Манолова: Нормално е подчинените на Цветанов да помагат за успеха на ГЕРБ на изборите

  • 18 юли 2011 14:40

  • 620
  • 0
Манолова: Нормално е подчинените на Цветанов да помагат за успеха на ГЕРБ на изборите
© Булфото

Това заяви на пресконференция депутатът от „Коалиция за България” Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Според народния представител мотивите са свързани най-вече с установяването на едноличен режим на управление в страната, който е основан на полицейщина и нарушаване на основни човешки права и свободи.

„Тук ще спомена както антиконституционните действия на вътрешния министър, свързани с натиска върху съдебната система и адвокатурата, нарушаване на принципа на разделението на властите, безконтролното използване на специални разузнавателни средства и полицейщината, така и съмненията, че МВР ще бъде използвано за политически цели в предстоящите избори”, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Според нея самият факт, че шефът на МВР - силовият министър, е председател на предизборния щаб на ГЕРБ, вече създава основателни съмнения за честността на предстоящите избори.

„Най-малкото е трудно да си представим как г-н Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще раздвоява в съзнанието си в кое качество действа във всяка ситуация. Естествено е и всички негови подчинени, при положение че техният началник е ангажиран с резултатите от изборите, да се опитат всячески да бъдат полезни за спечелването на изборите”, коментира Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тя коментира и кандидатурата на БСП за президент, като посочи, че с Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска ще се работи за победа. Според депутата са налице всички шансове за балотаж и за спечелване на балотажа срещу кандидата на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
620 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини