Кунева: Изходът от проблемите е служебно правителство

  • 19 февруари 2013 07:51

  • 1950
  • 17
Кунева: Изходът от проблемите е служебно правителство
© Getty Images/Guliver

Няма угризения по приватизацията на ЕРП-та. Ако кабинетът е искал да направи някаква промяна - е можел да я направи. Направиха една показана акция като влезнаха в ЧЕЗ или EVN, иззеха документи и дотук приключиха нещата, без да има някакви конкретни действия. Това е голямата илюзия, че можеш да управляваш държава без общество. Трябва да има споделена информация, трябва да има контрол, трябва да се знае от хората какви са заплатите на работещите в ЧЕЗ, кой е в борда и т.н. Хората се гневни не заради тока, колкото за начина по които се държат с тях. Това каза Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в сутрешния блок на БНТ.

Кунева бе категорична, че не може да се раздели обществото на хора, които са навън на улицата и на хитреци. "България на гражданите" е партия, която не случайно сложи гражданите в името си. Аз мога да отговарям за приемането ни в ЕС, за потребителите, защото това съм работила. Имам своя дял за това държавата да се премести напред. Изтощена е почвата на партиите и затова, ако не влезнат хората в партиите, те нямат шанс. Трябва ни много широко общество, което да контролира, за да не изкривява никоя партия случващото се, смята Кунева.

Попитана дали трябва да има предсрочни избори, тя заяви, че трябва да се помисли как ще се отрази това. Легитимността на НС също е изчерпена, сдружиха се в някакви интереси като случая Марковска, ние нямаме приключила процедура за конституционен съдия - седим си така. Едни по-бързи избори биха били добри, служебното правителство може да доведе нещата до по-спокоен преход, служебното правителство ще доведе до разпускане на парламента, а тях ги е страх от това. Нека да четем Конституцията, каза още тя.

Последвайте канала на

1950 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
sds

2013.02.26 | 08:30

6
теб пък кой ти вярва????????????????
нина

2013.02.26 | 08:30

7
Хаха , колко удобно ! Ново правителство и ако може и Кунева да се намърда в него ще е още по - добре . Тази жена е крайно нагла и не знам как изобщо излиза и се показва пред народа .
вили

2013.02.26 | 08:30

8
Тази отвратителна крадла ,да не дава мнение,понеже настройва още повече хората срещу партияна си/ако може да се каже/Хванете се с другаря си станишев иизчезвайте,неможем да ви гледаме!!!нямаш ли морал!!Какво говоря,крадци и морал!!!!!!
Varna front

2013.02.26 | 08:30

9
ТИ КРАДЛО МРЪСНА, ИМАШ НАГЛОСТТА ДА КОМЕНТИРАШ НЕЩА, В КОИТО ТОЧНО ТИ СИ НАМЕСЕНА ДО ВРАТА.. ЦИНИЗЪМ!!!

2013.02.26 | 08:31

10
точно ти ли се изкаваш, дето заради теб ни е скъп тока?
X-Ray

2013.02.20 | 17:20

5
Една истинска, правилна позиция - проблема не е в цената на тока, а бездействието на държавата! Такава държава(по-точно - такова управление) не ни трябва! и всичко това с широката подкрепа на Буда и герб - предатели!
do psoledniq

2013.02.20 | 08:47

4
що се не скриеш - сам знаеш, ако си малко интелигентен, че служебно правителство смао ще влоши нещата, а и няма нужда от такова. Ти си анархист. Кунева е крадла
Krum Donev

2013.02.26 | 08:32

11
Права е Кунева във всяка една дума! Подкрепям я, защото е единствената алтернатива на ГЕРБСП, за които няма да гласувам ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА! Всеки разумен човек ще види, че тя може да се справи с управлението на страната и я намирам за работеща и интелигентна жена! А това, че всички я плюят доказва само, че Кунева е реална заплаха на крадливите парламентарно представени партии! На всички до една! Затова е като гръмоотвод, всички дружно я нападат. Още повече започвам да я харесвам. Успех!
krassimir

2013.02.26 | 08:33

12
Напълно адекватен отговор на обвиненията срещу Кунева за приватизацията на ЕРП-та. Глупаво е да се връщаме 23 години назад. Проблемът не е в приватизацията, а в контролът на електро разпределителните дружества. Като са толкова лоши батБойко защо продаде миноритарните дялове. Чест прави на Кунева, че застава зад всичко което е правила и е готова да отстоява позицията си срещу опонентите, но само срещу разумни аргументи, а не типично балканско малоумно плюене. А колкото до правителството най добре е да се сформира временно правителство в момента.
пипо

2013.02.26 | 08:33

13
Да ви е честито управлвнието на Доган, Станишев, Кунева и др. А наздраве!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини