Сините: Станишев се прегърна със Сидеров в интереса на мафията

  • 27 януари 2013 20:10

  • 1254
  • 5
Сините: Станишев се прегърна със Сидеров в интереса на мафията
©

Искам да изкажа благодарност на младите хора на България, които гласуваха с мисъл за своето бъдеще. Това заяви на пресконференция Иван Иванов от Синята коалиция.

След нашата информационна компания много хора не отидоха до урните, защото прозряха лъжите и манипулациите на БСП. Положително е, че този опасен и скъп проект не получи подкрепа на българските граждани. Постигнатият резултат е поражение за БСП, смятат от инициативния комитет.

От комитета посочиха, че много хора от ГЕРБ не са последвали лидера си, който промени решението си по референдума в средата на кампанията.

"Аз съм дълбоко огорчен от този резултат, не ни прави чест, като страна, че сме толкова изостанали в мисленето си", каза пък лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Според Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на - нито БСП, нито ГЕРБ могат да доведат България до нужната промяна.

ДСБ обявиха изхода от допитването като „поражение за БСП”, което извадило наяве „една нова червено-кафява коалиция - Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на се прегърна с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в интереса на мафията”.

Последвайте канала на

1254 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Волен=сашо донев

2013.01.28 | 23:49

5
Сидеров се финансира от сашо донев овергаз, донев се финансира от руските мафиоти.
Мария

2013.01.28 | 20:16

2
Че какво лошо има като Сергей се прегърнал с Волен Сидеров. Всички познаваме Волен Сидеров като един истински и смел български патриот с висок потенциал !
не до Волен

2013.01.28 | 23:48

4
Болен сидеров е първата цигулка на ББ, която бе изхвърлена след рекета, който се опита да му направи.Щом не може да прави хубави свирки, ВЪН психаря от оркестъра.

2013.01.28 | 23:48

3
турско сините от дсб са идиоти.
морски

2013.01.28 | 20:16

1
На лумпените от ГЕРБ днес е първия тъжен ден-следват още много такива дни когато дойдат изборите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини