Костов: В парламента не ми е забавно

  • 26 януари 2013 14:39

  • 4614
  • 36
Костов: В парламента не ми е забавно
©

„Не ми е забавно в парламента”, каза в предаването "България говори" председателят на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Той допълни, че търпи това, което се случва в парламента, с вътрешна съпротива, негодувание и с голям разход на енергия.

Според Костов, парламентът не работи на пълен ход. „Това е една все по-жалка политическа трибуна за предизборна агитация”, каза той.

На въпрос трябва ли да има училище за политици в България той отговори, че такова има. "Част от хората, които в момента виждаме като най-агресивни и занимаващи се с кампании, са продукт на това училище", посочи председателят на ДСБ.

Костов сподели, че неговите ученици са хората, готови да поемат много тежки политически отговорности в ДСБ. „Това са Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат и Радан Кънев”, даде пример депутатът.

Попитан дали се притеснява, че може да бъде нападнат, както се случи с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, Костов каза: "Ако съвсем откровено трябва да кажа, аз не съм един истински смел човек. По-скоро съм някакъв храбрец, който не оценява винаги опасността. Не преодолявам вътрешен страх и притеснение, а просто недооценявам опасностите".  Уважавам възможността на хората да преодолеят страха си, тогава те имат основание да се гордеят, допълни той. Може би нося в себе си някаква детска наивност, че нищо няма да ми се случи. Това е част от професията - да се сблъскваш с хората и да посрещаш тяхното недоволство, уточни той.

Една от последиците на това, което се случи преди една седмица, е, че  няма политическо пространство за Касим Дал в бъдещата политика. Доган елиминира опитите за разцепление на електората на Движението за права и свободи. Тепърва ще се види дали е поставен като марионетка отпред Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, или е реално председател на партията. Той ще трябва да докаже мястото си.

Но ДСБ със сигурност ще бъде в парламента и ще бъде участник в бъдещия политически живот, заключи Костов.

Последвайте канала на

4614 36

Коментари 36

Добави коментар

2013.01.28 | 20:36

36
Когото се създадеДПС в началото на 91г,само червените,надигнаха глас и бяха против създаването и.Като предупредиха,че е на етно- основа.Но ти,за да си контра,най силно ги подкрепяше.Малцина помнят,този важен детайл.Който се съмнява ,да порови в нет-а за този период.

2013.01.28 | 20:36

35
Оф парламентарни страсти само за запознати пенсионери бистрейки политиката в евтина кръчма и озъртайки се за агенти на Държавна Сигурност Дрът си бе а и е време си намериш нов дом

2013.01.28 | 20:36

34
как да му е забавно на цветният мангал, кото то не остана нищо за крадене в тази държава.щом не му харесва да отиде при другите мангали да мете улиците.

2013.01.28 | 20:36

33
начи попринцип иван костов както каза 5 е направил сранвително много за Бг , реално погледнато бойко и станишев не са по малко боклуци от него , бойко ни прави генециод , станишев ни прави клошари , е то кво се хабите да го мразите тоя още нз... са ако дойде на власт нищо нема да се оправи щото е страшно корумпирано но попринцип не е по лош от останалите
не син

2013.01.28 | 20:36

32
Костовистчета платени,търсете си нов работодател,че изборите се задават ! Манго ще спечели грандиозния 1 %, губи имунитет,влиза в затвора,кофискуват нескритата част от парите му и тогава какво ще правите ?!
не син

2013.01.28 | 20:36

31
На нас отдавна не ни е забавно,защото забавлението е винаги за наша сметка !Особено когато ти беше на власт ! Просто чакаме деня в който ще влезеш в затвора за да има минимална справедливост !
iliqn

2013.01.28 | 20:36

28
ivane ti zakopa toq narod na dunoto....

2013.01.28 | 20:36

30
Как, като стабилизира една фалирала държава. По всичко личи, че пак трябва да се намеси за да Ви извади от дъното на Европа недоВоленови психари.
Запознат

2013.01.28 | 20:36

29
Може и да не ти е забавно Иване в Парламента - но си там вече 20 години - и драпаш за още - Власт акъл даваш за щяло и нещало - видиш ли микрофон -там си с 1% одобрение от народа Ще видим дали ще ти е забавно в затвора 20 години когато делото Наглите завърши - твоето изобретение Алексей Петров проговори и се разбере истината кой си и какво си причинил на България
Beria

2013.01.28 | 20:36

27
Почва да му става скучно защото знае, че вече парламент за него няма! Чакам поредната доза акъл за работата на парламента! Нахален, долен тип, червен до дъното на душата си! Предател пер ексаланс!!!

2013.01.28 | 20:35

26
А НА НАС БЪЛГАРИТЕ ДОРИ НИ Е НЕПРИЯТНО ТВОЕТО ВИСЕНЕ В ПАРЛАМЕНТА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини