ДПС не иска партийни министри в служебния кабинет

  • 01 март 2013 14:50

  • 1187
  • 4
ДПС не иска партийни министри в служебния кабинет
©

Министрите и заместник-министрите от служебния кабинет да не са партийно и корпоративно ангажирани, каза във Велико Търново председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, цитиран от БТА.

По думите му в състава на обществения съвет, свикан при президента има фигури, които будят тревога и заради които въпросът с корпоративната неангажираност на хората от бъдещото служебно правителство става все по-актуален. Местан допълни, че в периода на управление на служебното правителство трябва да бъдат прекратени правомощията на областните управители, които също са партийни назначения, както и освободени директорите на областните дирекции на полицията, които са били назначени по време на управлението на ГЕРБ.

Според него след парламентарните избори трябва да бъде съставено правителство на експертното, а не на партийното начало, което да управлява по модерна технология, отчитайки мнението и на "гражданската експертиза", която не бива да бъде овластявана. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в посочи, че в бъдещите листи на ДПС ще има широко застъпена гражданска квота от личности, които не са членове на партията и ще бъдат на избираеми позиции.

ДПС не е част от проблемите на България, а фактор за решаването им и ще бъде част от широкото политическо съгласие, което ще стои зад новото българско правителство, отбеляза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Ръководството на ДПС беше във Велико Търново на среща с партийния актив.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1187 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.03.03 | 22:31

4
БРАВО НА ДПС ,ТАКА ТРЯБВА ДА Е !
gosho

2013.03.03 | 22:31

3
E кой не е партиен бе турчин глупав.

2013.03.03 | 22:31

2
Вас пък кой ви пита?!

2013.03.01 | 20:09

1
не мога да разбера пък какво лошо каза тоя от дпс че точно е подобре да не са партийно ангажирани ама нали са дпс омразата е силна не че не и мен все пак не ме гложди от вътре като го казват те ама да имаме малко и логика в главите си

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини