СДС планира нова коалиция

  • 21 януари 2013 18:55

  • 1023
  • 2
СДС планира нова коалиция
©

Възможно е да има още едно обединение вдясно за предстоящите избори. Затова загатнаха от СДС, съобщава Нова телевизия.

Лидерът на СДС Емил Кабаиванов обяви, че може да се явят на вота след няколко месеца заедно с Радикал-демократите и Обединените земеделци, които са и сегашни техни партньори в рамките на „Синята коалиция”.

За поредно обединение вдясно се заговори само ден, след като стана ясно, че ДСБ на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, Национален съюз "Единство" на Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. и изключените от СДС депутати ще участват заедно на изборите след няколко месеца.

Дуетът Нейнски-Костов не е изненада за СДС. Поне това обясниха от „синята” централа.

„Бяхме свидетели на това, че един от изчерпаните лидери на прехода – господин Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, се оттегли. Време е и други да го направят, защото ако те бяха наистина политически елити с положителен заряд, сега нямаше да говорим за ниски доходи, за хиляди проблеми в държавата. Някои хора трябва да помислят за оттегляне”, заяви Емил Кабаиванов.

Освен че обяви някои лидери за изчерпани, председателят на СДС е уверен, че ще бие новото обединение на предстоящия вот.

„Сините” се появиха в компанията на Обединените земеделци и рРадикал-демократите, за да споделят общата си позиция срещу референдума на 27-ми.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1023 2

Коментари 2

Добави коментар
Алоо в ред и сте от СДС

2013.01.22 | 12:03

2
Какво е това животно `Радикал-демократи`все едно да има партия на `Канибал-вегетарианците`хахахах
!!!!

2013.01.22 | 12:03

1
Иван Костов смятал да се пенсионира в НС и след това да заминава да живее в къщата си в САЩ- която му построиха "западни спец.служба за заслуги в ликвидиране на всички основни отрасли в България". Къщата се намира в Бевърли Хилс !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини