Внесоха в Народното събрание мотивите за третия вот на недоверие

  • 18 юли 2011 14:18

  • 2079
  • 6
Внесоха в Народното събрание мотивите за третия вот на недоверие
© Интернет

В 14.05 часа лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и депутатите Петър Димитров и Ангел Найденов, както и Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, и Юнал ЛютфиЮнал Лютфи Юнал Саид Лютфи е роден в Харманли. Завършва Френска езикова гимназия във Варна, а висшето си, от страна на ДПС, влязоха в Деловодството на парламента, за да разпишат внасянето на проекторешението.

Мотивите за гласуването на вота на недоверие на кабинета на Борисов са за провала на политиката по вътрешна сигурност и обществен ред, отложеното присъединяване към Шенгенското пространство, полицейщината и нарушаването на основните човешки права.

Очаква се представителите на двете парламентарните групи да дадат брифинг.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2079 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Реалист

2011.07.19 | 12:12

6
Жалко, че няма да успее. Тези приказки за дестабилизация са абсолютни глупости. В момента стабилизация няма. Има биещи и ограбващи полицаи по улиците. Има все повече кражби, просто защото народът обедня и тази тенденция се засилва. Досега почти нищо хубаво няма от работата на новото правителство. Също като царя, дойдоха като месии уж да спасяват народа, а в крайна сметка се опитват да държат насилствено властта в ръцете си. Абсолютен провал е вътрешният министър. МВР не само не тръгна нагоре, ами в момента изпълнява ролята на частна мутренска гвардия. Методите на провеждане на разследванията стават още по-остарели, защото не се влагат пари нито в обучаването на кадри, нито в закупуването на техника, или съвременни експертизи. Основните разследващи методи са бой, заплахи и изнудване. Още по-жалкото е, че се наемат биячи от улицата и след кратко обучение ги правят полицаи. Е, как може да очакваме, че такива хора ще ни пазят? Пълен провал във вътрешната политика и съвсем разумен вот. Жалко, че голяма част от народните представители са се набутали вътре просто да имат достъп до кокала и съвсем естествено подкрепят ГЕРБ, за да имат още по-голям достъп до него. Дано наесен народът се осъзнае какъв таралеж си вкара в гащите и да покаже недоволството си от мутренското управление на изборите.

2011.07.18 | 21:01

5
Мотивите са: не можем да крадем вече, не само че не остана нищо (ние всичко откраднахме), но и много добре се пази всичко останало; постоянно ни е страх да не ни арестуват за старите ни далавери и не можем да спим нощем; Бойко Борисов не приема никакви подкупи и не иска да делим, така оставаме без далавера; не ни харесва да сме опозиция, особено като намалява доверието към партията ни; останахме без никакви пари около тая криза, и ние сме гладни..
Димитров

2011.07.18 | 21:01

4
От днес нататък българският избирател окончателно ще разбере кой от ДЕПУТАТИТЕ е "народен представител" и кой е "частен представител на ГЕРБ". А по-време на дебатите ще се види кой ДЕПУТАТ разсъждава с главата си и кой разсъждава за стола си и за джоба си, а не за житието и битието на народа..........

2011.07.18 | 20:52

2
Димитров, Димитров, и ти кога възкръсна и кога фана да опикаваш Народното събрание и да даваш акъл на народа кой е кон и кой говори на нямски с него. Алкохолизиран коментерчик Сталин е мъртъв от1953 година и няма кой да ти върже на глупостите, които плещиш, а и СССР - то и него го няма и никой друг не ще да те приеме и прикрие насрания ти курвенски задник..
no comment

2011.07.18 | 21:01

3
Престъпници, почнаха да ви натискат и се чудите какво да правите.
3

2011.07.18 | 15:12

1
W WW . ORIGINALNI . BE --- ФУТБОЛНИТЕ ЕКИПИ ЗА СЕЗОН 11/12 НА СУУПЕР НИСКА ЦЕНА ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини