Методи Андреев: ДПС и БСП разпределят министри, Доган иска енергетиката

  • 22 февруари 2013 08:37

  • 16671
  • 89
Методи Андреев: ДПС и БСП разпределят министри, Доган иска енергетиката
©

Почетният председател на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на са провели среща през миналата седмица , за първи консултации за разпределение на министерски постове в бъдещото правителство. Това заяви по БТВ бившият председател на комисията по досиетата Методи Андреев.

Там Доган е поискал ДПС да контролира енергийния сектор. Самият почетен лидер на движението е един от хората с най-сериозен бизнес за внос на енергоносители от Русия, разкри Андреев.

Той съобщи, че Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е агент „Павел“, но досието му не е дошло при ръководеталаа от него комисия, когато шеф на ВКР Орлин Иванов. Защо досието беше скрито, а след време той беше обявен, попита Андреев. ДПС е корумпирана партия, която създава проблеми на самите турци. Нека да не забравяме, че Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в се обърна към премиера с думите „Бойко отиди си с мир“.

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е обучаван за нелегал като агент Сава в база на Държавна сигурност до Варна. Това е най-висша фаза на агентурно развитие, каза Андреев. ДПС се превърна в Движение за пари и своеволия, а Доган е излязъл от сферата на политиката и е влязъл в икономическите отношения. Влиянието на тайните служби в политиката е много силна, защото има концентрирана сериозна информация, но тя не стига до там, където е необходимо, каза Андреев

Във връзка с изявлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е бил поръчител на атентат срещу него Йордан Бакалов от Синята коалиция разкри, че дори да се създаде парламентарна комисия, трябва да се иска съгласието на разузнавателната служба подала сигнала. Там има изрично изискване, че ако се наложи разсекретяване на подобна информация, трябва да се изиска съгласието им. Кампанията за изборите вече започна и мога да свържа това изявление с изказването на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в село Кочан. Това се използва от лидера на ГЕРБ за стягане на редиците, убеден е Бакалов. Следете какво става с гласуването на решението за АЕЦ „Белене“, защото ако се окаже, че има отстъпление, това означава, че ГЕРБ са се противопоставили на енергийната мафия, каза Бакалов.

Димитър Иванов, който е бивш ръководител на Шести отдел на Шесто управление на ДС каза, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е бил атака на компроматни битки като се започна с делото Буда,
Неговата реакция сега е „с вашите камъни по вашата глава“, затова не обръщам внимание на казаното от Борисов, защото не звучи достоверно. Той отговори на Методи Андреев с думите, че не може да си представи как е бил готвен Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Това предизвика любопитството на Андреев, който го призова като бивш съдружник в Мултигруп как е бил готвен Доган. Иванов обаче отказа да продължи разговора.

Последвайте канала на

Novini.bg
16671 89

Свързани новини

Коментари 89

Добави коментар

2013.02.24 | 13:46

89
Не ме интересува кой ще управлява искам да се махне монопола на ЕРП-тата и на ХЕФТОХИМ.Ако се оправят цените на тока и се разреши да има и други доставчици на горива за да падне горивото това ще е голям напредък за страната и хората.
Vlado

2013.02.24 | 13:46

88
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и лидерът на БСП Сергей Станишев са провели среща през миналата седмица , за първи консултации за разпределение на министерски постове в бъдещото правителство. Това заяви по БТВ бившият председател на комисията по досиетата Методи Андреев. Пази Боже тези да се върнат на власт
вили

2013.02.23 | 23:48

87
Да ни е честито /турско-комунистичесо робство/.Не ви харесваше откриване на магистрали,метро,детски градини ,спортни зали,изложби,болнични заведения,стадиони и много още.Сега ще гледаме разграбването им,опустошаване на културни ценности,крадене на обурудване на болници.Ако си вдигнеш главата,ще бъде отрязана от рамената.Това искахте,ще го имаме!!!!!Само след 2 месеца,не съм медиум,но го виждам.На добър час умници,които се подведохте по другарчетата,които не ги боли за България,понеже тяхната кърма е друга.Н А Д О Б Ъ Р Ч А С !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!България я доунищожихте сами!!!!!!!!
LEVSKI!

2013.02.23 | 22:29

64
NEGRANOTNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013.02.23 | 23:48

86
Честита Българи! Не ви харесваше ГЕРБ, на ви сега ДПС + БСП. Носете си ге на рамо! Rest In Peace!
ПРОТЕСТАНТ

2013.02.23 | 23:48

85
Яне Янев взима пари от Бойко (ГЕРБ) И Марешки; Волен Сидеров взима пари от Доган (ДПС) Бойко взима пари от САЩ и Русия и БГ мафията Доган си има обръчите от фирми БСП държат куфарчетата от миналото и олигарсите Костов разпродаде държавата и има още да харчи
veronciq

2013.02.23 | 23:48

84
otkade na kade 6te ima pomaci i tyrci v parlamenta koi sa te ta 4ak dogan da iska energetikata da si xodqt v tyrciq i tam da si iskat kakvo 6tat ne tyk v balgariq i ne li ve4e vreme da se maxnat vsi4ki tyrci i cigani ot toq parlamen
Обичам те,Родино!

2013.02.23 | 23:47

83
За всички умни хора беше ясно,че целта на тези протести беше свалянето на ББ,СКЪПО ПЛАТЕН СЦЕНАРИЙ НА БСП И ДПС!!!И сега какво?, пак в блатото от където никога няма да се измъкнем!!! Хората обичаха ББ,ТОВА Е ИСТИНАТА,поне се опита да направи нещо ,но много яко го провалиха,олигархията няма да се предаде,НАРОДА пак беше ИЗПОЛЗВАН!!!!
STZ

2013.02.23 | 23:45

81
Ако намекваш,че на мен и още хиляди души е платено от партии дълбоко грешиш. Тези протести са за народа ,за нашето благо да се надигнем и да устояваме своите позиции ,а не да ни мачкат 23 години. Много от вас на протеста симпатизират за определени партии и се опитват да всяват смут,но това няма как да стане !!! Време е да си върнем България и да спрем да се мразим и обиждаме един друг по политически пристрастия ,всички 240 паразита са долни крадци

2013.02.23 | 23:45

82
PRESTANETE DA KOMENTIRATE A POGLEDNETE NAZAD KOI KOI E .

2013.02.23 | 19:57

18
Пиша да всички протестиращи, защото все още има шанс да постигнете исканията си момчета. Ето кратко и ясно какво трябва да искате: 1. ПАРЛАМЕНТА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ЕРП -тата , ЗАЩОТО ТАМ СИГУРНО С ТЕЗИ ДОГОВОРИ ТЕ СА ВКАРАЛИ ХИЛЯДИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ДЪРЖАВАТА.ЕДВА ЛИ ОБАЧЕ СА ВКАРАЛИ , ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА ПРАВО ДА ПРОМЕНЯ ЗАКОНИТЕ СИ. ОТ ТУК СЛЕДВА: 2. НС ДА ПРИЕМЕ СПЕШНО ИЗМЕНЕНИЕ В ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В КОИТО ДЕ СЕ ГЛАСУВА САМО ЕДИН ЧЛЕН: СТОЙНОСТТА НА ДОСТЪПА ДО ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ МРЕЖИ, ПРЕНОСА НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ДОБАВКИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ ПО ОБСЛУЖВАНЕ НА АБОНАТИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАДВИШАВАТ 50 % ОТ СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВЕНАТА И ИЗКОНСУМИРАНА ЕНЕРГИЯ ОТ АБОНАТА. 3. НЕКА ДА СИ ПРОДАВАТ ТОГАВА ЧЕЗ ЕОН И ДР. - НАС ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА НИ ЗАЩИТИ ОЩЕ СЕГА . ТОВА ИСКАЙТЕ НА МИТИНГА МОМЧЕТА ЖЕЛАЯ ВИ КЪСМЕТ И УСПЕХ!!!!!!!
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ най-после

2013.02.23 | 23:43

80
най-после нещо конкретно. Ама кажи ги по-нашироко. Това трябва да се чуе. А колкото до БСП и ДПС -мафия, която спечели битката, Но от нас всички завизи дали ще спечели войната. Вие сами решавайте. Но знайте, че ако тези двамата се врнат във властта това, което Бойко построи те ще го унищожат. Аи да те платиха на ЕРПтата да надуят сметките, за да постигнат така жадувания преврат. И дайте най-после протест срещу работодатели. Те са винвни най-много, зашото Бг икономиката се основава на огарбване на работника, а не на конкуренция: амакак е да друго като те добрите поръчки така и така се разпределят под масата. А Бойко успя: успя да накара хората да проумеят много неща, никога не е имало толкова демкрация както сега: Той заразлика от Станишев се вслиша в хората, колко пъти Станишев го направи , а Доган Колко? Не им се предавай България. И бойкот на изборите: Спрете циганските гласове за 20 лева.
Станишеф

2013.02.23 | 23:39

79
Убедих глупаците, че хората не ядат асфалт... Обаче как да ги убедя че трябва да ядат рязан???

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини