Мартин Димитров: БСП и ГЕРБ се колебаят дали да се прегърнат или да воюват помежду си

  • 12 юли 2011 14:56

  • 2198
  • 4
Мартин Димитров: БСП и ГЕРБ се колебаят дали да се прегърнат или да воюват помежду си
© Булфото

Това обяви лидерът на партията Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на след заседание на ръководството на сините.

„Мога да ви кажа мнението на ръководството на СДС, а то категорично е „за” подкрепа на такъв вот. Но като демократична партия този въпрос ще бъде обсъден и от Национален съвет и окончателната санкция ще бъде на Национален съвет. Но мнението на ръководството е ясно, нещо повече – ние като ръководство смятаме, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа не може да съвместява функциите министър на вътрешните работи и шеф на щаба на ГЕРБ и му препоръчваме да си вземе отпуска да изборите”, обясни Димитров.

„Как си представяте в един и същи ден той да издига Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. за кмет на Сливен и заедно с това да проверява сигналите срещу Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. за различни злоупотреби. Конфликтът на интереси е явен и категоричен, затова да си вземе отпуск”, каза още лидерът на сините.

„БСП и ГЕРБ се колебаят дали да се прегърнат или да воюват помежду си. Някои седмици избират едното, други седмици - другото. Ако се предложи вот за цялостна политика, това означава, че шест месеца този кабинет няма да може да бъде закачан по никакъв начин. Няма да има никакъв вот, който би дал пълен комфорт на ГЕРБ. Т.е. това е най-удобното решение и жест, който БСП може да направи към ГЕРБ. Ние не им го препоръчваме”, коментира още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Вчера стана ясно, че ДСБ също ще подкрепят вот на недоверие към кабинета за провал в сектора по сигурността. Това обяви лидерът на партията Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Той имал информация, че се готви внасяне на такова искане за оставка на кабинета от опозицията в края на тази или началото на следващата седмица. Тъмносините не искали да са инициатор на внасянето на подобно искане, защото смятат, че изборите наесен ще бъдат истинският вот на недоверие или доверие към правителството.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2198 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
приятел

2011.07.15 | 01:17

4
Да това ще стане, но неофициално, защото изходът от кризата ще е успешен, ако се гушнат леви и центристи.Десните се разпадат, тогава кой ще извеведе страната от блатото? Разумните икономисти знаят, че от криза се излиза с обединен народ, обща политическа концепция за управлението при криза, вслушване в мнението и на другите. С разкол не се стига далече. Цената на прихода зависи от правилното и гъвкаво управление на рисковете в страната.Повишен вътрешен пазар, близки до европийските цени,ускоряване обръщаемостта на индустриалния лев, подобрето жизнено равнище в разумни граници и съобразено с възможностите на икономиката ни. Та нали БВП се реализира у нас, а като няма кой да го купува и ползва, то какъв смисъл има от него, да стой на склад ли?
Българан

2011.07.13 | 00:51

3
При условие, че БСП искат вота, а СДС и ДСБ го подкрепят, кои всъщност са се прегърнали!? По делата им ще ги познаете. Време е вече да се оцветят всички лилаво и да се покажат пред българите. Червени или сини комунягите са си комуняги!
чу чулайн

2011.07.12 | 22:49

2
аз не мога да разбера защо всички който плюят Бойко са набедени за комунисти. Супер глупаво мислене! Ами и аз не го харесвам и аз бих гласувал против него а не съм комунист.
мотокарист

2011.07.12 | 22:49

1
Ами че той Бойко си е стар комуняга, кво толкова. Това беше ясно от самото начало - ако не сега ,то след 2-3 години ако още съществува тая държава!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини