Волен Сидеров: Борисов се държи като обидено малко дете

  • 25 февруари 2013 16:44

  • 8719
  • 75
Волен Сидеров: Борисов се държи като обидено малко дете
© Булфото

"Атака" предлага 22 точки за дневен ред на парламента до разпускането му. На пресконференция днес лидерът на националистите Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обяви амбициозна програма с най-наложителните решения, които трябва да вземе Народното събрание, преди да се разпусне.

Сред предложенията са промени в Закона за енергетиката, с които да се осигури преминаване на ЕРП-та под управление на държавата с 51 процента държавно и 49 на сто гражданско участие, премахване на посредниците в продажбата на ток, индивидуални договори на гражданите с "Топлофикация", продажба на енергията от АЕЦ "Козлодуй" само на вътрешния пазар, да отпадне задължителното изкупуване на електроенергия от НЕК."

От "Атака" ще искат да се увеличат доходите на гражданите с приемане на поправка в Кодекса на труда, премахване на плоския данък, въвеждане на необлагаем минимум, падане на ДДС за лекарства и храни и стоки от първа необходимост, по-нисък акциз на горивата. Националистите настояват за нови промени в Изборния кодекс; за приемане на решение от НС за разсекретяване на договорите в енергетиката; за приемане на законови поправки за регулация на лихвите.

Според "Атака" до разпускането си парламентът трябва да приеме и конституционни промени,позволяващи отзоваването на депутати от НС от избирателите, както и даване на възможност гражданите да сезират КС, пише БТА. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа изрази мнение, че тази програма, която съдържа всички искания на протестиращите от последните седмици, може да бъде приета през следващите десетина дни. Той каза, че ще участва в КСНС при президента и ще му предложи дневния ред. Ако президентът реши да се вслуша в нашия глас може, след като получи трите върнати мандата, да не разпуска Народното събрание, докато не се приемат тези точки, каза Сидеров. Той ще настоява заседанието на КСНС да се предава пряко по медиите и на него да присъстват представители на инициативните комитети на протестиращите.

Сидеров съобщи, че на 3 март "Атака" свиква Национален сбор. Лидерът на "Атака" каза, че е поискал от НСО и МВР техника, свързана с охраната на форума, но е получил отказ. Ние не искахме хора, а само скенери и металотърсачи, и то да ги заемем, но по някаква причина ни отказаха, каза Сидеров. Все пак при такъв форум трябва да се вземат мерки, защото има всякакви ненормалници, допълни той. Виждам преднамереност, дори започвам да си мисля, ако се получи провокация, дали няма да бъде от МВР и службите, допусна лидерът на "Атака".

По повод на изявлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че ще предложи БСП или ДПС да вземат мандата за съставяне на правителство и дори ГЕРБ са готови да им "дадат" 20 депутати, днес Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа коментира, че премиерът в оставка се държи като обидено малко дете. Няма как да се формира за два месеца правителство, което да има съгласие, смята той. Как така Борисов ще даде на БСП 20 депутати, те да не са някакви роботи, тогава ние да му поискаме 60 за подкрепа на нашите точки, иронично коментира Сидеров.

Той изрази опасения и по отношение на служебния кабинет, който предстои да се състави. Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното може да сложи каквито хора поиска, няма регламент или ограничение в конституцията, припомни Сидеров. Нищо в основния закон не пречи служебният кабинет да се занимава с концесии и сделки и за два месеца може да направи големи поразии, предупреди лидерът на "Атака". И изрази опасение, че такъв служебен кабинет може да остане дори до есента, ако на парламентарните избори в Народното събрание влязат партии, които няма да са в състояние да излъчат правителство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8719 75

Свързани новини

Коментари 75

Добави коментар

2013.02.27 | 16:12

44
Олей-малей... СТРАХ!!!! Голяма паника по форумите и по новинарските емисии настана… Ами ако не дай боже, "АТАКА" и другите патриоти дойдат на власт?! УЖАС! Ами тогава какво ще правите БЕ: мишоци и мушмороци, майкопродавци и отцеругатели, измекяри и помияри, дьонмета и гьотверени, мафиоти и бандити, тарикати и шмекери, политически шамани и разни гадатели, ДДС-ари и откровени крадци на Майка България, както и всякаква до сега властваща политическа измет???? Е, те тогава ще видите дяволи по пладне!! ИДВА ВЪЗМЕЗДИЕТО Мамка ВИ!
наше село

2013.03.01 | 18:10

75
поредния промит мозък си каза мнението браво а ми така се случиха нещата че не можахме да ги видим "национауистите" мамка му на власт най-вероятно са щехме доста да пищиме и от тех нищо то не пречи има време що не,само те не са били до са на власт нямам против да гласувам туку виж направат нещо ма малко се съмнявам
наше село

2013.03.01 | 18:10

74
приятелче волен е част от политическата схема всичко е един шенарио ди италиано заедно с тиквата мъдрат планове и със сергейчу ма нищо ти си им вервай нема лошо.Hито вмро,нито атака са истински националисти за мен. В България имаме едно много лошо качество наивността еми, докат не опре ножо до кокала нема мърдание така беше с всички партии до сега така ше и с атака. Ше ни пое*** и те има време аз съм "за" това е последния коз и поне ше накара хората да се осъзнаят.
samo nie

2013.03.01 | 18:10

73
щом се дърлите за кунева, значи тя струва нещо. и специално се разрових из гугъла и ю-туб.. сам видях и го гарнтирам на всеки, който се интересува, че тези ПРОТИВ кунева много БЪРКАТ! сори агенти, но гугъл така казва! вярно е, сайтовете са на министерство на енергетиката, има официални отчети на кунева, договара с ерп и др. интересни неща! КУНЕВА НЯМА ОБЩО НИ С ТОК, ЕРП, ЗАТВАРЯНЕ НА АЕЦ И ПР.! А НЕЩОТО, КОЕТО Е НАПРАВИЛА СЛЕД КОСТОВ, ЗАСЛУЖАВА САМО ПОХВАЛА! И ЗА ПАРИБА ИМА, НО И ТО Е САМО В ДОБЪР ЗА БЪЛГАРИЯ СМИСЪЛ! ТЕ ТОВА ТЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ВСИЧКО.
Не на мизерията

2013.03.01 | 16:50

72
Партиите ,който са в 41 -вото НС са ГЕРБ , БСП , ДПС , АТАКА , Синята коалиция и РЗС . От тях само 2 партии не са били пряко в управлението - Атака и РЗС . РЗС - През 2011 по време на президентските избори кандидатът за президент на РЗС искаше на уволно Бойко Борисов . След загубата на РЗС , партията започна да подкрепя Бойко Борисво , което е ПРИЗНАК НА ПРЕДАТЕЛСТВО И НИКАКВА ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ. АТАКА - Единствено партия Атака не е била във властта и не си е променяла възгледите и идеите . Те единствени прочетоха исканията на протестиращите в парламента . Има и една нова партия на Миглена Кунева "България на гражданите " , но Миглена Кунева е била във властта , тя даже е била министър в правителството на НДСВ (Което продаде Ерп -та на ЧЕЗ ЕОН и ЕВН) . ТАКА ЧЕ ЗАЩО ДА ДАВАМЕ ПАК ВЛАСТТА НА ХОРА , КОИТО ВЕЧЕ СА Я ИМАЛИ И НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ ... МИЗЕРСТВАМЕ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ . ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НЕЩО , НО ЗАТОВА НИ ТРЯБВА НОВ ПОЛИТИК , ТРЯБВА НИ ЧОВЕК , КОЙТО НЕ Е БИЛ ДОСЕГА ВЪВ ВЛАСТТА ИМЕННО ТОВА Е ВОЛЕН СИДЕРОВ , НО СЪЩО ТАКА ТРЯБВА И ДА СМЕ АКТИВНИ ГРАЖДАНИ И АКО И ТОЙ СЕ ОПИТА ДА НИ ПРЕДАДЕ ... ДА УТИДЕМ НА ПРОТЕСТ ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА АТАКА ... ДА ДАДЕМ ШАНС НА НОВИ ХОРА , КОЙТО НЕ СА БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА.
уеихдсе

2013.03.01 | 13:58

64
има интернет 4овече и там всичко е изкарано черно на бяло. и за 'козлодуй' и за ЕРП също. и се вижда и знае, че КУНЕВА НЯМА НИЩО ОБЩО С ВСИЧКО ТОВА, НЕ Е БИЛА ВЪВ ВЛАСТТА, НЕ Е БИЛА ДЕПУТАТ И ТН... била е комисар С РАНГ на министър, но РАНГ НЕ Е= МИНИСТЪР!! а и е избрана за комисар единодушно от всички, без бсп!! НЯМА КОЙ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ВЕЧЕ, НЕ СЕ ХАБИ...! А ВОЛЕН Е ДЕПУТАТ ОТ 10Г. ПОНЕ,ТА....абе ясна работата, щом още от нета лъжете, никва власт за вас
ЗА УЖАС НА БЪЛГАРОФОБИТЕ КАЗВАМ:

2013.03.01 | 16:49

71
ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕМИЕР!
другите

2013.02.27 | 16:12

45
трудно се пробива в сайт на някоя партия> като атака в случая> но нищо. атака не са народа все пак! дори не са 0.1% от него....а ние другите сме против популизма и измислиците на всички партийни "величия"! яко напатихме от б.б., яне, костов и тия като тях. и волен от 20г. е депутатин, нали така!!! и нищо практическо не е направил за нас .на думи е мноого силен, но в делата хиич го няма и досега! а кунева е направила, което е вярно е вярно! не съм и фен, само отбелязвам факта! а кой има ум, да мисли
tron

2013.03.01 | 13:59

70
На баба ти фърчилото. Сидеров е депутат от 2005 г. и без нито един ден във властта!
кирил

2013.03.01 | 13:59

69
А СЕРИЗНО, ДА КУНЕВА НЕ Е БИЛА НИКОГА В НИ4ИЯ ВЛАСТ, НИТО ДЕПУТАТ, НИТО В ПАРЛАМЕНТ! И САМО КУНЕВА Е НАПРАВИЛА НЕЩО РЕАЛНО ЗА НАМАЛЯНЕ НА ТАРИФИ НА УСЛУГИ! НИКОЙ ДРУГ, САМО ТЯ! ТОВА СА ФАКТИТЕ, А НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА, ДА СИ ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯТА ДОКАРАНА НИ ОТ ВСЯКАКВИ ''ХОРА ОТ НАРОДА'' И ФЮРЕРИ...САМО ЧЕ НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ ВЕЧЕ...!
сони

2013.03.01 | 13:58

66
толкова неграмотни хора били тези от атака. две верни думи не могат да напишат..бах мааму..! и тия искат власт, малейй. същтите като герберите и янето са . няма власт за вас некадърници, няма! само бой,бой и вън от стараната и властта!
Демокрация

2013.03.01 | 13:59

68
ЩО?
1234

2013.03.01 | 13:58

67
Много си заблуден и НЕГРАМОТЕН !!!
оскар

2013.03.01 | 13:58

65
да ''живей' българия''....пууфф, научи се да пишеш бе, че тогава давай акъл, нещастнико. как ли пък не вие ще ни упрвлявате! май наистина на малкия пръст на кунева не можете да стъпите. ляви,ляви до безбожие сте-в смисъл леваци! мълчи си по-добре, че всички ще ви напуснат накрая.
кажете му да не се кръсти в ефир

2013.03.01 | 07:41

63
Горкото президентче, заболя го вратлето да кима с главичка по време на глупавото и антидържавническо бръщолевене на гражданина борисов. Не разбрали този велик българин, този титан на държавното управление в Европа и света, че хората не го искат. Апропо, ако 22 депутати от герб поискат да си заработят заплатите, какво ли ще го сполети 1 от тях. Справка Мишо Б..
Само Волен и АТАКА,

2013.03.01 | 07:40

62
Волен Сидеров: АТАКА се съобразява единствено с формата БНИ – Български национални интереси

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини