ВМРО към Лютви Местан: Напрежение има в ДПС, не в в българското общество

  • 19 януари 2013 18:20

  • 1464
  • 1
ВМРО към Лютви Местан: Напрежение има в ДПС, не в в българското общество
©

ВМРО иска извинение от Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в заради "излишно емоционалните му реплики" - "език на омразата", "сатанизиране на ДПС", с които той осъди нападението днес над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Напрежение очевидно има, но то е в самото ДПС, а не в българското общество, е позицията на ВМРО по повод на инцидента с лидера на ДПС по време на националната конференция на движението. ДПС да не използва ситуацията за истерия срещу българите, се посочва в разпространеното до медиите становище.

Според лидера на Единната народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност опитът за покушение над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е истински срам за България. Тя  призова ситуацията да не става повод за етническо напрежение и обясни, че очаква от политици и институции да си свършат  работата.

От партия ЛИДЕР също остро осъдиха в декларация "опитите за атака срещу човешкия живот и ценностите, върху които е изградено съвременното демократичното общество". Те призоваха компетентните органи да анализират причините, довели до инцидента, "който не само ще влоши имиджа на България в европейски и световен аспект, но и говори за недостатъчна сигурност на гражданите".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1464 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.01.20 | 20:45

1
Къде са националистическите партии да заемат някаква позиция??? Срам ме е от Сидеров! Човекът в менопауза само истерясваше къде са НСО! Дори не беше разбрал, че НСО не охраняват! Не знам кой е по-жалък Доган или Сидеров! Жалка работа!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини