Мартин Димитров: Ток ще има и без "Белене"

  • 11 януари 2013 11:42

  • 906
  • 4
Мартин Димитров: Ток ще има и без "Белене"
©

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на лъже за цената на АЕЦ "Белене". Германският инвеститор напуска, защото не е подписан договор и не е осигурено финансиране за проекта, заяви от парламентарната трибуна съпредседателят на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

"Строежът на втора АЕЦ е провален целенасочено от Станишев. Няма нищо общо между затварянето на блокове на Козлодуй и спрения проект Белене и хората не трябва да се подават на манипулации в тази посока. Хората няма да останат без ток без "Белене". Цялата работа е, че трябва да се дадат пари на едни фирми и едни хора. С парите, похарчени от БСП и за съжаление и от ГЕРБ можеше да бъде осигурена енергийната финансова ефективност на цял един град. Всички, които искат да се изгради АЕЦ "Белене" заплашват финансовата стабилност на държавата. Този проект ще ни доведе до положението на Гърция. Не бива да оставяме непосилни дългове на нашите деца, както направи Тодор Живков. По време на комунизма в Белене имаше лагери, сега искат да правят АЕЦ", заяви още Димитров. Той призова българите да гласуват с "не" на предстоящия референдум. Според него БСП бяга от дебат по темата и иска хората да отидат неинформирани пред урните.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
906 4

Коментари 4

Добави коментар

2013.01.11 | 14:15

2
ЩЕ ИМА - ВНОСЕН И ЩЕ НИ ГО ВНАСЯ МАЛТИНЧО.
1234

2013.01.12 | 10:15

4
Трябваше да си оставим БСП на власт, те щяха да довършат проекта, а не сега разни безобразни да ни хвърлят прах в очите за 7-ми блок на Козлодуй и тинтири-минтири. Това е !
Артилерист

2013.01.11 | 14:15

1
Абре кретени вие ни струвате най скъпо ама ....
ДО БОГ

2013.01.12 | 10:15

3
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,,освободи само пенсионерите, ромите и автобусите на съседни нам държави ,,. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ДА НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. Тогава с доброволен труд и дарения ще построим мечтата на една партия на о. БЕЛЕНЕ. и понеже ще има голям наплив от желаещи да си припишат заслугите за идеята предлагам избора да се направи от независим источник а именно ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА. Така те ще имат пожизненото право да се гордеят с делата си. Слава за тях и ътешение за нас. АМИН АМИН АМИН

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини