БСП: 80 млн. лв. от енергийните помощи да бъдат изтеглени за подпомагане сега

  • 04 март 2013 16:06

  • 1008
  • 3
БСП: 80 млн. лв. от енергийните помощи да бъдат изтеглени за подпомагане сега
©

80 милиона лева от енергийните помощи да бъдат изтеглени сега като средство за енергийно подпомагане на хората, които отговарят на съответните критерии, предлага парламентарната група на "Коалиция за България".

Това съобщи на пресконференция в Перник заместник-председателят на парламентарната група Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, цитиран от БТА. По думите му така ще бъдат подпомогнати близо 350 000 домакинства. Средствата ще бъдат раздадени на хората да си платят фактурираните количества, или  предстоящото потребление във времето, определено в периода за енергийно подпомагане. Социалистите настояват за адекватно решение по внесения от тях проект за решение, съдържащ пет мерки, свързани със сметките за електроенергия. Сред тях са определяне на количества електроенергия от ДКЕВР, необходими за базови потребности на гражданите - дневна и нощна електроенергия. Идеята е на по-ниски цени от действащите в момента да се продава консумираната до 75 киловатчаса дневна електроенергия и до 150 киловатчаса - нощна.

Подобно първо стъпало на ползване действаше до 2006 г., припомни Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. За облекчаване на финансовия натиск върху битовите потребители ДКЕВР да определи цени на електроенергията за задоволяване на тези базови потребности на цени, не по-високи от действащите до 31 юни 2012 г., настояват още социалистите. Те предлагат още електроразпределителните дружества да бъдат задължени да предложат на битовите си потребители разсрочен безлихвен погасителен план най-малко от три месеца. Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен упрекна президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в протакане на процедурата по излъчване на служебно правителство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1008 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.03.05 | 09:29

3
Комунистите освен компромати и лъжи друго нямат.

2013.03.05 | 09:29

2
Защо по ваше време не искахте така, примерно за наводненията, за зърно- и месопроизводители да дадете помощи? Една стотинка не сте им дали. Или в опизиция е лесно да си чешате езиците.
антисемит

2013.03.05 | 09:29

1
Сергей Станишев - 43 год., евреин по майка, председател на Висшия съвет на БСП, потомствен комунист, роден в Украйна. Завършил висше образование в Москва. В тесни връзки с ПЕС и Социалистическия Интернационал. Наставници са му Юри Асланов, Георги Пирински, Георги Прохаски и Мартин Заимов – Голдсмит (всички до един – евреи), майка – Дина Сергеевна Мухина, баща – Димитър Станишев. Министър-председател на България при управлението на Тройната коалиция, което доведе България до пълна катастрофа. Извечен смъртен враг на България!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини