилките от бира и фасовете на земята? Аз не мога да им повярвам, че те се борят за нещо добро, като вършат такива лоши неща, завърши Каролев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3887 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Ох...

2013.05.22 | 10:52

25
Поредният помияр се пръкна! Дадоха му пачка и започна да бръщолеви! Боже опази БЪЛГАРИЯ!!!!

2013.05.22 | 10:52

24
А ти лобистко лайно да нямаш по пълни изказвания, малоумник! Обикаляш ТВ-те за да разправяш тъпотии, не виждаш ли че си бита карта вече!
VIKTOR

2013.05.22 | 10:52

23
Г-н Каролев излезте на светло и кажете кой ви плаща за да живеете? Винаги вашата мутра се появява ,когато народът тръгне да си търси правата!
Хърсолев

2013.05.14 | 21:35

22
Каролев и Хърсев: единия лобист на шистовия газ и приватизатор на ЕРПтата, върлуващ защитник на ЧЕЗ (с какъв ли електромер отоплява двореца си), а другия икономист, подписал се под плана Ран-Ът... Абе кога ще ги разстреляме бе, хора? Не ви ли писна такива идиоти да ни дават акъл и да ни разпродават ежедневно!? Ей ги на, убавци! Идиоти проклети...
Атака

2013.05.06 | 18:12

12
Днеска няма новини за Сидеров и е скучно тука, няма с едно атакаджийче човек да се заяде, толкова са смешни като почват да защитават Волен, като зомбирани са :) Ох щях да забравя, днеска видях Деница в Мола на Стамболийски, пазарува милата не си играе :) Ама от какво да и пука, има си армия от зомбирани тъпири, ще има пак парички и за другото мезонетче :) хахха

2013.05.14 | 21:35

21
Незнам за нея,но само жена му на Боѝко има 350 милиона лева официални! Как ли пазаруват те а ? Това с темата колѝ колко е откраднал не е актуална и няма място за сравнение!Семеѝство Борисови са в космоса!Ние защитаваме идеите на Сидеров, защото са правилния път за България!Докато ГЕРБ открито ви казват че няма да подобрят,не могат и не искат да го правят. Напротив всичко ще остане както досега, олигархията ще си трупа милиардите на ваш гръб и това е! Обаче вие пак отивате гласувате за тях!Коѝ е зомбито в случая? Коѝ е олигофрена...а Гърбав
Стоян Василев

2013.05.06 | 18:16

20
Да, но Сидеров не е бил част от ограбилите България, докато ти, Каролев - беше част от тази пасмина!

2013.05.06 | 18:14

15
Я не беше?!! Кой беше солташак на герб няколко години и получи сумати и управленски важни кресла и лостове в управлението на държавата в последното правителство? А Сидерката беше по едно време дори и по контрола на ДАНС, що не хванаха тогава поне некой?
NEM

2013.05.06 | 18:16

19
Сидеров ли ти е проблема на теб бе !!! Смешник такъв, Волен за разлика от теб , знае какво иска И КАК ДА ГО НАПРАВИ .... ТИ нямаш алтернатива... Каролев ти си защитник на тези дето подлагат на геноцид българският народ ! Рядко пиша във форума, но подобни малоумни изказвания ме изкарват извън нерви ....
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.05.06 | 18:15

18
КАРОЛЕВ Е АДВОКАТ НА МОНОПОЛИТЕ И ЛИЧЕН ТЯХЕН ЛОБИСТ КОЙТО ВЗИМА ПАРИ ОТ ТЯХ ДА ИМ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ ДОКАТО ТЕ ОГРАБВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ТОЙ ГИ ВКАРА В БЪЛГАРИЯ И СЕГА ВИЖДА ЧЕ СИДЕРОВ ИСКА ДА ГИ ИЗГОНИ И ГО НАПАДА ЗА КОЕТО..НОРМАЛНО..ВСЕ ПАК ЕДИН КРАДЕЦ И ПРЕСТЪПНИК НЯМА ДА ИСКА НЯКОЙ ДА МУ РАЗВАЛЯ РАХАТЛЪКА Я
123

2013.05.06 | 18:15

17
Парадоксално, но факт - колкото повече се рекламира новата програма на Атака, толкова повече хора усещат, че се опитват пак да ги пратят на върбите. Преди ДПС и Атака бяха скачени съдове - нахъсвайки турците, се активизират националистите и обратното. Сега явно скачените съдове са Атака и Народа ( в по-голямата си част)

2013.05.06 | 18:15

16
Тоя Каролев според мен е абсолютно същият празнодумник като Сидеров, ама най-много ме дразни тоя Любо Ангелов от фейсбука. Момче, спри се бе! Вече си гарантира поне мястото на дясна ръка на Сидеров или вицепремиерски пост в новото правителство, да не говорим за работа или място в партийният апарат на атака със стабилна власт и доходи на гърба на овцете. Спри се вече, постигна си меркантилната цел!
Ангел Любенов

2013.05.06 | 18:13

13
Любо Ангелов е едно от най-тъпите парчета които се срещат в България :) Както казва народа: "хем тъп, хем прост" :) И сега чака да заработи плана "Сидеров" да го "оправи" :)

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини