Местан: Дянков водеше некадърна политика

  • 18 февруари 2013 15:00

  • 1494
  • 8
Местан: Дянков водеше некадърна политика
© Булфото

Направените персонални промени в правителството не са решение, а панически ход на отчаяние.

Това заяви Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, цитиран от Дарик. Лидерът на ДПС  беше на посещение в Хасково. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г загуби своята легитимност като министър-председател. Трябва да си отиде целия кабинет, а и урокът от протестите в последните дни е, че няма никакъв шанс за едно правителство изгубило кредита си на доверие, каза още Местан.

Лидерът на ДПС беше категоричен, че президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното трябва да поеме своята отговорност и да насрочи консултации за постигане на политическо съгласие за назначаване на служебен кабинет и насрочване на предсрочни избори, които могат да се организират за втората половина на месец април. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в коментира още, че уволненият вицепремиер и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е водил „некадърна политика".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1494 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
dam

2013.02.19 | 18:25

6
По принцип бях против политиката на Атака, но сега мисля друго. Омръзнами да ме мачкат някакви си жалки лакомни хора като ДПС БСП и т.н, ако се замислим след накоя друга година ние като нация няма да съществуваме. Отново се опитват да ни вкарат в робство и то този път за винаги, започна да се учи турски в училище, новини на турски, джамии и т.н. Ако не се мобилизираме и започнем да мислим за нашето оцеляване, то трябва да приемем факта РОБСТВО, дали е Турско, Руско САЩ и т.н. Лошото е, че и неможе да се имигрира, защото циганите на всякъде ни искараха ''много добър имидж като нация''. Не съм гласувал никога до сега но твърдо на тези избори ще подкрепя АТАКА. Да много хора ще си кажат, че Сидеров ще доведе до конфлик но по добре така от колкото отново в робство мизерия и бедност. БЪЛГАРИЯ.

2013.02.19 | 18:25

8
По-добре етническа война??? Не се чуваш какво говориш!!!

2013.02.19 | 18:25

7
АТАКААААААААА
НЕ на ГРОБ и БКП !

2013.02.19 | 18:23

5
А ти ли водиш разумна политика,бе,мършо рязана. Само Атака ! И какво постановява Програмата на партия АТАКА – Планът „Сидеров”: Минимална пенсия в България – 500 лева. Минимална заплата – 1000 лева – сега. Ето как ще стане това: - Незабавно разваляне на договорите с ЧЕЗ, Енерго-Про, ЕВН и връщане на печалбите от над милиард евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. - Незабавно разваляне на договорите с Мтел, Глобул и Вивател и връщане на печалбата от над 1 милиард евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. - Незабавно разваляне на концесиите за златодобив и връщане на печалбата от над 3 милиарда евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. По данни от последните проучвания в България има залежи за над 700 милиарда лева. - Нов регламент и състав на митниците и връщане на печалбата от над 2 милиарда евро годишно в български ръце в полза на цялата нация. - Строеж на нови два нова блока на АЕЦ „Козлодуй” плюс нова АЕЦ. - Създаване на държавна банка само за бързо и евтино кредитиране на малък и среден бизнес. - Създаване на кооперативна банка, с начално финансиране от държавата, специално за селското стопанство. - Ликвидиране на безработицата за 6 месеца със специална държавна програма за заетост чрез държавни проекти и поръчки – българският работник преди чуждия. - Създаване с държавно финансиране на високотехнологичен парк и държавен център за реализация на български изобретения и патенти, които ще носят милиарди печалба. - И последно. Генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия, което дава стратегическа опора на целия този план. Тези промени са възможни, те са жизнено нужни на България, можем да ги направим, знаем как. Нужно е само едно – трябва властта да е в правилните ръце.”
555

2013.02.18 | 18:25

1
Турците не обичам, и само с това съм съгласен! Ама иначе, тази програма си е направо нов 9 септември, но с уточнението, че вече го няма СССР. Още повече, че реалните икономически ресурси на България въобще не са такива, а много по-малки. Айде сега , от Северна Корея все пак сме по-добре. Това са приказки, които реално не са възможни. Тези условия са реално комунизъм, а такова нещо знаеш че няма!
Аааа

2013.02.19 | 18:23

4
Вай,аман. Ако можехте да крадете при Дянков, извратени турчуля, това нямаше да го говориш ,, лидере"! Октай ви е малко, трябва ви професионалист в тази област!!!
Пан

2013.02.19 | 18:23

3
Местан ти си още по-долна и отвратителна политическа гад и от Доган, спести си лъжливите коментари, както и останалите свине от БСП.................

2013.02.19 | 18:23

2
Аре у анадола да си даваш мненията и акълите, а? Къв си, че да казваш какво да прави президента?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини