И Софиянски дава рамо на вота на недоверие

  • 13 юли 2011 15:06

  • 1865
  • 5
И Софиянски дава рамо на вота на недоверие
© Булфото

Това предложение дойде от политическата формация ОДС на среща с ръководството на ДПС.

Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра заяви, че ОДС силно се тревожи от нарасналия брой битови престъпления. Според него предстоящият вот на недоверие срещу вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа може да разсее общественото внимание от истинския проблем - проблема с икономиката.

Софиянски посочи за пример замразените доходи и похарчването на резерва. Сътрудничеството на местните избори също е обсъдено на срещата на двете политически сили.

Зам.-председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в нарече ОДС „откровено десен политически проект, засега непредставен в парламента". Другият заместник на Доган Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент заяви, че е възможно да има сътрудничество между ДПС и ОДС за местните избори в отделни общини, но без да споменава конкретни имена и населени места.

Конкретика ще има при следващите срещи между двете формации.

Въпросът за президентските избори не е бил обсъждан, стана ясно още след срещата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1865 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
изпортен

2011.07.25 | 16:59

5
Ние се срамуваме от наглеците Софиянски и Костов. Те и компания трябва да бъдат съдени за геноцид към българския народ и за виноги да се озоват на политическото бунище!
недоволен

2011.07.25 | 16:59

4
Софиянски и той огладня и той вот иска.....каторга за него не вот
БЪЛГАРИН

2011.07.25 | 16:59

3
Софиянски трябва да е в затвора,а не да дава акъли!Що за нагли хора са това!
Елизабет

2011.07.25 | 16:59

2
Как не го е срам тоя,който всички около него го изоставиха.Това е черноглед човек,който си е внушил,че трябва да е в политиката.Умряло куче!По кое време си купи жена му самолет?
ПаТОКА ДОНАЛД

2011.07.25 | 16:59

1
И нас ни е срам от Вас сините комунисти Софиянски !!! Показахте си рогата крадлива паплач комунистическа . Щом започна някои да прави това което наистина трябва да се прави за да сме нормална държава всички наскочиха които досега 20години са били били във властта и са крали до забрава .

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини