БСП обмисля нов вот на недоверие

  • 07 януари 2013 17:10

  • 860
  • 2
БСП обмисля нов вот на недоверие
©

БСП обмисля нов вот на недоверие към правителството. Това съобщи в Перник заместник-председателят на парламентарната група на "Коалиция за България" Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, цитиран от БНР.

Според него годината, която започна, ще бъде трудна и тежка заради многото нерешени социални проблеми, заради спирането или отлагането на реформите в различните сфери, и на трето място заради войнстващия популизъм на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Според депутата вотът на недоверие е най-силната парламентарна позиция, изразяваща несъгласието с управленските решения.

Найденов заяви, че темата му все още не е ясна, но подчерта, че управляващите давали достатъчно поводи за това.

Припомняме ви, че в края на миналата година от ДПС изразиха позиция, че шестият пореден вот е неизбежен. След Нова година ДПС ще търси подкрепа за шести пореден вот на недоверие към кабинета, информира тогава Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Пет пъти вече кабинетът „Борисов" оцелява.

Гневът на ДПС за пореден вот на недоверие дойде след скандалите между опозиция и управляващи около Изборния кодекс. От ДПС искаха през есента на 2012 вот на недоверие за цялостна политика на кабинета „Борисов". От БСП обаче тогава дадоха „заден" за поредния вот на недоверие и тази инициатива на партията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от утихна. Причината, според червените, е, че не бе приет бюджет 2013.

Последвайте канала на

Десислава Станева
860 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.01.08 | 11:12

1
Аве тия червени некъдърници няма ли да се спрат малко,чудят се какво да направят само и само да се покажат че не са измрели от глад.Аман от глупави социалисти много говорят а пък нищо конкретно не казват.
ДО БОГ

2013.01.09 | 15:50

2
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. И ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. Тогава те ще си получат заслуженото. АМИН

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини