Коалиция за България предлага изслушване на премиера още в сряда

  • 18 февруари 2013 17:12

  • 1334
  • 5
Коалиция за България предлага изслушване на премиера още в сряда
©

ПГ на Коалиция за България предлага още в сряда премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да бъде изслушан в парламента и да започнат политически консултации за предсрочни парламентарни избори.

Това заявяват в декларация от Коалиция за България, прочетена пред журналисти от заместник-председателя на групата Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изцяло изгуби доверието на българските граждани и трябва да подаде оставка. Изходът в тази криза може да бъде само политически - нови избори, посочват от левицата. Никакви оставки и промени в правителството, предприемани в пристъп на паника, няма да решат същинския проблем на властта, която не защитава интересите на хората, а на монополите, се казва в декларацията. Според левицата оставката на Дянков е отчаян опит на Борисов да спаси правителството на ГЕРБ.

Очевидна е абдикацията на президента от конституционните му правомощия в тези тревожни дни, коментират от Коалиция за България. Те отбелязват, че по конституция Народното събрание назначава и освобождава членовете на кабинета и министър-председателя и призовават Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да обясни истинските параметри на настоящата правителствена криза. "Обратното броене за ГЕРБ започна, то започна още вчера и няма нищо, което да спаси нито правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, нито политическата формация ГЕРБ като управляваща", коментира Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Те си отиват, смята той. Заместник-председателят на ПГ на Коалиция за България Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно коментира, че смяната на финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи не е кухненско разместване кой къде да стои в заседателната зала на "Дондуков", а ще има тежки последици за финансовата стабилност на страната и за начина, по който изглежда България във финансовата сфера, гледана отвън.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1334 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.02.19 | 07:52

5
Ох, всезнайковци! Като сте в опозиция сте големи капацитети, ама иначе работа за 5 пари не вършите. Подли изчадия, алчни и жадни за власт и далавери!
Смърт за комунистите

2013.02.19 | 07:36

4
Революция братя и сестри не се връзвайте на номерата на всички партии

2013.02.19 | 00:03

2
Кого псуваш бе,Пурко.Я да вървиш на майка си в природата и да нагъваш леб и лук,малка вонлива мутренска подлога.

2013.02.19 | 00:10

3
Гласувай те за НФСБ или някоя партия която не е била на власт.Всички други ги видяхме колко им е багажът.Национален Фронт за Спасение на България само те ще ни спасят.
Valya Miteva

2013.02.19 | 00:01

1
Male-male-male,kato hishtnici sa vsichki ot "opoziciata"-zapochva borbata za vlast,eeei do gusha pluvat v pari i pak drapat eeeei,alchnost neobiasnima !!! Balgariiii....misleteeee...s tezi deto gi gledame ot 23 godini nishto niama da se promeni - na 4 godini si predavat vlastta reduvaiki se. TRIABVAT NI NOVI-NOVI LICHNOSTI ZA DA SE PROMENI NESHTO KAM DOBRO !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини