ДПС: Следващото правителство ще е на гражданите (обновена)

  • 02 март 2013 14:32

  • 7501
  • 39
ДПС: Следващото правителство ще е на гражданите (обновена)
©

С акта на връщане на мандата за съставяне на ново правителство ДПС ще предостави мандата на българските граждани, заяви днес в Сливен председателят на Движението за права и свободи (ДПС) Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в по повод намерението на партията да върне мандата, който предстои да им връчи президентът на 5 март.

Местан обяви, че целта им е съставянето на правителство да бъде направено от суверена, който предоставя властта на политиците - българският народ, който на изборите ще реши кой да поеме управлението на страната. Той подчерта, че до съставянето на служебен кабинет се е стигнало, заради политическа и социална криза и неговата цел е овладяване на тази криза. Местан бе категоричен, че политическият ресурс на действащото Народно събрание е изчерпан. България не се нуждае от агония, а от изход, заяви той, като обясни, че тази агония ще продължи, ако остане настоящият парламент. Според него удължаване живота на парламента искат политически сили, които не са готови за изборите.

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в коментира и инициативата на президента Росен Плевнелиев  обществен съвет, окачествявайки я като провал. Според него
участниците в консултациите са били неподходящи. Той изрази надежда президентът да е "извлякъл поука от този провал", за да не се повтори при съставянето на служебния кабинет.

В града Местан посочи, че очаква главният прокурор да приключи до дни проверката по сигнала във връзка с твърденията на премиера в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за организирано срещу него покушение, поръчано от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. По думите му разследването, поискано от ДПС, може да приключи буквално за два дни и докато Борисов все още е премиер в оставка. "Нека да имаме едно приключило разследване, докато някой е на власт", заяви Местан, като според него това би било много сериозен атестат за новия главен прокурор и сериозен плюс за съдебната ни система. Той посочи, че е нужно само да се проверят определени материали и ако се докаже, че това е класифицирана информация, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г трябва да бъде подведен под наказателна отговорност от държавния обвинител. При положение, че няма такива материали и данни, които да му позволяват да обвинява Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в поръчителство, тогава трябва да носи отговорност за оклеветяване.

"Ще бъде грешка, ако някой сметне изцепката на Борисов по адрес на нашия лидер Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от просто като изтървани нерви, коментира още Местан. Имаме сериозни съмнения, че това изявление, макар и провокирано от болката, че се разделя с властта, зад него стои един доста опасен сценарий за нагнетяване на напрежението."

Посещението на Местан в Сливен е част от националната обиколка на новото ръководство на ДПС с цел срещи със структурите по места. По думите му обстоятелствата са наложили тази обиколка да влезе в режим на предизборни срещи. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в заяви, че очаква ДПС да запази позициите си в Сливен, където има депутат вече два мандата. Яснота за водачите и участниците в листите за народни представители на партиите ще има до края на март, като номинациите ще бъдат направени от местните структури.

Последвайте канала на

БТА
7501 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар
Коментатор

2013.03.12 | 09:36

39
Времето лети господин Местан забравяте че сега е 2013 а не 1985 говоря с хора които гласуваха за вас досега и мога да ви кажа че вече няма да сте трета политическа сила.Вашите хора са отвратени от съюза ви с комунистите. Този ход им дойде като събуждане със шамар и кофа ледена вода за добро утро. Но пък Аллах е мъдър и всичко вижда
Иван Иванов

2013.03.03 | 23:26

38
ДПС партия да се забрани!

2013.03.03 | 22:27

37
В БЪЛГАРИЯ ИМА ПАРЛАМЕНТАРНА ДЕМОКРАЦИЯ, А НЕ СЪВЕТСКА ДИКТАТУРА. А ВИЕ МЕСТАН, СТЕ ЕДИН НЕГРАМОТЕН ТУРЧИН, НАПУСТО СТЕ ПРИСЪСТВАЛИ В БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ И СТЕ ПОЛУЧАВАЛИ ДЪРЖАВНА СТИПЕНДИЯ.
432

2013.03.02 | 23:15

1
да не ти е генети4ен баща за да знаеш вси4ко това

2013.03.03 | 22:27

36
СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ Е НА БЪЛГАРИТЕ, брадат турски козел.

2013.03.03 | 22:27

35
а сегашното на кого беше бе другарю? да не би милион и половина чужденци да са дошли и гласували за герб?

2013.03.03 | 22:26

34
мръсен гаден противен боклук
S

2013.03.03 | 22:26

33
Вашата партия май не е на гражданите! Голям проблем ефенди!
милко великов

2013.03.03 | 22:25

32
Колкото по далече Догановците са от властта толкова по добре за България.

2013.03.03 | 22:25

31
СМЪРТ ЗА ДПС
211

2013.03.03 | 15:00

6
и за теб педал
F-16

2013.03.03 | 22:24

30
АБЕ ЕФЕНДИ,НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ ГЛАСИМ ДА ГЛАСУВАНЕ КЪМ 80-90% НА ТЕЗИ ИЗБОРИ-АХА.ОЩЕ МАЛКИ НИ ДРАЗНИ И ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ?ГИДИ МАЗЕН ЛИЦЕМЕР С ПРАВИЛЕН/литературен/ИЗКАЗ.АГЕНТ ДОНОСНИК ИЗДАВАЛ БРАТЯТА СИ В НАЙ-ТЕЖКИЯ ПЕРИОД ОТ НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.
суверен

2013.03.03 | 22:23

29
Стига вече с тази отвратителна омраза! Всички ние сме стадали в нашата родина, не се потдавайте на провокациите на дпс + атака = дс !! Положение на всички е отчайващо! Всички си имаме групировки, мутри, костовци, станишевци, догановци, местановци, борисовци, пръмовици, сидеровци! Само дето някой са с различни имена но са същите безродници! Нормалните граждани на страната, независимо от тяхната вяра, вечно ще страдаме, ако им позволим да продължават да ни разделят! Нека се обединим и да им покажем, че този път няма да я бъде тяхната! Че този път няма да ни разделят! ЕДНА ДЪРЖАВА ЕДИН НАРОД ЕДНА КАУЗА! Да се живи и здрави сънародници, бъдете силни братя! И все пак народа е суверена!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини