Валентин Николов: Вотът на недоверие е добър финал на политическия сезон

  • 12 юли 2011 10:56

  • 1659
  • 3
Валентин Николов: Вотът на недоверие е добър финал на политическия сезон
© Интернет

Според него опозицията няма никакво основание да иска вот на недоверие и се опитва да удари най-силните министри и даде пример с най-успешният Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ каза още, че тези вотове, който внасят от опозицията са просто част от предизборната игра.

За изявлението на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, че биха подкрепили вот на недоверие ако мотивът за него е провалът в сектор “Сигурност”, депутатът от ГЕРБ заяви, че ако синият лидер продължава в същия дух, половината от депутатите на ДСБ ще отидат в ГЕРБ.

“Вотът на недоверие няма да мине и този път”, категоричен беше той. Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, каза още, че вот на недоверие е един добър завършек на политическия сезон, тъй като обществото ще може да види свършеното от ГЕРБ.
 

Последвайте канала на

1659 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Боце

2011.07.12 | 19:50

3
Абе 1! Каква е тази мания на герберите да демонстрирате постоянно простотия и че полета на мисълта ви стига винаги да гениталиите! Боклуците на България сте! А Боко си отива! Продължавай да жалиш!
Иван

2011.07.12 | 19:50

2
Неподплатеното с дела голямо самочувствие на ГЕРБ ще им изиграе лоша шега на изборите. Мутренското им поведение, крещящата некомпетентност започнаха да генерират съпротива даже от дълбоко заспалия ни народ.
КУР ЗА БОЛШЕВИКИТЕ

2011.07.12 | 19:50

1
Те "вот до дупка" , а Вие им го набивайте във всяка дупка !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини