Бойко Борисов: Шулева продаде ЕРП-тата (видео)

  • 12 февруари 2013 16:54

  • 19153
  • 97
Бойко Борисов: Шулева продаде ЕРП-тата (видео)
© Булфото

Новият председател на ДКЕВР ще бъде обявен утре. Това съобщи премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти, предаде репортер на Novini.bg.  Според Борисов председателят на ДКЕВР трябва да се избира от парламента.

"Ценообразуването е една от основните грешки и в това отношение Семерджиев не се е справил", каза министър-председателят. Той добави, че засега няма да бъдат отнети лицензите на електроразпределителните дружества. "Винаги трябва да се почва от начало. Кой продаде ЕРП-ата в монополно състояние? По времето на кое правителство? Понеже днес Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в се е изказвал. По времето на НДСВ и ДПС. Шулева продаде ЕРП-тата. Когато разделиш страната образно казано на три, и на практика правиш три монопола. Най-малко по тази тема за монополите може да говори ДПС. Едната цифра в сметката трябва да пишат Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, заради скъпата енергия на двете "Марици". Другата сметка трябва да пишат Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, ДПС и НДСВ - за Закона за зелените енергии. Договорите за ЕРП-ата - е много важно да се знае, че те ги бяха продали с 34% контрол на държавата. На практика безконтролни от държавата и затова ние продадохме тези малки миноритарни дялове, защото държавата нямаше никакъв контрол върху тези ЕРП-та", заяви премиерът. Министърът на икономиката Делян Добрев заяви, че след проверките в края на 2009 г. са наложени глоби за над 3 млн. лв. на ЕРП-ата. "Проверките тогава свършиха своето предназначение", добави той.

По думите на премиера Борисов номинираният от ГЕРБ за конституционен съдия Гроздан Илиев е най-добрият вариант за поста. "След като дадох правото на СДС и не успяха, се консултирах лично с Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва, който е голям професионалист и много честен човек. Той лично ме посъветва да предложим Гроздан Илиев", каза Борисов. По думите му в парламента нищо друго не се прави, освен да се плюе срещу ГЕРБ. "Всички са обезумели от ярост срещу нас. Заради това нито един важен въпрос не може да се води конструктивен диалог", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Премиерът отговори на въпрос на журналисти за това, че България е посочила "Хизбулла" като свързана с атентата в Бургас. Борисов заяви: Ако "Хизбулла" е бяла организация, колкото казва Станишев, казвате, че когато сме я посочили, опасността за националната сигурност се повишава. Станишев го казва, и нашите опоненти. Защо, с какво е опасна "Хизбулла", че когато сме я посочили, и то военното им крило, според Станишев и компания, има вече заплаха за националната сигурност? С какви аргументи разполага "Хизбулла", че да е опасна за националната сигурност?  На въпрос за очакваното официално изявление на "Хизбулла" относно обвиненията на България за отношение към атентата в Бургас, Борисов заяви: „Дайте да го видим. Аз не съм чул никой досега да си признае нещо, свързано с подобен акт, така че те ще кажат нещо в тази посока, че не са те”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
19153 97

Свързани новини

Коментари 97

Добави коментар
BAB

2013.12.27 | 11:30

95
А БЕ,ТИКВО! КАКВА ШУЛЕВА ТЕ ТРЕСЕ ПЪК СЕГА БЕ!?!...ОТ КАК Я НЯМА НАРОДА НЕ СЕ Е НАДИГАЛ!?!...ЗАЩО ТОЧНО ДНЕС И СЕГА БЕ??? ОТ КАК СИ НА ВЛАСТ НЕ РАЗБРАХ ТИ КАКВО НАПРАВИ ОТ ТОВА,КОЕТО ОБЕЩА?!?...НЕ ЗНАМ ПО СВЕТА НЯКОЙ ДА СЕ Е ОПРАВДАВАЛ С ПРЕДИШНИТЕ...НЕ СЪМ ВИДЯЛ ОБАМА, МЕРКЕЛ ИЛИ КОЙТО И ДА Е КАТО ТЯХ ДА РЕЖЕ ЗНАМЕТО НА РОДИНАТА СИ ЗА НЯКАКЪВ ТРОТОАР!?!...
ДО ТЪПАКА

2013.12.27 | 11:30

97
ИДИОТ И ТО РОДЕН ИДИОТ ! ЯВНО СИ ОТ ХРАНИЛКАТА НА БСП-ТО И СОЦ-ПЕСОВЕТЕ -ГЕЙОВЕ! ЩЕ ВИКАШ ТИКВА НА МАЙКА СИ ДЕТО ТЕ Е ПРЪКНАЛА ОТ МРЪСНИЯ СИ ГЪЗ!!!!!
Пенев

2013.12.27 | 11:30

96
Борисов, след като Шулева е продала ЕРП-тата, ти министър-председател ли си или безмозъчна тиква, че не искаш да ги върнеш на държавата?

2013.12.27 | 11:30

94
Абе писна ми вече, наистина ми писна. От никоя партия не съм няма и да бъда и не ми дреме кой ще е на власт стига да спрете да се плюете и да оправите работата и да тръгнем напред. Боли ме фара като е Шулева виновна, а сметката ми за ток е двойна. Ко ми дреме кой е виновен, даже да я вкарате ко ме топли мене? Оправете цените и заплатите или се махайте! Аман от плюене вече на нищо не вярвам искам само да тръгнат работите. Писна ми!
томас

2013.12.27 | 11:29

93
Господин Борисов не е ли време да дадеш тази голяма заплата на тези с които през цялото си управление ги обвиняваш че са правили нещо а ти нищо не си направил.

2013.02.14 | 00:17

59
Аз съм виновен, че гласувах за вас.
сос

2013.12.27 | 11:29

92
ДА,виновни сте всички ,които гласувахте за тая пасмина,същите гласувхте и за царя преди това.Много лесно се манипулира тоя наш народ-появи се някой нов- и хайде той ще ни е месия...Управлява ни мафиот -милиардер,а на изборите пак гласувайте за него.И НЕ СЪМ ОТ БСП!!!!
Новия със старата заплата от 10 бона на месец

2013.12.27 | 11:28

91
Мама Ви мръсна !
иво

2013.12.27 | 11:28

90
Бойко - който и да сложеш в ДКЕВР = все тая . ТЯ комисията не работи за хората , а срещу тях !
сос

2013.12.27 | 11:28

89
Живея във вилен район на Варна.Волтажът ни е 160 - 170 волта!!!Не сработват климатиците,кафемашина,микровълнова.Ел.уредите ми са като паметници.Писахме 100 оплаквания до Енерго-про и до ДЕКЕВР-получаваме голи извинения!А токът ми този месец е 200 лв. Хем плащаме,хем не ползваме....Това е картинката в любимата ни Родина.
неразбиращ

2013.02.16 | 01:59

88
Борисов, защо установи основната грешка на Семерджиев "ценообразуването" чак сега, след 3 години и половина управление?
беден човек

2013.02.16 | 01:59

87
Волен Сидеров преди малко каза че Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал получава от нас бедния народ 100000 лв заплата

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини