Бойко Борисов: Давам 20 депутати от ГЕРБ на БСП и ДПС, за да съставят правителство (видео)

  • 25 февруари 2013 12:43

  • 23219
  • 147
Бойко Борисов: Давам 20 депутати от ГЕРБ на БСП и ДПС, за да съставят правителство (видео)
©

10 секунди държах връчения мандат, няма да правя нов кабинет. Това заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след срещата с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Близо 4 години носихме цялата политическа отговорност с правителство на малцинството. Това е важно да се знае, защото през тези години сме градили и нищо не сме разрушили, каза Борисов.

Той се обърна към Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното като му препоръча БСП и ДПС да вземат мандата. "Така те ще проведат изборите, ще си назначат вътрешен министър. Така вие няма да понесете пасив, как ще намерите 15 министри", обърна се към държавния глава Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ако си пратите съветниците в МС, кой ще работи в президентството, попита премиерът в оставка. Ако Станишев и Доган вземат за тези два месеца властта ще вдигнат доходите на хората и пенсиите незабавно. После ще отидат в Брюксел и ще наложат вето върху бюджета на ЕС, за да получат повече пари, иронизира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Опозицията в лицето на БСП, ДПС, Атака и останалите могат да съберат 101 депутати и аз им гарантирам, че ще осигуря 20 депутати от ГЕРБ да стоят в залата, за да има кворум. Това обаче означава, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от трябва да ходи на работа, 21 няма да дам, каза Борисов. Ще дам подкрепа на ДПС и БСП с тези 20 депутати, за да съставят правителство, втрещи президента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Ако са искрени и уверени, че ще спечелят изборите, защо да има два месеца безвремие. Вземат властта и ако народът ги преизбере ще си управляват, заяви премиерът в оставка. "През цялото време Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ни упрекваше че няма да проведем честни избори, използваха времето да казват, че съм диктатор. Кой диктатор връща цялата власт", попита Борисов.

Някои от медиите брутално ни подкрепяха, въпреки че не сме искали това стана ясно, че това е било за пред Брюксел. БСП и ДПС свалиха правителството с метеж, вкараха провокаторите сред тях и това не беше по Конституция. Оставих финансова стабилна държава, защото всички държави посочиха че рейтингите са стабилни. Сега ще видя антикризисните мерки на Станишев и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, избухна Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
23219 147

Коментари 147

Добави коментар

2013.05.14 | 13:56

147
ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ВСЕКИ ПОЛИТИК В ТОЗИ И ПРЕД.ПАРЛАМЕНТИ Е ОБВЪРЗАН С РАЗЛИЧНИ ГРУПИРОВКИ ,ТРЯБВАТ НИ НОВИ АБСОЛЮТНО НОВИ МЛАДИ ХОРА.НЕ СЕ НАТИСКАЙТЕ ЗА СТАРИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ СА ВИ НЕОБХОДИМИ ЩЕ НИ ЗАВЛЕКАТ ОТНОВО НА ДЪНОТО РАЗБЕРЕТЕ ГО АКО ЩЕ ПРОМЕНЯМЕ НЕЩО ТО СТАВА САМО С НОВИ ХОРА НО ВОЙНАТА СИ ОСТАВА КАТО ПРИОРИТЕТ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ГИ СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ ДОБРОВОЛНО ЩЕ ИМА БОЙ!!!!

2013.05.14 | 13:55

146
Защо след като многократно от БСП казваха че всеки момент могат да оглавят правителството, сега не искат? Бойко много правилно им го каза. Нека от БСП да съставят правителство, да решат проблемите на хората да организират изборите (защото уж Бойко ще ги манипулира). Но серГейчо не иска защото си знае насраните гащи, знае какви договори е подписвал и колко много е крадена държавата от тройната коалиция и предишните правителства.
GD

2013.05.14 | 11:32

142
БРАТ МИ, въпроса е как да покажем на хората това което те сами не могат да видят :)
дон пепе

2013.05.14 | 13:55

145
Мутрата Буда Тиквоко изперка изперка тотално ,тоя примат не е е свикнал да губи реакцията му е по неадекватна и от Костов,ония катил се смяташе за Исус и разправяше че говорел с маргаритката си ,а тоя капут пак с троини коалиции се оправдава Ееех, Винету, Винету.
С

2013.05.14 | 11:32

144
РАЗДАВА ЧОВЕЧЕЦА ДЕПУТАТИ КАТО БОНБОНИ ....... СМЕШНИКККККККК ИЗЧЕЗВАИ .......

2013.05.14 | 11:32

143
"президента Бойко Борисов." че кога стана и президент Бойко бе?

2013.05.14 | 09:27

141
"давам 20 депутати...." аз па давам 20 овце и 50 оки вино, мама ти д*ба проста! тия депутати твоя собственост ли са, та ги РАЗДАВАШ бе, селяко прост банкянски! както ДАВАШЕ и нашите пари - "платих това и онова, ДАДОХ толкова и толкова....." бе ти някакъв бей ли си, държавата бащиния ли ти е, та ДАВАШ и ПЛАЩАШ бе, боклук? така ше викаш, като си ги извадиш от джобчето! когато взимаш от хазната, ще казваш "благодаря!" - щото тая хазна я е пълнил народа! а като си раздаваш депутатите, ще си мълчиш - щото на всички ни е ясно, че ти им казваш кво да правят,но то не е за хвалене! в нормалните държави депутатите имат собствен мозък и собствена воля - затова и ги е пратил народа в Парламента. а тук не само, че са алчни, безмозъчни, и припкат пред Вожда като овце, ми дори не ви е и срам, та се и хвалите даже.... въже за всички вас, боклуци мръсни!

2013.05.14 | 09:27

140
айде сега всички, които плакахте тия дни "Бойко, не ни оставяй на комунисти и турци!", сега всички се съберете и идете при Вожда си да му искате сметка за действията му! нормално ли е хора, които са избрани за депутати ЗАРАДИ ИДЕИТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ, да бъдат командировани в други партии? нали сте ги избрали за депутати от ГЕРБ - да се борят с комунисти и турци! съгласни ли сте сега да ПОМАГАТ на комунисти и турци? не се ли чувствате предадени от Вожда си? и не ви ли светна най-после, че Вожда ви Рапон Бойко е пръв комунист и другарче с Доганчо, а всичките им дрънканици са за пред публиката, и за по-голямо парче от баницата? не ви ли просветва поне малко, овце герберски? или и тва ше му простите, та дори ше го наречете и "мъдър ход"- щото, видиш ли, мислел за държавата и поставял нейните интереси над партийните.... колко сте зле, направо не е истина....!

2013.05.14 | 09:27

139
Жалък клоун.Това нищожество трябва да бъде одрано живо!

2013.05.14 | 09:26

138
Бокси отпочина неделно и сега пак с хуморески навлиза в седмицата. Давал 20 депутати, бокси какви ги говориш палячик, вземи се в ръце, комикс!
Българин

2013.05.14 | 09:26

137
Кой си ти, че раздаваш депутати бе нагъл безочлив изрод! Скрии се вдън земя и не се показвай повече мръсна мутро!

2013.02.26 | 20:30

84
Бойколинио ми звъни днес и споделя поиграх мачле, Дадох на кучетата пържолка, и без това не протестирам, играя мачле, неделя мин, все пак, сложих съм докерката и тичах като кон из банкянските ливади, да се отпусна, че през седмицата лилито исето делян и другите ми бушонче та ме натоварват, та се налага в кабинета ми в МС да увеличавам звука на любимия си канал планета

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини